推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

52 123
發新話題

泰式前列腺推油

泰式前列腺推油

昨天去到灣仔(泰xx)做香薰推油, 上到去一位泰籍女士剛洗完白白披着毛巾開門.  先試一個鐘, 手勢好好, 差唔多夠鐘細聲問我做唔做前列腺推油, 言談間原來佢係主事人, 之前有人見工, 試手勢後洗白白, 平日佢好少幫客按, 今日師傅放假所以有機會試她手勢.  好, 就試一次前列腺推油.  推小弟好舒服, 推袋袋時佢話: "拿呢道就係淋巴啦", 得..........收到, 好痛, 停呀, 頂唔順!!!!!!!!!!好在當時已清場, 如是者高低起伏又苦又甜就推咗半個鐘前列腺.  佢話每個月做兩次可強化「機能」, 做多兩次就唔痛啦. 整體十分足鐘, 做完90分鐘後還未完成按腳, 佢想做埋, 但我趕時間, 要走!

相關搜索目錄: 香薰

ching, can u pm me the shop's name and address? thx!!

ching 我都想試吓......
可唔可以pm 地址比我???

Please PM shop name and address

回復 1# 的帖子

good good.very good.
dayafterday

it sounds quite good,but the location is quite long distance from my premise

師兄, 你大約機点去?同機$$??
可唔可以pm 地址比我??? Thanks!!

灣仔消房局近東方日報X石樓2字,要亨受正宗泰式按摩及激活前列腺不仿一試.開張唔夠三個月,由於熟客多,泰妹老板娘非常低調.听講嫌安X息唔好意頭而改番"布吉"更有泰國FEEL.

good sharing, will go there

引用:
原帖由 sunboyz 於 2010-8-4 11:58 發表
昨天去到灣仔(泰xx)做香薰推油, 上到去一位泰籍女士剛洗完白白披着毛巾開門.  先試一個鐘, 手勢好好, 差唔多夠鐘細聲問我做唔做前列腺推油, 言談間原來佢係主事人, 之前有人見工, 試手勢後洗白白, 平日佢好少幫 ...
可以PM我地址及價錢嗎???
Thanks!!!!

可以PM我地址及價錢嗎???
Thanks!!!!

Please PM address and what price?

引用:
原帖由 sunboyz 於 2010-8-4 11:58 發表
昨天去到灣仔(泰xx)做香薰推油, 上到去一位泰籍女士剛洗完白白披着毛巾開門.  先試一個鐘, 手勢好好, 差唔多夠鐘細聲問我做唔做前列腺推油, 言談間原來佢係主事人, 之前有人見工, 試手勢後洗白白, 平日佢好少幫 ...
ching, Which road 呀?  Hennessy road, Lockhart road, Jaffe road???  Pls advise.

Pain !
I think she helps you to get rid of the stress ?

引用:
原帖由 andrew2726 於 2010-8-5 22:08 發表
Pain !
I think she helps you to get rid of the stress ?
How pain?

How to get rid of your stress?

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-8-5 17:51 發表 ching, Which road 呀?  Hennessy road, Lockhart road, Jaffe road???  Pls advise.
唐兄, Hennessey Rd. 近灣仔橋呀!

引用:
原帖由 andrew2726 於 2010-8-5 22:08 發表 Pain !I think she helps you to get rid of the stress ?
係男人最痛, 有機會試過你就明.  我也聽過其他師兄話做過兩三次後就唔痛!  不知是真是假?!

可以PM我地址及價錢嗎?
Thanks!

引用:
原帖由 sunboyz 於 2010-8-6 06:54 發表

唐兄, Hennessey Rd. 近灣仔橋呀!
Thanks ching, I've been there one year ago, but there was no VAS ... and the BGs are over 40s.

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-8-6 09:37 發表 Thanks ching, I've been there one year ago, but there was no VAS ... and the BGs are over 40s.
係呀, 其實按前列腺可能唔算VAS.  我聽聞有行家為打壓同行爭生意為此服務而報了皇氣, 但我第一次去也可享此服務, 似乎已將此服務定性為一項正規服務.

地址已在上面寫咗, 師兄們自已睇啦!

係咪會好痛ka?

引用:
原帖由 sunboyz 於 2010-8-6 10:52 發表

係呀, 其實按前列腺可能唔算VAS.  我聽聞有行家為打壓同行爭生意為此服務而報了皇氣, 但我第一次去也可享此服務, 似乎已將此服務定性為一項正規服務.
ching, 今天下午三時許上去你描述的泰式推拿, 但未見有任何前列腺按摩喎 ...
不過, 有時唔按好過按, 因為個泰婆年紀起碼大我15年, 而且體積仲FOUR過我!
算吧, 價錢又唔算好貴!

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-8-6 18:11 發表

ching, 今天下午三時許上去你描述的泰式推拿, 但未見有任何前列腺按摩喎 ...
不過, 有時唔按好過按, 因為個泰婆年紀起碼大我15年, 而且體積仲FOUR過我!
算吧, 價錢又唔算好貴!   
如果個泰婆吾four過你, 點同你玩摔角呢?      

相關搜索目錄: 摔角

52 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。