推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔有線新聞女主播-馬秀荃

著裙就無問題啦... 秀荃著下裙啦!!!

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-9-30 02:24 發表

秀荃啲衣著真係要改善吓,特別係條褲,次次都係條褲出事.h:" />
出咩事呢???????

30/9/2011 互動新聞台新聞報道
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Thanks for 0000000 c-hing sharing

引用:
原帖由 carsonchan 於 2011-9-30 21:30 發表 脹卜卜
咁又係...睇黎佢都係鐘意著貼身既褲呀..

其實荃荃d衣著都幾樸素~唔似得cable d主播咁日日唔同款

引用:
原帖由 juddtrump 於 2011-9-30 21:55 發表
幾實荃荃d衣著都幾樸素~唔似得cable d主播咁日日唔同款
你指佢地啲衣著唔同款定佢地班人唔同款呢?

引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-9-29 11:25 發表
29/9/2011 新聞報道
唔知大家喺29號嗰日有冇留意佢laughing嘅一面呢?特別係飛鼠兄。

:[url]http://www.[censored]/viewthread.php?tid=15545328&[/url];extra=page%3D1

到底Josie因乜嘢事笑到見牙唔見眼呢?

引用:
原帖由 朗華甸奴 於 2011-9-4 10:36 發表
全黑秀荃好靚,散發出一種成熟的韻味......
98.9分.......
Couldn't agree more.  A good anchor of great potential given more exposures.

引用:
原帖由 juddtrump 於 2011-9-16 21:07 發表
送多兩張採訪照

Ching, thanks for sharing.  She is pretty and very good shots indeed!

引用:
原帖由 chaleedeedee 於 2011-10-1 23:35 發表
Ching, thanks for sharing.  She is pretty and very good shots indeed!
梗係啦~~荃荃話晒都係浸大校花

回復 778# 的帖子

今日秀荃個眼袋幾明顯…不過件衫好靚

引用:
原帖由 Anti-air-gunner 於 2011-10-2 14:10 發表

佢睇到有人話佢下面脹卜卜,忍唔住……

笑你班傻仔唔識貨;
肥美鮑魚都未見過!
呢個我唔知啦,總之一有呢啲唔想發生嘅蝦轆嘢就一定會勁尷尬架嘞。

引用:
原帖由 juddtrump 於 2011-10-2 09:57 發表

梗係啦~~荃荃話晒都係浸大校花
你點知架?浸大網站有講架咩?
引用:
原帖由 千里飛鼠 於 2011-10-2 10:38 發表
2/10/2011 新聞報道
睇嚟Josie今日有修修個髮尖。

引用:
原帖由 carsonchan 於 2011-9-30 21:30 發表

脹卜卜
好易引人瑕想

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-10-2 18:01 發表
你點知架?浸大網站有講架咩?

睇嚟Josie今日有修修個髮尖。
佢讀浸大,又覺得佢靚,咪叫佢浸大校花lor

http://www.youtube.com/watch?v=ve_4JK_Tq5M
荃荃學生時期做主播已經有板有眼,,果時佢應該已經係tvb做緊pt記者

引用:
原帖由 juddtrump 於 2011-9-30 21:55 發表
其實荃荃d衣著都幾樸素~唔似得cable d主播咁日日唔同款
想唔樸素都唔得啦,cctvb出鏡得幾百蚊津貼,再加買衫頂盡得1000蚊津貼(秀荃肯定無咁多錢,要好高級/資歷深先有咁高置裝費).cable啲主播,服裝,化妝同髮形全部有贊助,當然可以日日唔同款啦.

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-10-4 01:24 發表

想唔樸素都唔得啦,cctvb出鏡得幾百蚊津貼,再加買衫頂盡得1000蚊津貼(秀荃肯定無咁多錢,要好高級/資歷深先有咁高置裝費).cable啲主播,服裝,化妝同髮形全部有贊助,當然可以日日唔同款啦.
唔怪得之時不時就有百變莊安宜/張曉雯(最近)/羅慧沁睇啦。

不過講開又講,依你所見,咁豈不是好似周嘉儀、方健儀同羅若安嗰啲首席/高級記者先有高置裝費?

相關搜索目錄: 化妝

4/10/2011 深宵新聞報道
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 789# 的帖子

尋晚深夜秀荃唔係太sharp

秀荃繼續翻夜

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。