推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[建議] 北京近況

引用:
原帖由 long_dum 於 2010-5-24 21:36 發表

咁係咪而家開始回復正常, 包括桑拿和上門都 可以安心玩樂呢?
桑拿和上門都仍然係高危,夜總會只係大場好D,因為大家都只係在房內飲酒傾計唱歌,如果去光豬場撞正查牌就大劑∼
... 原來我冇簽名檔 ...

引用:
原帖由 long_dum 於 2010-5-28 00:04 發表

唔係咁大劑呀? 咁下星期係京城咪要食齋...
咁難得先有 trip 上京, 唉!   
去NC玩啦∼

引用:
原帖由 auriga00 於 2010-5-28 16:45 發表

去NC玩啦∼
但咁嘅環境, 係 NC 都係蛋家雞見水, 睇得唔食得; 冇得帶返酒店

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 long_dum 於 2010-5-29 00:12 發表

但咁嘅環境, 係 NC 都係蛋家雞見水, 睇得唔食得; 冇得帶返酒店
住酒店就真係冇計,夜晚大堂保安肯定唔放囡囡入∼...除非約囡囡第二日日頭返房執返劑∼

連五星酒店都咁

如果下午會唔會好d? 有乜辦法呢?

引用:
原帖由 sweetlove 於 2010-5-29 09:44 發表
連五星酒店都咁

如果下午會唔會好d? 有乜辦法呢?
半夜三更帶個女仔入酒店梗係有事,日頭人流多,一般都唔會有事...不過當然囡囡唔好打扮得太過份

引用:
原帖由 auriga00 於 2010-5-29 18:04 發表

半夜三更帶個女仔入酒店梗係有事,日頭人流多,一般都唔會有事...不過當然囡囡唔好打扮得太過份
多謝版主資料, 唯有睇下自己嘅定力有幾高啦.....再唔係重有個五姑娘嘅...

保安唔比上都好, 最怕係公安查房
公安係唔係只會夜晚查?

引用:
原帖由 sweetlove 於 2010-6-2 22:43 發表
保安唔比上都好, 最怕係公安查房
公安係唔係只會夜晚查?
都係呢句:日頭人流多,好難發現。另外據夜場有關人士講法:「最怕有便衣晚上從夜場門口跟蹤,之後就會連累到個場,可以入佢地賣淫罪!」

引用:
原帖由 auriga00 於 2010-6-3 03:07 發表

都係呢句:日頭人流多,好難發現。另外據夜場有關人士講法:「最怕有便衣晚上從夜場門口跟蹤,之後就會連累到個場,可以入佢地賣淫罪!」
前幾日係京城都冒險揾咗兩次上門按摩, 都順利過關! 因我住的酒店電梯要入咭, 女女一定要人帶上樓. 所以一早提醒女女在樓下 call 我再落去接上房.
講返兩個女女, 都係 call 雨馨嘅, 質素真係幾高. 第一個花花, 後生, 樣靚身材正; 第二個玲玲, 樣略遜, 但身材更勁. 唯一是兩個都幾 cool, 而且只有升空服務.

回復 50# 的帖子

Korean KTVs in Wang Jing are still run normally.

Any Korean KTV recommendations? How does it work here? (Newly to Beijing)

I hear some old night clubs with strong background will also be checked and closed.

天上人間等幾間大場已版封,已算做晒野,有晒交待,新公安局長既威信已經建立。近排雖然仲未好似以前一樣,不過市面已逐漸回復。

應該好快雨過天晴.... 最近飯局中聽到d有勢力人士話一d地區政府上書話咁封法影響佢地"招商引資",影響國家經濟....

引用:
原帖由 long_dum 於 2010-6-5 20:43 發表 前幾日係京城都冒險揾咗兩次上門按摩, 都順利過關! 因我住的酒店電梯要入咭, 女女一定要人帶上樓. 所以一早提醒女女在樓下 call 我再落去接上房.講返兩個女女, 都係 call 雨馨嘅, 質素真係幾高 ...
Thanks ching's Beijing report.  It is very rare in Timway.

Thanks for your report. Could you pm me the phone numbers for the agent or point me to the post with the numbers?

Thanks!

幾得喎!  等我去
試試先。

Tried Fafa recently...  a bit baby fat for me...  also boobs are not big! Any other good choices?

京城最近很恐怖,小心为妙

請問ching京城現況如何?四星酒店上門按摩安全嗎?

想請問北京五星級酒店入面的SN 上房服務有沒有增埴? 上次試過, 但點問個技師都係答話佢地只有正規的服務

引用:
原帖由 sweetlove 於 2010-6-21 12:08 發表
想請問北京五星級酒店入面的SN 上房服務有沒有增埴? 上次試過, 但點問個技師都係答話佢地只有正規的服務
五星級相對較少有增值服務,反而三、四星就好多都有∼

不過好多四星級既都開價好貴,三、四百一小時按摩,要加野就要加多個鐘,之後開大仲想另加兩千∼,我就唔會試∼

引用:
原帖由 sweetlove 於 2010-6-21 12:08 發表
上個月我住嘉里都試過, 見佢唔使三百一粒鐘, 就揾咗個上房. 佢主動問升唔升空, 但就開價$1200, 重話明唔準摸. 有冇九兩菜. 梗係唔騷佢啦. 最後佢減到$600 都冇理佢. 不過係揼得幾好, 所以只係做咗兩粒齋.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。