推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 再試潞丹拿

回復 100# 的帖子

I think 子怡 is not working here anymore.

我毎次去都係搵惠惠或子怡,兩個都走哂?咁我唔洗再去LDL

引用:
原帖由 Terrorism 於 2010-11-25 16:06 發表
我毎次去都係搵惠惠或子怡,兩個都走哂?咁我唔洗再去LDL
好似聽講Wai Wai 自已出嚟開檔,有冇Ching 證實到?

引用:
原帖由 同人堂 於 2010-11-25 16:52 發表

好似聽講Wai Wai 自已出嚟開檔,有冇Ching 證實到?
唔洗好耐就會有消息, 等一等啦

引用:
原帖由 同人堂 於 2010-11-25 16:52 發表 好似聽講Wai Wai 自已出嚟開檔,有冇Ching 證實到?
想揾Wai Wai 要提早booking,因為最近要搞新檔忙過不停,只有間中客串。
頭髮長長  心地善良  性格內向  永不賴賬

上星期試剛轉場的中女, 手骨幾好, 來自尖東xx海, 大場出身有保證, 不過年幾中中地

昨天YOYO來電話個場來了兩個新女,一個高高瘦瘦,一個嬌水玲瓏,
下晝有時間走去試下先,睇下YOYO是否吹水。

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-11-26 11:51 發表
昨天YOYO來電話個場來了兩個新女,一個高高瘦瘦,一個嬌水玲瓏,
下晝有時間走去試下先,睇下YOYO是否吹水。
兩個新bg都試過喇, 高的那個叫玲玲, 嬌小的那位叫菲菲, 兩位手骨都不錯。

引用:
原帖由 aero169169 於 2010-11-26 11:55 發表 兩個新bg都試過喇, 高的那個叫玲玲, 嬌小的那位叫菲菲, 兩位手骨都不錯。
咁就真係要去見識一下囉。

引用:
原帖由 aero169169 於 2010-11-24 18:49 發表
I think 子怡 is not working here anymore.
GE is still in LDL.

昨天去過潞丹拿,見YOYO最近學人玩減肥,可能上面D女一個二個都清清瘦瘦,就有樣學樣,YOYO介紹個新來的菲菲比我,果然嬌小玲瓏,
又是細細粒容易食,而且手骨又好夠力,我最鍾意呢種身形,好有小鳥依人的感覺,YOYO仲話有另一個叫玲玲,不過佢正在做事,今次無緣相會,
下次有機會再試,臨走時亦見到又是驕小玲瓏的JOJO,這個也是我首選技師之一。

相關搜索目錄: 減肥

昨天去過潞丹拿,見YOYO最近學人玩減肥,可能上面D女一個二個都清清瘦瘦,就有樣學樣,YOYO介紹個新來的菲菲比我,果然嬌小玲瓏,
又是細細粒容易食,而且手骨又好夠力,我最鍾意呢種身形,好有小鳥依人的感覺,YOYO仲話有另一個叫玲玲,不過佢正在做事,今次無緣相會,
下次有機會再試,臨走時亦見到又是驕小玲瓏的JOJO,這個也是我首選技師之一。

相關搜索目錄: 減肥

回復 112# 的帖子

師兄你為乜同時出兩個同樣嘅post?你無嘢呀?

因一時誤觸鍵盤,如有對各C HING造成不便,
小弟特此致萬二分歉意。

thks chings, will gonna tyr try sin

引用:
原帖由 大B哥 於 2010-11-30 13:28 發表
你無洇r?
你剛入此論壇, 唔該唔好咁聲氣講野.

系s窒住, 導致ching 按發表後以為出唔到而再按過,
時有發生, 好平常.

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-11-25 23:15 發表
想揾Wai Wai 要提早booking,因為最近要搞新檔忙過不停,只有間中客串。
where to book?

引用:
原帖由 kot 於 2010-11-26 11:12 發表
上星期試剛轉場的中女, 手骨幾好, 來自尖東xx海, 大場出身有保證, 不過年幾中中地
叫甚麽名?

回復 117# 的帖子

現在WAIWAI真的忙個不停預備新檔開張,
潞丹拿都仲有很多個超好嘅技師,
好似JOJO咁,細細粒原來好夠力,正﹗

早幾日上潞記yoyo介紹個新女叫玲玲真係唔錯,高高瘦瘦很斯文,聽師兄講話jojo好夠力,我下次都要試試先。

Can any c-hing pm me the 潞丹拿 or LDN address and price range?

Thank you.

回復 121# 的帖子

太子區去141廣告 自己揾啦

相關搜索目錄: 廣告

Apple係咪冇親手dup了?
亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2010-12-9 09:05 發表
Apple係咪冇親手dup了?
佢冇親手dup好耐啦

引用:
原帖由 aero169169 於 2010-12-9 09:17 發表

佢冇親手dup好耐啦
師兄, 唔知個場有無part3呢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。