推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

近期最順眼舒服ge劇集!

近期最順眼舒服ge劇集!

近期最順眼舒服ge劇集?????

引用:
原帖由 nick512 於 2006-11-23 07:38 PM 發表
近期最順眼舒服ge劇集?????
無睇無線D劇好耐囉!
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

唔睇就最舒服!

投...............ed!

之前心理心裡有個謎幾好
而家婚姻乏術 (羅家良, 胡杏兒, 蘇玉華, 苑瓊丹) 都幾有趣
似乎而家早場 10 點半仲好過黃金時間台慶劇

見到肥田都嘔死
見到肥田都嘔死

引用:
原帖由 雷鳴 於 2006-11-23 09:28 PM 發表
唔睇就最舒服!
冇錯......簡直冇眼睇

東方之珠and賭場風雲都好睇∼!
珍惜現在所擁有的

I THINK tvb drama isnt that good

引用:
原帖由 dfghjker 於 2006-11-30 03:43 AM 發表
見到肥田都嘔死
見到肥田都嘔死
支持,支持,支持,支持,支持,支持!!!!!!!

匯通天下ending is touching

肥田囍事~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 fredng 於 2006-11-23 21:24 發表
無睇無線D劇好耐囉!
Fred 大哥, 咁你有乜好介紹??

近期真係無套睇得落 ... 希望2007 會好D 啦

唔好意思,以上既我都唔太喜歡丫
我想講睇得比較FEEL COMFORTABLE GE 係14才之母LOR....
不過係在日本睇既

賭場風雲! 賭場風雲! 賭場風雲!

賭場風雲ok架, 有bobby
東方之珠見到阿姐就.....

匯通天下 ok wor~~~

人類全身上下,最強韌有力的肌肉,竟是舌頭!

引用:
原帖由 sagaa 於 2007-1-11 08:30 PM 發表
東方之珠見到阿姐就.....
最搞笑係佢條宣傳片仲標榜「片中所有歌曲,都由劇中演員親自演繹。」
他媽媽的可愛兒子!我就係唔想聽o個班蛋散唱歌!
咩郭晉安、佘詩曼、汪明荃!聽見就打哂冷震!

人類全身上下,最強韌有力的肌肉,竟是舌頭!

引用:
原帖由 isaacbear 於 2007-1-12 02:50 AM 發表

最搞笑係佢條宣傳片仲標榜「片中所有歌曲,都由劇中演員親自演繹。」
他媽媽的可愛兒子!我就係唔想聽o個班蛋散唱歌!
咩郭晉安、佘詩曼、汪明荃!聽見就打哂冷震!
簡直係不知所謂啦!同你講啦~ 所謂o既「片中所有歌曲,都由劇中演員親自演繹」,唔知點解郭晉安把聲有時會變左做王祖藍把聲,佘詩曼把聲有時又會變左做汪阿姐把聲架喎! 真係勁爆!

我一直以來除左睇高朋滿座之外,其他戲集一律唔理。睇高朋咪當輕鬆一下lor~ 依家tvb d劇集,係d師奶同一少撮人先會睇,名副其實o既師奶劇!

肥田囍事
見倒肥田就舒服啦~~

回復 #3 雷鳴 的帖子

簡直冇眼睇

咁梗係賭場風雲啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。