推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

36 12
發新話題

[上樓骨] 上樓也要有GUTS

上樓也要有GUTS

妖 ... 今日3點幾上去咗龍濤, 一心想搵%%再續前緣再試雙皮奶, 但係原來E+果個%%係冒牌貨, 唔係以前既是%!  而真正既%%可能已經冇做 ...

不過, 果個老板(以前未見過)真係幾PK, 當我傻仔想扼9我!  死都話E個係%%.  我當然費Q事同佢鬧啦, 於是我問佢有冇part time C9, 佢話OK, 但入房既又唔係上次玩果個 ... 唉, 最後, 仲使小弟換完衫入咗房又如何呢, 一於立刻出去着衫走人.  錢都冇比!

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-30 18:30 發表 妖 ... 今日3點幾上去咗龍濤, 一心想搵%%再續前緣再試雙皮奶, 但係原來E+果個%%係冒牌貨, 唔係以前既是%!  而真正既%%可能已經冇做 ...  不過, 果個老板(以前未見過)真係幾PK, 當我傻仔想扼9我!  死都話E個 ...
Bad luck......hope you have better luck next time........at a different place........

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-30 18:30 發表
妖 ... 今日3點幾上去咗龍濤, 一心想搵%%再續前緣再試雙皮奶, 但係原來E+果個%%係冒牌貨, 唔係以前既是%!  而真正既%%可能已經冇做 ...

不過, 果個老板(以前未見過)真係幾PK, 當我傻仔想扼9我!  死都話E個 ...
師兄真夠POP,
俾著我就求其揀個最cheap $做左就算

引用:
原帖由 小魚兒(唯我) 於 2010-7-31 03:16 發表

師兄真夠POP,
俾著我就求其揀個最cheap $做左就算
你估佢又唔驚我係差佬咩 ... 不過, 當時我都有D心怯, 但士可殺, 不可辱, 一於眼尾都唔Q望佢地, 奪門已出!!   最後, 我要向之前的受害者道歉, 因為我真係唔知班無良搵咗其他BG冒認%%.

引用:
妖 ... 今日3點幾上去鷩s濤, 一心想搵%%再續前緣再試雙皮奶, 但係原來E+果個%%係冒牌貨, 唔係以前既是%!  而真正既%%可能已經冇做 ...

不過, 果個老板(以前未見過)真係幾PK, 當我傻仔想扼9我!  死都話E個 ...
咩e+變成咁, 衫板充炮艇, 正百佳!      

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-31 11:22 發表

你估佢又唔驚我係差佬咩 ... 不過, 當時我都有D心怯, 但士可殺, 不可辱, 一於眼尾都唔Q望佢地, 奪門已出!!   最後, 我要向之前的受害者道歉, 因為我真係唔知班無良搵魖銗LBG冒認%%.   
驚咩!  
假設有咩野為難你, 咪報警lor!  

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-7-31 13:36 發表

驚咩!  
假設有咩野為難你, 咪報警lor!  
果個新男主持都幾兇架 !  其實, 去咗幾次, 今次最嚇人.  見到個BG, 仲以為去錯咗海洋公園探安安佳佳

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-31 15:42 發表

果個新男主持都幾兇架 !  其實, 去鰲X次, 今次最嚇人.  見到個BG, 仲以為去錯鰹洋公園探安安佳佳添
探安安、佳佳, 俾$250攪掂, 不過冇得

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-7-31 19:20 發表
士可殺, 不可辱

for sure
大力兄,  are you sure?   

咩依個年代唔係 "士可辱, 不可殺" 咩?      

是否在 NATHAN 近 WATERLOO 個間,在禮基隔離﹖

引用:
原帖由 四眼明 於 2010-8-1 13:17 發表
是否在 NATHAN 近 WATERLOO 個間,在禮基隔離﹖
北角龍濤推拿館呀!                                                  

但係真嘅安安佳佳都幾可愛喎..........

引用:
原帖由 kkleung 於 2010-8-1 15:47 發表
但係真嘅安安佳佳都幾可愛喎..........
咁我情願真係去海洋公園睇埋鯊魚館lu ...

引用:

C hing果然夠薑!

引用:
原帖由 kkleung 於 2010-8-1 15:47 發表
但係真鵀w安佳佳都幾可愛喎..........
係呀, 佢地擔住d野食果時刻, 都幾棧鬼.      

引用:
原帖由 longsomeone 於 2010-8-2 18:09 發表
C hing果然夠薑!
ching, 其實我個日着便服, 冇打領帶, 所以佢地唔咁阻我!

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-8-3 15:42 發表

係呀, 佢地擔住d野食果時刻, 都幾棧鬼.      
咬住碌竹都幾似喎!

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-8-2 09:32 發表

咁我情願真係去海洋公園睇埋鯊魚館lu ...
鯊魚個囗, 好大, 好得人驚嫁!   

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-8-4 11:42 發表

鯊魚個囗, 好大, 好得人驚嫁!   
仲會咬人添!

引用:

各位brother

一於BLACK LIST 北角龍濤,

ho choi , thank for the warning

引用:
原帖由 hungkm 於 2010-8-4 20:31 發表

各位brother

一於BLACK LIST 北角龍濤,
唔知佢地係唔係轉咗老闆, 不過, 越轉越衰!  果個神高神大既男主持我從未見過 ... 但肯定上次係小弟最後一次去啦!

36 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。