推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

蒼井空

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-10 11:23 發表

寻晚又坐正系我对面同我玩骰盅。。摇摇晃晃又白又大看得我个心都跳左出离。。
又白又大, 高吾高啊, 海哥!

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-10 11:23 發表

寻晚又坐正系我对面同我玩骰盅。。摇摇晃晃又白又大看得我个心都跳左出离。。
i was also distracted by her bouncing ball balls.  The girl knows her assets and does not mind showing off to us.  

In fact, your long leg girls looked quite nice, sweet voice but she was quite old-bird la and wet mui look , not your type. It must be too dark when you saw her the 1st time..

My Mongolian wild horse turned out to be......  very wild.  It was probably the wildest session I had for years..  She already invited me to have a battle starting from noon time and made as many rounds as possible.  What a challenge to me!

The lady in pink.. oh, so innocent look.  The way she bite her lips ,he conversation that she had with the girl next to her, asking about the rule of liar dice,  and the super mini skirt revealing her under,    so tempting...
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-6-10 11:26 發表

又白又大, 高吾高啊, 海哥!
对喜马拉雅山峰好高啊。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-6-10 11:41 發表

i was also distracted by her bouncing ball balls.  The girl knows her assets and does not mind showing off to us.  
In fact, your long leg girls looked quite nice, sweet voice but she was quite ...
高妹系上次来试台时看了一眼觉得蛮好。。见她是老雀啦。阿春天又同我讲个靓妹好D。都算啦。。都捻住带拒既因为系BOOK拒既嘛。。点知拒系度食烟。。中了死穴。。甘就带了安徽靓妹啦。。

回復 54# 的帖子

我见好食烟,一支驳一支。都知道她死梗的了!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-6-10 12:28 發表
我见好食烟,一支驳一支。都知道她死梗的了!
拒第一支烟未食完我已叫安徽靓妹去换衫啦。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-10 12:40 發表

拒第一支烟未食完我已叫安徽靓妹去换衫啦。。。
seems that she is smoking "red hill" not even "capri"..

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-10 11:54 發表

高妹系上次来试台时看了一眼觉得蛮好。。见她是老雀啦。阿春天又同我讲个靓妹好D。都算啦。。都捻住带拒既因为系BOOK拒既嘛。。点知拒 ...
安微的高女, 吾會係上次果個吧。。。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-6-10 15:01 發表

不是你那个!大海不喜欢高大的!他的喜好是邻家女孩!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-6-10 15:16 發表

不是你那个!大海不喜欢高大的!他的喜好是邻家女孩!
好彩, 不然 好多襟兄弟了, 安微高女去妝后吾得, 同kimchi冇得比, 唯一是听話,但果晚我認為她明知大姨媽快來, 還要出街, 結果我抽出才知沖紅燈。。。。。,我巳把她加入黑名單, 雖然她今天又call我, 但我巳放棄

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-6-10 15:51 發表

好彩, 不然 好多襟兄弟了, 安微高女去妝后吾得, 同kimchi冇得比, 唯一是听話,但果晚我認為她明知大姨媽快來, 還要出街, 結果我抽出才知沖紅燈。。。。。,我巳把她加入黑名單, 雖然她今天又call我 ...
會唔會係開苞

引用:
原帖由 push_oil 於 2010-6-9 21:44 發表
蒼井空...........有毛咁正呀師父
自已去睇啦 ...

引用:

有冇少少扯?

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-6-10 15:01 發表

无带走的是湖北高妹。。带走的是安徽矮妹。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-10 16:33 發表

有冇少少扯?   
耿系有啦。。吾止少少添。。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-10 17:07 發表

耿系有啦。。吾止少少添。。。。
點解冇呢個童顏既賽後報告呢?

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-10 17:24 發表

the report writer seldom writes report oh...

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-10 17:24 發表

星期六果位师兄无上到。。寻晚系阿茶上左。。吾知拒会吾会分享下。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-6-10 17:30 發表

the report writer seldom writes report oh...
茶兄现在只饮茶。无写report好"狗"了!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-10 17:47 發表

星期六果位师兄无上到。。寻晚系阿茶上左。。吾知拒会吾会分享下。。
今天參加共產黨會說到三座大山我就諗起 ...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-10 18:33 發表

今天參加共產黨會說到三座大山我就諗起 ...   
講到半記甘正。。。我都要去揀下。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-6-10 22:05 發表

你好似只吃定食既播。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-6-10 22:05 發表

Bro simonkok, NO Way la !!  EuroAsia is your preference and won't go there either la !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-10 17:47 發表

上左邊果

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-11 00:36 發表

上左邊果
你个FRIEND无上果个。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。