推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[上樓骨] 沙巴海岸

啱啱出完POST就上咗去,由JOEY主理我嘅訓LAI頸,鬆哂!

so far so good

so far so good

燕子都有D gf feel.

珊珊確不錯...好有女友feel....
可兒也不錯...只欠女友feel....
哈哈....哈哈

引用:
原帖由 pb716 於 2010-9-4 17:27 發表 珊珊確不錯...好有女友feel....可兒也不錯...只欠女友feel....哈哈....哈哈
Mud 珊珊 仲係到 , 我就覺得可兒係 li 度 d BG 最靓

引用:
原帖由 itplay 於 2010-9-4 19:33 發表

Mud 珊珊 仲係到 , 我就覺得可兒係 li 度 d BG 最靓
珊珊走咗啦, 可惜只試咗佢一次, 重要係佢唔夠瞓之下完成. 想再試都唔得.
Yoyo 話有一新女 BoBo 今天返工, 大場出身. 不過未見到真身. C hing 試過後請包膠.

邊爬捘颾Q靚呀,叫Й名呢,師兄.

Anyone knows where 珊珊 is now?

I managed to find 小燕 some days ago even though she is not the kind of very forceful BG according to Ling. To my surpise, 小燕 is quite nice to master pain of my shoulders with bonus that she is really playful to me as well. By the way, I saw a new BG BoBo passing the corridor and seems to be nice looking.

so C-Hings except "可兒" 係 "le" 度 "ga" BG looks young + 靓 (looks 30 already ) any other else was young, tall or good service?

Ling Ling 同我講有一新返「清純靚女」容容,
有無 ching 做過?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-9-18 06:02 發表
Ling Ling 同我講有一新返「清純靚女」容容,
有無 ching 做過?
昨日試咗. 唔錯. 大場手勢. 按得好舒服, 但小弟受力, 所以覺得爭少少. 另外服務非常用心, . 好享受的 一次.
重有見到小儀同 cici, 兩個都好後生靚女, 下次要試下先

CiCi 上次屈左我 $300 tips, blacklist!!!

稍為旺d 就亂咁嚟

引用:
原帖由 long_dum 於 2010-9-19 13:41 發表

昨日試. 唔錯. 大場手勢. 按得好舒服, 但小弟受力, 所以覺得爭少少. 另外服務非常用心, . 好享受的 一次.
重有見到小儀同 cici, 兩個都好後生靚女, 下次要試下先
我亦是昨天試左容, 並是她昨天第一個客, sorry我不同意說她大場手勢,
我覺得她骨技嫩, 那不是力多少的問題, 是如何用力的技巧手法
她自己都說想找師傅補師, 我亦給了她不少在補師方面的advice.
至於服務, 同意是用心又令人享受,
亦好曉tum人

引用:
原帖由 bibu1 於 2010-9-19 14:24 發表
CiCi 上次屈左我 $300 tips, blacklist!!!
Tips $300 no way
is it open big?

回復 167# 的帖子

No, just open small!

引用:
原帖由 bibu1 於 2010-9-20 06:52 發表
Then you must look like a wealthy guy!

引用:
原帖由 bibu1 於 2010-9-19 14:24 發表
how come ? what have you done to her ? stripped everything off her ?

引用:
原帖由 bibu1 於 2010-9-20 14:52 發表 No, just open small!
光豬dup乎,有無指插
不過無論點,300開大都得咯

回復 1# 的帖子

真氮沸oooooookkkkkkkk

一時不慎上了沙巴, 無做功課, 被安排了bobo, 樣okay, 態度okay, 不過絕對唔覺得佢係大場出身, 按身推油都唔係力大, 佢係大響第二度 ...  
我已經同櫃檯講話要中大力, 輕鬆下就得, 真係要揼?

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 bibu1 於 2010-9-20 14:52 發表
Why you need to pay her $300? Usually just $100!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。