推介:| 嬰兒用品沙田 | Baby Product Shatin | cocoonababy | 兒童服裝 | 幼兒教育 | 兒童雜誌 | 嬰兒玩具 | 玩具 | 兒童產品 | 陪月 |

94 1234
發新話題

BB 貼圖區

引用:
原帖由 ※京子※ 於 16/12/2006 11:11 AM 發表

愈大愈靚仔喎..拔..唔多似你
唔似我咁靚仔

呢個世界
係無 Free Lunch
只係有"因 Lunch"

千萬不要說 : 唔多似你
否則會家變o架 !
I'll be back!

引用:
原帖由 keibeast 於 17/12/2006 02:17 AM 發表
千萬不要說 : 唔多似你
否則會家變o架 !
可以似阿媽呢
  呢個世界
係無 Free Lunch
只係有"因 Lunch"

icic icic icic icic

今日大女九歲牛一, 我送左個my scene barbie 套裝比佢.

京子姐姐!我唔識上傳圖片呀
可以教下我嗎
謝謝

引用:
原帖由 小邪靈子 於 2007-1-9 12:34 發表
京子姐姐!我唔識上傳圖片呀
可以教下我嗎
謝謝
首先你幅圖唔好貢大..
縮細張圖唔好大過700kb
然後係下面紅色圈到加上去就得..

得左
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

我個小B可愛嗎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

唔該妳京子姐姐

引用:
原帖由 小邪靈子 於 2007-1-9 14:24 發表
我個小B可愛嗎
呢張應該唔係十六個月卦..
真係大食b貢個樣喎

你抱佢出街咪手都軟埋

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2007-1-9 15:21 發表

呢張應該唔係十六個月卦..
真係大食b貢個樣喎

你抱佢出街咪手都軟埋
抱小B一段時間真係手軟呀
圖片係六個月影

My son!  Now he is 3 1/2 years old.

引用:
原帖由 kensze1972 於 2007-1-31 16:12 發表
My son!  Now he is 3 1/2 years old.

各位篤篤..姐姐..好..我係馬高仔~~

各位篤篤..姐姐..好..我係馬高仔~~

玩腳趾
身體健康

食手指
身體健康

I love baby yeah

94 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。