推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 潮吹?

是假的!是小便失禁!!

我都好想試下呀, 成日睇見人地好high甘,

引用:
原帖由 已婚YUMI 於 2011-2-11 14:23 發表
係咪即係流到成地都係水咁呀??我差唔多次次都會架喎!
潮吹唔係流出嚟,係噴出嚟,一定唔係尿,因為是冇尿味 & 冇色 ga. 有D女女未達到潮吹境界但會流一D白色似白膠'張'既分汾物.

引用:
原帖由 Goodsteel 於 2011-2-13 08:12 發表
只有女性才有資格說出感受,男人說會好爽,好high,都是代女人發言,想當然己。
當然會有大量分泌液,但是否像A片那樣效果?
我SP昨日同我講話 high到差D'云".

引用:
原帖由 kittychowsk 於 2011-2-25 15:14 發表
我都好想試下呀, 成日睇見人地好high甘,
潮吹首先要找到女方G點位置,再配合適當力度去頻密地刺激G點就能將高潮推至潮吹境界.但G點位置因人而異,故要男女配合才能成事.

潮吹究竟是尿尿还是咋的?女的失控了?

喷水系有~~~没禁夸张

A片厄人

喷水系有~~~没禁夸张

可能是假的

a片應該都是假的尿而已吧

是~我碰過~真的有,

my girl friend always 潮吹, it is real

肯定是假的,想想就不可能了

我也没碰到过,是否代表我做爱不行啊

我认为还是有的哦,在A片里也可以看得很清楚的

我认为还是有的哦,在片子里也可以看得很清楚的

it's real .... feel so gd

引用:
原帖由 xjpzip 於 2011-3-5 19:37 發表
我也没碰到过,是否代表我做爱不行啊
咁又唔係每個女仔都可達潮吹境界的,我個人經驗只係碰過4位 SP可以去到潮吹.主要原因若不能連續刺激女性G點,就算女方有連續多次高潮亦不一定可以潮吹.所以沒有潮吹不是代表 ML不行啊 !

講呢D野感覺怪怪地,但試過一次好激但唔係次次得!

引用:
原帖由 ayc 於 2011-3-9 11:40 發表
講呢D野感覺怪怪地,但試過一次好激但唔係次次得!
若果試過能達到潮吹,只要双方配合應該可以常常得 la,

引用:
原帖由 wewa_168 於 2011-3-9 12:52 發表

若果試過能達到潮吹,只要双方配合應該可以常常得 la,
我覺得被佢條野刺激到我忍唔到放尿液 ,所以唔好試咁多 同D感覺都好怪既!

引用:
原帖由 ayc 於 2011-3-9 20:39 發表
我覺得被佢條野刺激到我忍唔到放尿液 ,所以唔好試咁多 同D感覺都好怪既!
潮吹不是放尿液,因尿液是有氣味的,但 SP告訴我潮吹前感覺和尿急很類似,而潮吹一剎感覺飄飄然(好似魂不附體飄浮空中) 和有失控的感覺.而且陰道特别敏感,掂一掂都有如觸電.我其中一個SP潮吹時更會哭,但她說唔知原因而她又很享受喎 !

引用:
原帖由 919191 於 2011-3-14 03:44 發表
潮吹不是假的,真有奇事
到底潮吹射出的液體是什麼?

引用:
原帖由 ayc 於 2011-3-14 10:50 發表
到底潮吹射出的液體是什麼?
係陰液,同一般流出來的陰液一樣,只係潮吹係噴出來而唔係流出來而矣.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。