推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 足康堂 之 格手有悔

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2010-6-5 13:00 發表

呀chowsingchichi(點),勞煩你用我個名都用得高章些少丫,
你之前巳經冒人開咗個八十後(點)去插人,呢次重低能到
用八十後(點)去插自已既chowsingchichi(點),
你睇下你果兩篇帖既發帖時間幾咁近,唉...自問 ...
我是其中一個受害者八十後(真身),我覺得就算插人都唔駛咁鬼鼠,猛用近似之筆名,八十後.你害怕甚麼?版主應主特公道,禁止這些低劣手法!

引用:
原帖由 八十後 於 2010-6-7 10:14 發表

我是其中一個受害者八十後(真身),我覺得就算插人都唔駛咁鬼鼠,猛用近似之筆名,八十後.你害怕甚麼?版主應主特公道,禁止這些低劣手法!
八十後(露點)縮頭龜,夠彊就回應吓,唔夠彊就永遠在此處消失,唔好繼續玩露點

引用:
原帖由 八十後 於 2010-6-7 15:05 發表

八十後(露點)縮頭龜,夠彊就回應吓,唔夠彊就永遠在此處消失,唔好繼續玩露點
冒名冒姓玩冒充
招搖撞騙無陰功
自編自導還自宮
居心叵測不言中

引用:
原帖由 .肥P仔 於 2010-6-8 21:44 發表
[quote]原帖由 唐伯苦 於 2010-6-7 09:30 發表 [url=http://forum.timway.com/f/redirect.php?goto=findpost&pid=11066點呀,自己插完自己個屎忽重隱隱作痛呀,haha
天地有正氣
版主剷九你

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-9 09:28 發表

天地有正氣
版主剷九你

剷得好呀!!!!!

致各師兄

生事事生何時了,害人人害幾時休;
冤家宜解不宜結,各自回頭看後頭。

有冇兄弟mark過kitty?感覺如何?

引用:
原帖由 lobolobo 於 2010-6-10 00:59 發表
Kitty??  冇喎 ... 師兄有何高見,請直言分享!

引用:
原帖由 lobolobo 於 2010-6-9 16:59 發表
I cannot remember whether Ivy or Kitty has been priviatized.....

kitty 由旺角追到tst都追不到,想還是放手了.
真喜歡她啊.

引用:
原帖由 lobolobo 於 2010-6-11 01:18 發表
kitty 由旺角追到tst都追不到,想還是放手了.
真喜歡她啊.
咁吸引??  點解上次(即係小弟最後上次上去)彈咗件嬸嬸嚟架 ... 嚇到我Part2一開波就走人. 真黑仔!

回復 39# 的帖子

it is about time to try try this ...

引用:
原帖由 garylock 於 2010-6-11 11:43 發表
it is about time to try try this ...
上次試咗Ivy, 真係好後生.
見到前潤美之Lisa在這堸.

引用:
原帖由 aero169169 於 2010-6-11 14:07 發表

我個friend都話Ivy好後生, 但可惜上次殺出個媽咪! 唉 ....

引用:
原帖由 aero169169 於 2010-6-11 14:07 發表

Liza都幾good !

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2010-6-14 14:13 發表

Liza都幾good !
照睇 ... 除咗上次個嬸嬸之外, 其餘既BG相信都不錯!

引用:

有兩個IVY喎,
以前舊IVY 27/8 到啦, 高高瘦瘦, LOCAL, 走左冇耐,

引用:
原帖由 newkid 於 2010-6-15 09:26 發表

有兩個IVY喎,
以前舊IVY 27/8 到啦, 高高瘦瘦, LOCAL, 走左冇耐,
呢個月有個新既, 24, baby fat.
我上次試係新Ivy, 有啲baby fat

引用:
原帖由 aero169169 於 2010-6-15 09:52 發表

我上次試係新Ivy, 有啲baby fat, 福建妹
I try her on the first day, NMCOT.

引用:
原帖由 newkid 於 2010-6-15 10:35 發表

I try her on the first day, NMCOT.
ching, 你試嗰個IVY幾大年紀呀?

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-15 16:03 發表

ching, 你試嗰個IVY幾大年紀呀?
年紀定樣重要D,各位師兄?

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2010-6-22 11:59 發表

年紀定樣重要D,各位師兄?
年紀太大會嚇到機器壞喎, 所謂少女十八無醜婦, 好醜都係肉吖!

伯苦兄, 呢處環境如何? 乾唔乾淨?

引用:
原帖由 long_dum 於 2010-6-24 20:45 發表
伯苦兄, 呢處環境如何? 乾唔乾淨?
房間衛生環境可以,略嫌沖身太細太窄.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。