推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

小弟最近2訪中國城

thx report ,good

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-20 09:51 AM 發表

咁得閒睇哂d片未,103條呀!
病左呀~~放埋今日聽日要返工

引用:
原帖由 老手 於 2006-8-21 07:05 AM 發表

病左呀~~放埋今日聽日要返工
思鄉病???????????????????

上星期試過 no. 615? (唔記得), 叫: 小敏/文?.

身材正, 最抵讚係吹得好落力, 吹到成個身上上下下咁, 好耐未試過
原本係auriga00,但改了電郵,收不到新密碼,唯有開新帳號!

引用:
原帖由 auriga 於 2006-8-21 05:51 AM 發表
上星期試過 no. 615? (唔記得), 叫: 小敏/文?.

身材正, 最抵讚係吹得好落力, 吹到成個身上上下下咁, 好耐未試過

THANK YOU

引用:
原帖由 月夜 於 2006-8-14 10:51 AM 發表
完場R TIPS, 要扣分! 幾撚冇癮!
...
呢的情況都好常有。記得小弟當年仲係澳門nc 常客的時代,每隔一次便要同 mm 因貼士問題鬧得好不愉快。

直至一次年初二,同一個「獅子開大口」的豬扒mm 炒大鑊之後,已有五、六年無踏足過 馬交nc了。

回復 #31 netken2003 的帖子

幸好我從來未試過

R TIPS時有時冇,
如果服務ok既都俾既,
因為諗下一套咁小布既所謂制服要八舊水,夜總會都食水幾深!

同意, 有時見到佢地件衫咁少布咁涷都會鄧佢地慘,所以一坐低我實會俾多D溫暖佢地

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 12:04 AM 發表
同意, 有時見到佢地件衫咁少布咁涷都會鄧佢地慘,所以一坐低我實會俾多D溫暖佢地
件衫頂多咪一舊水,
但最重要係著左等於冇著嘛!
至於俾多d溫暖?
我會order多杯熱茶,
用黎暖手仔先摸囉!

相關搜索目錄:

thanks for your information

因為我唔飲酒,但呢排好似十點前啤酒任飲!

相關搜索目錄: 啤酒

支持牙....希望收到多一點消息喇

Still awaiting the next report. Please.

Great report for reference! Thanks!

匯報埋第二仗的戰況先...

同先前一樣, 小弟某星期日晚出擊, 10時多落船先去醫肚, 再殺上中城

bonnie媽一樣咁招呼我, 仲介紹左另外一個媽咪俾我識, 話叫小燕, 係佢親生妹妹(有d似樣),仲好淫咁問我有冇興趣起佢地雙非, 其實個小燕瘦猛猛都仲食得o下, 我咪話搵次law, 親生姊妹我真係未試過...

講返D女先, 今次比上次弱左, 仲要冇選美睇, 第一ROUND兩女我完全冇興趣留, 第二ROUND黎左一個身材高挑的女郎, 但樣較硬朗, 唔係我喜歡O個種, 但唔想連彈兩ROUND所以留左佢, OUT左另外一個, 最後換一個一班馬入來, 我下身即時一硬, 但坐完一ROUND想留佢, BONNIE就靜靜雞話超班馬招呼好撚差, 過夜制唔過, 勸我啅高妹, 保證擔住我條野唔放咁話, 又好, 就留左呢位叫小雅的高妹過夜。小雅點D 歌好過癮, 全部係咩田震、超女等, 完全大陸FEEL

先同小雅向買野食, 再去帝濠開戰, 入房攬住傾O下計先, 講到佢同D姊妹收工去DD(澳門DISCO)玩的事情佢好開心, 我就提議不如去DD跳舞再返黎洞房, 佢好開心即刻去落庄, 落左庄個樣反而自然左好睇左, 於是手拖手去打的去DD

我一次去, 嘩嘈到PK, 香港的DISCO音量較小, 呢度完全係貼住耳仔都講唔到野, 叫左半打酒猜拳, 可惜條衰妹唔肯出去跳舞

玩到4點幾先返酒店, 又傾O下計, 最後成6點先開波, 又話佢把口好掂? 吹都係一般O者, 不過被X的反應不錯, 加返D分

8點再執多劑, 大家都散晒, 佢都話想今日唔返工, 我話早知唔陪妳去玩啦

總括而言都唔錯, 有時間我會再去, 雖然中城D女據講較差, 不過有熟媽咪就唔怕執唔到好野食, 我相信去每個場都係一樣

相關搜索目錄: 酒店 跳舞 Disco
本帖最近評分記錄
  • johncage 體力 +50 精品文章 2006-9-6 22:32
  • johncage 威望 +50 精品文章 2006-9-6 22:32
他的歌唱得很好
他的眼神深邃銳利
他的感情濃得化不開
他的背影比誰都孤單
站在高貴與卑微的交界
對自己與全世界說
我來了,一切便不一樣了!
Born to win, Born to conquer
生來獲勝,生來征服
浪子高達!

thx buddy!

THX FOR REPORT
最緊要開心!!!

Thanks for sharing valuable experiences.

請問依家過夜total要幾多

子夜套票約1100,
囡囡1q1k,過夜2q2k!
tips隨意!

thanks

thanks for sharing

any photos?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。