推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

九 月 Meeting [9月19日 活動]

九 月 Meeting [9月19日 活動]

有 咩 提 意 請 發 表
冇 既 就 直 玩 九 月 Meeting
9 月 23 日 (舊曆八月十六) 朝 早 十 點 半 左 右 集 合 遊 入 東 埇 食 Bunch

活 動 改 為 9 月 19 日 星 期 日

MD跟住睇車房?
True power always take my breath away, just like true beauty~~!!

引用:
原帖由 jkjkelvin 於 2010-8-11 23:57 發表
MD跟住睇車房?
LD maybe
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

8 月 29 都 得 既 不 過 MD 去 邊 同 有 咩 人 先 得 架
星 期 六 食 飯 都 重 有 D 機 不 過 我 成 個 月 D 星 期 六 都 有 事
8 月 28 可 能 得 既 不 過 都 係 50 50

我28 ok, 但29唔得..

in love with the nature...

引用:
原帖由 jkjkelvin 於 2010-8-11 23:57 發表
MD跟住睇車房?
星 期 日 白 兄 個 倉 (車 房) 唔 開

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-8-16 00:29 發表

星 期 日 白 兄 個 倉 (車 房) 唔 開 h:" />

咁睇你地la, 8月唔得就直去9月la~
True power always take my breath away, just like true beauty~~!!

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-8-11 19:37 發表
有 咩 提 意 請 發 表
冇 既 就 直 玩 九 月 Meeting
9 月 23 日 (舊曆八月十六) 朝 早 十 點 半 左 右 集 合 遊 入 東 埇 食 Bunch
如果入東涌既話 改 9月19日可以嗎 ? 23日我要開工
另9月5日係馬鞍山 BBS, 同 BBQ. 有興趣既話我知.

相關搜索目錄: BBQ
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-8-31 10:22 發表

如果入東涌既話 改 9月19日可以嗎 ? 23日我要開工
另9月5日係馬鞍山 BBS, 同 BBQ. 有興趣既話我知.
9月5 我 OK
9月19 酒 店 果 到 有 冇 discount???
有 既 話 我 100% 冇 問 題,
冇 既 改 遊 去 其 他 地 方 食 Bunch 或 再 食 多 次 海 鮮 都 得

相關搜索目錄: BBQ

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-8-31 16:22 發表

9月5 我 OK
9月19 酒 店 果 到 有 冇 discount???
有 既 話 我 100% 冇 問 題,
冇 既 改 遊 去 其 他 地 方 食 Bunch 或 再 食 多 次 海 鮮 都 得
ok 我問下酒店果邊 19號有冇 discount , 聽日覆你.

相關搜索目錄: 酒店

BBS 係咩黎??...

我 都 唔 清 楚

社長, 我轉左工.. 你知唔知???
9月19要返工呀~~~ >.<

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2010-9-3 01:15 發表
社長, 我轉左工.. 你知唔知???
9月19要返工呀~~~ >.<  
你 講 世 界 咩 咩 果 份 定 咩 先
世 界 咩 咩 你 冇 做 我 知 呀
早 輛 好 似 係 D 唔 知 咩 運 動 界 飯 局 我 屋 企 兩 老 有 見 到 你 呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。