推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-8-30 06:40 PM 發表

其實台灣仔應該感激我,我唔加入黎插佢佢應該十分感謝!!!!!!
一陣佢又引用你,然後罵你架啦,小心小心

有冇兄弟,睇個「中華英雄前傳」,這本同書內容是什麼?
「 龍虎門新傳」,會唔會由小虎阿爺『王嶽淵』的少年時代講起呢?

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-8-30 11:19 AM 發表

一陣佢又引用你,然後罵你架啦,小心小心
咁唔該佢下次罵我搵個好d0既角色.因為我唔想做咖哩啡  .唔該!!!

其實個位仁兄,是幾時開始為禍各大漫畫討論區0架?
佢係唔係一開始就這樣咁麻煩呢?

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-8-30 03:24 PM 發表
有冇兄弟,睇個「中華英雄前傳」,這本同書內容是什麼?
「 龍虎門新傳」,會唔會由小虎阿爺『王嶽淵』的少年時代講起呢?
如果真係就有好戲睇,等佢出左黎我先俾意見.....

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-8-30 11:30 PM 發表

咁唔該佢下次罵我搵個好d0既角色.因為我唔想做咖哩啡  .唔該!!!
起碼要教主級數!!  
The Flying Finn

會員權限機制

引用:
原帖由 冰河 於 2006-8-30 06:49 PM 發表
最慘係佢自己又唔入翻去佢自己開麙囓D題度,係要死唔要面走螺o裡搞搞震!

如果set個閱讀權限,咁新齯H想入螺o裡又入唔到!激氣!
冰河兄,若你是設計這個討論區的webmaster,應該可做到對個別會員設定權限,如你不想路人甲入來,即可ban其進入的權限可也。小弟對PHP程式不太了,但asp.net 2.0可輕鬆做到。

點解老黃唔講5大家族呢?
yyyy

我都係對舊版有感情D。

我最想陳傲雲快快出現,用毒功同毒計把敵人消滅.正到絕!
yyyy

引用:
原帖由 桑拿奇俠 於 2006-8-31 12:29 PM 發表
d編輯記唔記得傲雲世兄都係問題

引用:
原帖由 桑拿奇俠 於 2006-8-31 04:29 AM 發表
唔會唔記得既~
不過條線又去左泰國,要講番5大世家又唔知等幾時..............

話時話,四小將同白仇佢地成班可能比老妖帶壞左,成班人日日落club玩女

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2006-8-31 01:09 PM 發表

唔會唔記得既~
不過條線又去左泰國,要講番5大世家又唔知等幾時..............

話時話,四小將同白仇佢地成班可能比老妖帶壞左,成班人日日落club玩女
仲去埋日式saunna做Body!!

今期又波鐘,佢老味!!

引用:
原帖由 一樓一 於 2006-8-30 10:51 AM 發表

雖然台灣仔係討人厭,  但係佢冇破壞板犯規,  咪由得佢自問自答o羅!
大家有冇發覺佢係刻意"踩線"來引人注意?
表面上未抵觸版規但係卻不斷推自己的舊thread來向大家精神滋擾......

我偏向贊成hkbiggroup做法,取消所有台灣分身怪之戶口,
雖然對少數"人"不公平卻保護到大部份版友

今期:
1)白骨丞相知道石武夫同黑龍關係,有所忌,唔敢殺黑龍!
2)兩父子相認,不過沒有激情場面!
3)經過商議,黑龍暫時由兵部看管,四龍答應白骨丞相,不會比任何人見黑龍
4)四龍敬重黑龍是條好漢!
5)小虎,小龍,王伏虎,媚娘回到日本,其餘人仲在韓國!
6)小龍一來唔想見到媚娘和王伏虎,二來報復羅剎教,所以私自出外,
真弓想阻止,但不成功,不過放了追蹤器在小龍身上!
7)真弓覺得小龍好特別!
8)小龍掃蕩羅剎教一間夜總會,火雲邪神趕到,大戰一觸即發!

堂堂羅剎教主,比人掃場,就要自己出馬!

引用:
原帖由 a1771550 於 2006-8-31 08:13 AM 發表

冰河兄,若你是設計這個討論區的webmaster,應該可做到對個別會員設定權限,如你不想路人甲入來,即可ban其進入的權限可也。小弟對PHP程式不太了,但asp.net 2.0可輕鬆做到。
小弟祇是一個小版主,就連修改別人文章的能力都冇,要M大版主修改!
所以a1771550兄的提意,請恕小弟有心無力!

引用:
原帖由 Mika 於 2006-8-31 05:34 AM 發表
今期又波鐘,佢老味!!
可以簡單講下今期講乜嗎?

唉~今期又係齋吹水,只得小龍同真弓點到即止打幾鵅I
引用:
2)兩父子相認,不過沒有激情場面!
黑龍竟然一瓥˙{唔出石武夫係佢老豆!但上期石武夫卻一眼便認出他!
引用:
4)四龍敬重黑龍是條好漢!
上期明明話四龍最討厭黑龍那種勇武眼神;但今期卻說自己最欣賞這種勇武之人!:bird:
引用:
5)小虎,小龍,王伏虎,媚娘回到日本,其餘人仲在韓國!
王伏虎和王飛鷹那段相認對話:「我這裡沒有過去!但我這裡,好開心……」
唔知點解我當堂笑鬙X薄A覺得好鬼白痴!
引用:
8)小龍掃蕩羅剎教一間夜總會,火雲邪神趕到,大戰一觸即發!
我估可能係小龍飲醉魕珩ㄔ耵漱蛫部I

嘩,小龍好勇猛喎,竟然夠膽單挑火雲邪神?劇情有 d 似電龍裡面最後果幕,甄子丹一條友獨戰火雲邪神,老黃係咪想用返同一條橋?唔通最後小龍真係會打嬴?
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-8-31 03:00 PM 發表
嘩,小龍好勇猛喎,竟然夠膽單挑火雲邪神?劇情有 d 似電龍裡面最後果幕,甄子丹一條友獨戰火雲邪神,老黃係咪想用返同一條橋?唔通最後小龍真係會打嬴?
電龍=王小龍(子丹)傳!!!

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-8-31 03:00 PM 發表
除非邪神有心讓round,否則小龍打贏邪神唔合理(7陰點都唔及易筋黑級,即使加埋降龍掌&打狗棒)。
明眼嘅都睇出,呢幕有心同電龍結尾互相呼應,宣傳套戲lor...
(雖然小弟係小龍嘅fans,但唔合理都要出聲...)

引用:
原帖由 脫穎而出 於 2006-8-31 04:06 PM 發表
我諗可能係王伏虎趕到, 為救小龍而身受重傷甚至比火雲邪神打死, 重而化解佢同小龍之間既仇恨!
有可能哦!!!

引用:
原帖由 脫穎而出 於 2006-8-31 04:06 PM 發表
我諗可能係王伏虎趕到, 為救小龍而身受重傷甚至比火雲邪神打死, 重而化解佢同小龍之間既仇恨!
係咁就精彩啦..
不過..新龍好小有咁精彩既場面出現
所以多數都係小龍既幻覺

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。