推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

50 12
發新話題

[桑拿浴室] 問尖桑陀地

沒有信心..........  

i missed !@#

I Missed   !!!

楼上两位師兄,有好野又5推介下,永逺等到間場静喇,女女揾5到吃先 ,有鬼用咩? 好多場女女都是甘,5系無好野!唉.............無生意,搞到女女灰晒!

有冇師兄知%仔去o左邊?

引用:
原帖由 fgood 於 2010-11-9 13:26 發表
%仔係咪5仔呀?我都想知呀,有冇人知呀。

引用:
原帖由 fullgogo 於 2010-11-17 01:28 發表
%仔係咪5仔呀?我都想知呀,有冇人知呀。
師兄都算幾特別喔

引用:
原帖由 fgood 於 2010-11-9 13:26 發表
Are u refering to the very young local girl?
I think she was at her early 20s when I tried her a few years back .

引用:
原帖由 Oilking 於 2010-11-25 10:50 發表

Are u refering to the very young local girl?
I think she was at her early 20s when I tried her a few years back .
c-hing,我完全睇5明你冩甚磨?可以解释下嗎?好拗頭

"Are u refering to the very young local girl?
I think she was at her early 20s when I tried her a few years back."
謹供參考:
"您是否說那亇很年輕的本地女孩? 幾年前當我試她時, 我想她約20多歲."

引用:
原帖由 Promise 於 2010-11-27 16:10 發表
"Are u refering to the very young local girl?
I think she was at her early 20s when I tried her a few years back."
謹供參考:
"您是否說那亇很年輕的本地女孩? 幾年前當我試她時, 我想她約20多歲."
thx!  exactly what I meant.  Just I cant type Chinese very well.  

C-hings , any updates about this sauna?  Havent beeing visiting it much these days.

今年初有個local囡囡, 26歲左右, 幾靚。Number 好似 !#*, 但我肯定佢唔係夜更果個 !#*, 因為當時夜更果個冇做。

日更果個6月果時同我講要休息一吓,暑假後可能會做返,但我正擙咗手提,唔見晒d number。

有冇師兄知我講呢個囡囡去咗邊度做? 佢當時都好多客吓, 同埋佢同 !)) 同日更收錢肥妹仔係fds.

謝!!

( 仔已冇响桑拿做,佢之前只contact幾個熟客出唻dup, 當part-time做,已進入「大半退休」狀態。所以佢叫我唔好俾佢number人,不想做到好似正職咁做!

引用:
原帖由 peoplear 於 2010-11-29 11:11 發表
今年初有個local囡囡, 26歲左右, 幾靚。Number 好似 !#*, 但我肯定佢唔係夜更果個 !#*, 因為當時夜更果個冇做。

日更果個6月果時同我講要休息一吓,暑假後可能會做返,但我正擙咗手提,唔見晒d numbe ...
收錢肥妹仔, I like!  

引用:
原帖由 peoplear 於 2010-11-29 11:11 發表

日更果個6月果時同我講要休息一吓,暑假後可能會做返,但我正擙咗手提,唔見晒d numbe ...
呢個!#*之前係唔係都响TST做過?

我講果個 "日更" !#* 梗係响TST做過啦, 但而家唔知响唔响? 或者响的話仲係咪叫 !#* 呢?

另外, 之前夜更 (夜到11pm先返果個) !#*, 兩個月前係返咗TST, 但改了number, 唔記得係乜, 因為dup過一次唔返啅呀!

引用:
原帖由 peoplear 於 2010-11-29 04:57 PM 發表
我講果個 "日更" !#* 梗係豊ST做過啦, 但而家唔知酯? 或者鄋爾雈簬Y咪叫 !#* 呢?

另外, 之前夜更 (夜到11pm先返果個) !#*, 兩個月前係返覾ST, 但改了number, 唔記得係乜, 因 ...
一年幾前,有個叫 96定 98都幾好。太耐無去了,依家點情況完全唔知。

引用:
原帖由 Oilking 於 2010-11-25 10:50 發表

我念師兄唔係講幾年前果個,兩個身材爭天共地。
有冇師兄有新update呢?有冇新女呀?多謝。

近期又想去tst睇吓有乜好local, 但之前久唔久上去都好好好好失望而回.... 請問有冇師兄近期去有好嘢介紹?
謝!

引用:
原帖由 peoplear 於 2010-12-30 23:20 發表
近期又想去tst睇吓有乜好local, 但之前久唔久上去都好好好好失望而回.... 請問有冇師兄近期去有好嘢介紹?
謝!
楼上c-hing,!@%,have you try? .......once

回復 45# 的帖子

請問係你問有冇人試過 !@%. 或是你試過呢? 如你試過, 可否介紹一下, 謝~

Have not been to this place for over 2 years.  What is the full package price now??

same px,$79x.

50 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。