推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

27 12
發新話題

[疑難] CP 沐足失敗之旅

CP 沐足失敗之旅

琴晚同朋友唱完K後,得番自己一個人so想搵沐足玩下第一站去左甘D利點之間野比人收左皮
記得睇過報告話乳已多有野玩就走左過去行下
問下部長有咩玩,佢話$38沐足頭鐘 , $118按摩
特登黎當然想玩沐足喇,之後有條囡入左黎報左號數就立刻開工
完全唔比時間我考慮下彈唔彈佢
條囡上身穿得好密實,下身就短打
我見佢都唔太樣衰就算
之後佢問我按$38 or $48一個鐘
開頭我估$48應該多D野玩
就問下佢$38同$48有咩分別
點之佢話無分別只係佢地提成多D
算數10蚊豪比佢可能貴D服務好D
點之之後既過程正過正骨水
摸下手仔or大比都格手
按左45mins後就自動Cut loss走人
個陣都成點鐘,就走左入一間叫嘉美既沐足按摩店過夜
部長話$88 HJ , $168 光豬BM +$48房費過夜
簡左BM過夜,BM過程都無咩特別野玩,只係不斷用佢對大包磨黎磨去
玩到咁上下囡囡問我做唔做愛$288+$48全包價
最後用左10mins 係強力抽插下完成左個失敗既沐足旅程
想問下各Ching 乳已多是否正場or只係非常時期既原因
另外CP以家仲有咩邪足存在 Thx
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +20 用心分享 2010-6-2 17:43
  • 筆突 威望 +20 用心分享 2010-6-2 17:43
  • 筆突 金錢 +20 用心分享 2010-6-2 17:43

我早排去過玩到反轉,空姐服裝,打開胸脯慢慢摸,女女同我升兩次空!好

引用:
原帖由 kkzz123 於 2010-5-31 15:45 發表
琴晚同朋友唱完K後,得番自己一個人so想搵沐足玩下第一站去左甘D利點之間野比人收左皮
特登黎當然想玩沐足喇,之後有條囡 ...
師兄,舊年乳耳多剛剛開業之時去過一次,呢個係試場報告,當時只做沐足與推拿。

http://www.xocat.com/f/viewthread.php?tid=282589&highlight=
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 hk2005 於 2010-5-31 16:43 發表 我早排去過玩到反轉,空姐服裝,打開胸脯慢慢摸,女女同我升兩次空!好
點解我同你完全掉轉

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-31 16:46 發表 師兄,舊年乳耳多剛剛開業之時去過一次,呢個係試場報告,當時只做沐足與推拿。http://www.xocat.com/f/viewthread.php?tid=282589&highlight=
呢個場應該有野玩
可能自己沒有骨運吧

引用:
原帖由 kkzz123 於 2010-5-31 16:54 發表

呢個場應該有野玩
可能自己沒有骨運吧
呢間場與金蟲島同一個老細,場內管理與套餐玩法,全部仿效金蟲島,場主希望在 CP 建立一個「CP 金蟲島」。

引用:
原帖由 kkzz123 於 2010-5-31 15:45 發表
師兄  每次我在金記玩完之後  都會坐在前台梳化  同D唔識嘅師兄交換心得    95%師兄都話金記玩法   無一間可作比拼    現金記可能永不超生   咪係我地損失囉 聽講重有一間X信酒店的天王式  可與金記比拼 同埋嘉X會和金記同一體系  不過兩間我都未試過  只係聽番嚟

相關搜索目錄: 酒店
來自狗扮人的地方

引用:
特登黎當然想玩沐足喇,之後有條囡 ...另外CP以家仲有咩邪足存在 Thx
仲有幾間,可以比料你。

引用:
轉貼一個最近一個師兄嘅報告 你參考一吓  我未去過架  所以唔保証  好唔好架   我唔會 未去過都扮識  亂鳩咁吹嘅

轉貼如下:
星期六上左cp昅下 :

1) 金記大門口有塊床板咁大既木板封住.

