推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

38 12
發新話題

我係無神論狂徒入黎簽隻龜,報下名啦喂,睇睇有幾多人走左去如黃鶴∼∼

我係無神論狂徒入黎簽隻龜,報下名啦喂,睇睇有幾多人走左去如黃鶴∼∼

都唔知做乜,我之前註冊之後,又要我去電郵收密碼,但係我唔記收,過幾日用返個碼已經失效,之後我又不了了之,一路都唔可以用「無神論狂徒」個名做註冊∼∼搞到我要用「狂徒」呢個簡稱。
冇呀∼∼今日公司活動,所以早放工,打隻字,睇睇有邊D人仲嚮度。好似HEMAN, 九叔,某旅,毛球,老花.......
太多人了∼∼睇睇當年HONKONG.COM成一家之言的手足,仲是否有上來。都識左六年有多了,唔吹水都浦頭下,知你地未死丫∼∼如果你地唔簽,我就當你死左∼∼幫你打返場齋∼∼

有冇搞錯呀,有D版都唔入得,又話要積分夠先得,算乜嘢留言版呀!只係呢樣已經差過前一代個網啦∼∼
想趕我走唔洗用呢招下化。我知我以前得罪人多。

喂, 好朋友, 你终於來啦, 我等你呀, 好久不見
講過消息俾你知, 我今日開工撞到梁燕城.....

system o既野係咁架喇, 咪從重做人囉.

Try post more nonsene reply, then you can enter.

Long time no see , how are you ?

狂徒叔叔:
您好。
好久不見,現況可好?
若果不是有舊網友上來打招呼,我也沒心機上線。
你說那些網友們均已各散東西。唉!.................
天下無不散之迤席,再加上現在 Blog 的流行..............

Twinkle-Venessa你係阿水呀?
仲有我唔係叔叔呀,叫哥哥呀∼∼
你係咪讀設計果位呀?
都唔知班友去邊啦∼∼

引用:
原帖由 char 於 2006-11-27 10:02 PM 發表
system o既野係咁架喇, 咪從重做人囉.
你咪數學王子?近期點呀?

引用:
原帖由 花之慶次 於 2006-11-27 09:42 PM 發表
喂, 好朋友, 你终於來啦, 我等你呀, 好久不見
講過消息俾你知, 我今日開工撞到梁燕城.....
你講果個吹水大王加神棍?
咁點呀?

今日都唔知攪什麼, 無啦啦比我遇上有人Jump地鐵
留意一下明天報紙, 官塘地鐵站發生事件, 而我竟然在場, 你話死唔死

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 狂徒 於 2006-11-28 02:58 PM 發表

你咪數學王子?近期點呀?
咪又係咁, 不過偶然搭一句嗲就己經比人插, 仲係莫明其妙果隻(詳見"基督徒...反思信仰"), 世風日下...

引用:
原帖由 花之慶次 於 2006-11-28 11:37 PM 發表
今日都唔知攪什麼, 無啦啦比我遇上有人Jump地鐵
留意一下明天報紙, 官塘地鐵站發生事件, 而我竟然在場, 你話死唔死
仲唔買六合彩?

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 char 於 2006-11-29 08:00 AM 發表

咪又係咁, 不過偶然搭一句嗲就己經比人插, 仲係莫明其妙果隻(詳見"基督徒...反思信仰"), 世風日下...
睇開d啦∼∼

引用:
原帖由 狂徒 於 2006-11-29 03:07 PM 發表

睇開d啦∼∼
冇睇唔開, 只係指出點解少黎浦啫.

引用:
原帖由 char 於 2006-11-30 09:53 PM 發表

冇睇唔開, 只係指出點解少黎浦啫.
人插你,你咪插番人囉,你功力都唔弱架....

引用:
原帖由 劍書生 於 2006-12-1 01:10 PM 發表

人插你,你咪插番人囉,你功力都唔弱架....
傻喇, 一來冇興趣搞宗教大辯論, 二來, 即使有, 對方插乜都未知...

Hello... found batman to revive your account...  I revive it by emailing him... :-)
The unexamined life is not worth living - Socrates
以銅為鏡,可以正衣冠,以史為鏡,可以知興替,以人為鏡,可以明得失 - 唐太宗

嘗試中,多謝建議。                

引用:
原帖由 狂徒 於 2006-12-14 03:03 PM 發表
嘗試中,多謝建議。                
你條友最近又如何呀......

引用:
原帖由 狂徒 於 2006-11-27 06:43 PM 發表
唔吹水都浦頭下,知你地未死丫∼∼如果你地唔簽,我就當你死左∼∼幫你打返場齋∼∼
我未死.

引用:
原帖由 毛球 於 2006-12-15 01:05 發表

我未死.
我就死

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

引用:
原帖由 狂徒 於 2006-11-27 18:43 發表   
幫你打返場齋∼∼
加入黃鶴行列 ..雖然同你唔多熟..仲好生tim其實, but都唔該o西你 !!

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

我終於在灰燼中重生啦~~哈哈~~

我終於在灰燼中重生啦~~哈哈~~
我係不死的火鳳凰!

回復 #21 毛球 的帖子

比個鎚咁仆法,唔死就有假∼∼騎∼∼

38 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。