推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

亞洲讓球盤擂台(64): 浦和紅鑽 對 大阪飛腳 (日本職業聯賽)

258 求其

浦和红鑽  1000
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

浦和紅鑽, 3000 Please

浦和紅鑽上次打得幾好!

浦和紅鑽

浦和紅鑽

有咁多晒咁多

一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

001 Butt 浦和紅鑽 10000  :victory:
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

浦和紅鑽  5000

Thanks

浦和紅鑽 1000

浦和紅鑽

浦和紅鑽 1000
One door closes another door opens

嘩, 有o架妹波玩!!!

蒲和

桃花依舊, 人面全非!

大阪飛腳

888 DragonBall

After a short break, hope luck will with me again.

Osaka Flying 'Hong Kong' Foot, 1000 points please. Thank you~
*與我的最愛Ah Be活在一起, 可惜可笑可恨是在回憶之中.

浦和紅鑽勝大阪飛腳 3:2

014 bantuen

浦和 10000

引用:
原帖由 bantuen 於 2006-12-2 05:23 PM 發表
014 bantuen

浦和 10000
踢完啦餅餅  

引用:
原帖由 bantuen 於 2-12-2006 17:23 發表
014 bantuen

浦和 10000
咁都得,踢完啦,我都想改買浦和紅鑽! 哂冷!

未試過哂冷!

引用:
原帖由 Sax 於 2006-12-2 17:30 發表

踢完啦餅餅  
唔係嘛,走雞添  

引用:
原帖由 bantuen 於 2006-12-2 06:16 PM 發表

唔係嘛,走雞添  
唔緊要啦,餅餅

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-12-2 17:30 發表

咁都得,踢完啦,我都想改買浦和紅鑽! 哂冷!

未試過哂冷!
我仲以為聽日添,
今晚晒云達,應該冇問題

引用:
原帖由 bantuen 於 2006-12-2 06:22 PM 發表

我仲以為聽日添,
今晚晒云達,應該冇問題
係咪GA,我

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 bantuen 於 2-12-2006 18:22 發表

我仲以為聽日添,
今晚晒云達,應該冇問題
我唔夠分哂! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-12-2 06:31 PM 發表

我唔夠分哂! 
零分都可以晒啦!

誰能代替哥哥地位

賽果:
浦和紅鑽 對 大阪飛腳 (3:2)

特別鳴謝Sax ba幫我計分!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-12-2 10:42 PM 發表
賽果:
浦和紅鑽 對 大阪飛腳 (3:2)

特別鳴謝Sax ba幫我計分!
終於入到三甲!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。