推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

75 123
發新話題

[上樓骨] 足康堂 之 格手有悔

足康堂 之 格手有悔

上星期去試場, 聽個friend話有個後生囡囡Ivy好正, 於是大膽上去試試.  點知Ivy就話做緊嘢, 佢亞媽話幫我揼住先, 轉頭叫Ivy接力, 我心諗都無所謂啦.  點知個亞嬸越揼越耐, 仲伸手捉弄小弟!  妖, 我問佢Ivy又話嚟接力揼, 佢就話邊個都一樣啦!  頂, 我心諗玩嘢呀?  跟住我立刻格手, 力保清白之身, 立即起身出房沖涼換衫走人!  出到counter比錢, 老板娘問我得唔得, 我反問番佢我咁早就要走你仲駛嚟問我??  於是, 老板娘就比張咭片我叫我下次再嚟, 我話你估我仲會再嚟咩?

出門口時, 我終於見到一個標緻既囡囡, 我諗佢就係傳說中既Ivy!  有D後悔之前勁吋老板娘囉!

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-2 14:05 發表
上星期去試場, 聽個friend話有個後生囡囡Ivy好正, 於是大膽上去試試.  點知Ivy就話做緊嘢, 佢亞媽話幫我揼住先, 轉頭叫Ivy接力, 我心諗都無所謂啦.  點知個亞嬸越揼越耐, 仲伸手捉弄小弟!  妖, 我 ...
Ching 有冇試過老板Lily之航空服務?

引用:
原帖由 八十後 於 2010-6-2 14:28 發表

Ching 有冇試過老板Lily之航空服務?
一心走去試Ivy
點知試咗佢媽咪
不如試埋佢爹Dee
闔家啅晒最Happy

乜老板都有親自下廚咩?  Ching自己有冇試過呀?

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-2 14:32 發表

咁又無喎, 我一心想試Ivy, 點知試錯佢媽咪!  
乜老板都有親自下廚咩?  Ching自己有冇試過呀?   
就係未試過?不過佢阿媽更加未試過?  以前均輝Gigi曾在此短期客串,很快就自己開擋,我過去主要捧佢場。

引用:
原帖由 八十後 於 2010-6-2 14:45 發表

就係未試過?不過佢阿媽更加未試過?  以前均輝Gigi曾在此短期客串,很快就自己開擋,我過去主要捧佢場。
比佢媽媽又嚇
心靈創傷唔現

若然師兄去幫
千祈唔好係度

本帖最近評分記錄
  • hungkm 體力 +10 讚! 2010-7-27 11:15
  • hungkm 威望 +10 讚! 2010-7-27 11:15
  • hungkm 金錢 +10 讚! 2010-7-27 11:15

回復 5# 的帖子

果然係九大才子...好詩

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-6-2 15:33 發表
果然係九大才子...好詩
才子欲借這首詩
發自內心告人知
擺下擂台說往事
一心能會同途仕

伯苦你既詩
睇到笑hehe
小弟無本事
野野都吟詩

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2010-6-2 15:53 發表
伯苦你既詩
睇到笑hehe
小弟無本事
野野都吟詩
吟詩作句未可量
誰說筆墨無斤兩

where is it ? Thank you very much.

回復 8# 的帖子

very good indeed   i can't even think of one

你都唔想俾佢玩.............下次再搵IVY
駛錢既話事..任佢玩咩

引用:
原帖由 cmanwai 於 2010-6-2 21:05 發表
where is it ? Thank you very much.
遠在天邊
就在油尖

引用:
原帖由 powerhorse 於 2010-6-3 04:09 發表
你都唔想俾佢玩.............下次再搵IVY
駛錢既話事..任佢玩咩
小弟本非無要求
嬸嬸偷弄小肉球
心靈受創難起頭
下定決心往他投

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-2 14:53 發表

比佢媽媽又嚇親
心靈創傷唔現身
若然師兄去幫襯
千祈唔好係度呻   
Ching 應該敬老,益吓D老人家!

引用:
原帖由 Guybert 於 2010-6-3 10:14 發表

Ching 應該敬老,益吓D老人家!
斷然單刀赴姥姥
只怕肉龍定嚇襯
師兄若然要敬老
何不留家伴雙親

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-3 11:54 發表

斷然單刀赴姥姥
只怕肉龍定嚇襯
師兄若然要敬老
何不留家伴雙親   
好句!好句!!
果然係才子

引用:
原帖由 fatball 於 2010-6-3 19:47 發表

好句!好句!!
果然係才子
師兄, 小弟無端被插, 所以暫時沒有心情再討論. 此論壇實在存有太多破壞份子, 請見諒 ...

我近期沒來吹水,伯父淫辱了那幾間師奶場??

好多師兄/妹都露點
個個名都有點點

好過膠引

very interesting ~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 八十後. 於 2010-6-4 21:30 發表
[quote]原帖由 chowsingchichi. 於 2010-6-4 21:21 發表 八十後Ching︰請你唔好再侮辱我最崇拜的伯苦兄喎,伯苦兄︰如果有人踩你我一定站你果邊,全力支持。 [/quo ...
呀chowsingchichi(點),勞煩你用我個名都用得高章些少丫,
你之前巳經冒人開咗個八十後(點)去插人,呢次重低能到
用八十後(點)去插自已既chowsingchichi(點),
你睇下你果兩篇帖既發帖時間幾咁近,唉...自問自插 ,不過
下次玩就請你玩得smart少少,起碼隔返個零鐘先再插自己ok?!
你又插自己插得咁狠,屎忽流血好慘,嚟叔叔呵番...

伯苦兄:
莫愁篇
商場沒有真正的敵人,
骨場亦無永遠之抗者。

引用:
原帖由 snakespa 於 2010-6-6 23:37 發表
伯苦兄:
莫愁篇
商場沒有真正的敵人,
骨場亦無永遠之抗者。
伯苦網上寫見聞
無意踩中露點氓
言詞污穢不成文
幸虧網友來慰問

75 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。