2) 再去嘉美會探下相好.
3) 相好話都係金記個老細既.
4) 玩法就差天共地, 頭鐘 $38/80mins, 加鐘 $38/60mins. 和推拿 $88/90mins, 無桑拿.
5) 加鐘只可打飛支, 無得洗雀, 無得除衫.

來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2010-5-31 20:29 發表

師兄  每次我在金記玩完之後  都會坐在前台梳化  同D唔識嘅師兄交換心得    95%師兄都話金記玩法   無一間可作比拼    現金記可能永不超生   咪係我地損失囉 聽講重有一間X信酒 ...
金記真係好正,我去CP如果有時間一定入去走轉
雖然囡囡唔係十分正,但開放程度真係無得頂
X信我都聽過有野玩,不過包膠好似無乜

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-31 20:35 發表

仲有幾間,可以比料你。
有勞Ching過料

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-31 12:35 發表
仲有幾間,可以比料你。
Ching, 可否pm俾我。

另外,金記囡囡sms俾我話今日會開番,叫我上去,不過唔知真定假!

引用:
原帖由 11103 於 2010-5-31 21:41 發表

Ching, 可否pm俾我。

另外,金記囡囡sms俾我話今日會開番,叫我上去,不過唔知真定假!
佢話安全,你夠膽去?

引用:
原帖由 kkzz123 於 2010-5-31 21:39 發表

金記喱鑊  我諗收皮都似  真係太可惜
一百幾十  可以咁玩  豬就豬喇  何況有時都會執到寶
希望嘉X會風平浪靜後  可取代金記喇
不過  最近東管都少玩為妙囉
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkzz123 於 2010-5-31 06:39 AM 發表

X信初開去過一次..水靜鵝飛...我冇搞野,剩洗腳...
見到既係....好少囡...好能扒...唔加鈡好似死老斗甘款...講明加鈡有飛滋

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 kkzz123 於 2010-5-31 16:54 發表

呢個場應該有野玩
可能自己沒有骨運吧
師兄~~都係親自體驗過的場子...去體驗過...才好..

這間語x多...應該是分牌的...你應該首先問一下部長...通知佢介紹些好玩的..

這間場我好幾個月前都去過..那時候是有兩種制服,兩種價錢....

引用:
近期CP咁大風你都算完成任務點算失敗呀.

引用:
原帖由 longsomeone 於 2010-6-1 21:58 發表
But this is not my main purpose

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-6-1 03:58 發表

X信初開去過一次..水靜鵝飛...我冇搞野,剩洗腳...
見到既係....好少囡...好能扒...唔加鈡好似死老斗甘款...講明加鈡有飛滋
CP d 囡囡  我重以為會好家教D添  咁X信 都係信唔鳩過
引用:
原帖由 longsomeone 於 2010-6-1 21:58 發表
又好似有道理喎
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkzz123 於 2010-6-1 22:28 發表

But this is not my main purpose
ching, be careful.

据行内人收风回来,金记呢鑊拉人封艇,老细被罚过七位数,重开无期。
我就觉得mainland D野好难讲,有M就什么都搞得掂。

引用:
原帖由 ThirdUncle 於 2010-6-2 02:49 發表
据行内人收风回来,金记呢鑊拉人封艇,老细被罚过七位数,重开无期。
我就觉得mainland D野好难讲,有M就什么都搞得掂。
今日又走左轉CP
離遠見到之前封左門口既木板無左
唔知係咪真係開返

Foot message is not my favrite one

真係不運的經歷 希望下次會好運啦 師兄

引用:
原帖由 kkzz123 於 2010-6-3 02:18 發表

今日又走左轉CP
離遠見到之前封左門口既木板無左
唔知係咪真係開返
開番   我有個"契細佬"冒險試過
佢話開放度大不如前
得番40%功力
都係睇定D先去喇  師兄
來自狗扮人的地方

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。