推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

43 12
發新話題

[桑拿浴室] 又冇師兄去過佐敦德興桑拿?

又冇師兄去過佐敦德興桑拿?

回復 1# 的帖子

呢間場早幾年唔錯架!之後改名貴妃閣都ok!再轉依家德興就.....唉!
只可以講句,極度失望!

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-6-6 22:04 發表
今日經過...係乜場??質素收費如何??
攪到最後都係去左新帝都..
有去過, 不過唔敢比意見, 費時又比瘋狗咬!

回復 3# 的帖子

伯苦兄, just be yourself, do not hidden your talent and just express whatever u want to

回復 6# 的帖子

Thank you, Ching!

Actually, I've tried their 4-hands package before, and the 2nd part BG is not too old, and i think she is acceptable.  Anyway, they usually open big at there.  

sometimes can get good stuffs lah

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-6-7 15:31 發表
Old but not too old?
I usually tell their manager that I want "走肥 & 啱啱夠秤".  In fact, they have some other Asian BGs there if you want to try.

引用:
原帖由 bt@bt 於 2010-6-8 00:09 發表
sometimes can get good stuffs lah
夜更我見過有, 但未能做到.

尼間場收費79X, 技師拆四百頭, 總會有些較好的.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-6-8 11:42 發表

夜更我見過有, 但未能做到.

尼間場收費79X, 技師拆四百頭, 總會有些較好的.
對, 我都覺得佢地D質素唔係太差, 可以一試!  不過,更衣室班大佬就麻煩D, 可能想攞貼士啦!

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-8 04:03 發表

對, 我都覺得佢地D質素唔係太差, 可以一試!  不過,更衣室班大佬就麻煩D, 可能想攞貼士啦!
I thought hk20 is a standard service charge for locker room......Do they want more than that??

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-6-9 07:18 發表
20豪俾佢又何妨,不過冇服務又要貼士的,一定唔俾!,,
20不妨, 但我並不喜歡他們成日企係我附近睇住我換衫.

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2010-6-7 12:45 發表
BG old
but push you to open big
disappointed
呢個根本就係 open big 場.     

To open small, d囡囡可能會 become "black-faced" 的.  

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-9 10:51 發表

20不妨, 但我並不喜歡他們成日企係我附近睇住我換衫.
呢d叫 "老馮" !!   

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-9 11:11 發表

呢d叫 "老馮" !!   
100% open big場, 所以他們當日加設咗4手服務

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-6-9 11:19 發表

100% open big場, 所以他們當日加設4手服務
我呢d新仔連兩手都幾乎玩唔掂, 仲何G係4手呢!  
對你來說, 4手好唔好玩呀?   

回復 20# 的帖子

我自己就唔鐘意!何況有些場重加錢玩4手!美x蓮等等都係咁!要加多一百大元!齋姑前面按,靚女後面按!好無謂!都係一個按晒全程最好!唔知師兄同唔同意?

引用:
原帖由 andykin 於 2010-6-9 13:19 發表
我自己就唔鐘意!何況有些場重加錢玩4手!美x蓮等等都係咁!要加多一百大元!齋姑前面按,靚女後面按!好無謂!都係一個按晒全程最好!唔知師兄同唔同意?
同意! 我覺得都係尊注 "一對一" 會適合我多d.   

4手我享受唔晒, 會浪費資源.   

回復 22# 的帖子

回想貴妃閣年代,兩次遇到後生靚女都忍唔住開大,其中一個身裁勁正,走肥兼彈手,到而家都令人回味.另一個女上時在耳邊細細聲呻吟爆粗,幾分鐘便ko.不過就是因為不想開大就沒有再去.

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-6-9 13:27 發表

同意! 我覺得都係尊注 "一對一" 會適合我多d.   

4手我享受唔晒, 會浪費資源.   
因為是場, 所以囡囡唔係咁識揼. 因此,他們引入4手啫.  Part 1, 兩個一齊, Part 2, 1-vs-1.

引用:
原帖由 lobolobo 於 2010-6-10 01:22 發表
回想貴妃閣年代,兩次遇到後生靚女都忍唔住開大,其中一個身裁勁正,走肥兼彈手,到而家都令人回味.另一個女上時在耳邊細細聲呻吟爆粗,幾分鐘便ko.不過就是因為不想開大就沒有再去.
我都有同感, 還記得以前貴妃閣有個越南妹, 十分靚女, 還有少少似柏安妮!! 不過, 近年來少了開大, 除非 ...

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。