推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

50 12
發新話題

[原創] 玩完就驚...慘.........

玩完就驚...慘.........

first time 搵女女....
上左天后電器....
全程有套吹+做...
但唔少心...kiss 左,即係咀咀...
唉.....玩完就驚.....
上網serach好多資料..禁日認唔到睇私家,比左葯only...no check..話3個月後check...
我等間會上衛生署check...
so scary...

我好驚皮膚病...生椰仔><
有冇ching都玩過天后...pm 下..

.出黎玩...玩完就驚
好屎....

引用:
原帖由 kin28 於 2010-8-27 21:41 發表
上左天后電器....
全程有套吹+做...
上網serach好多資料..禁日認唔到睇私家,比左葯only...no check..話3個月後check...
我等間會 ...
師兄, 吾駛咁驚.   你說全程有套吹和做愛, 那已經可以去除HIV 愛滋病 的風險.
KISS 咀咀吾會嘢到性病的.
如果只是單一次接觸, 得菜花疣病的機會不大, 放心.
當然我吾係醫生, 吾可以幫你下結論.  你要聽醫生話, 定期覈診.

引用:
原帖由 strange 於 2010-8-27 22:39 發表 師兄, 吾駛咁驚.   你說全程有套吹和做愛, 那已經可以去除HIV 愛滋病 的風險.KISS 咀咀吾會嘢到性病的. 如果只是單一次接觸, 得菜花疣病的機會不大, 放心. 當然我吾係醫生, 吾可以幫你下結論.  你要 ...
如果只是單一次接觸, 得菜花疣病的機會不大..why ar...I am really afraid now><
I go to Gov and check it today...they said that 疣病 window period last for 3 months to one year....><i
Dr ho said that I go to check after 3 months....aiiiyaaa......
3 months period is very long.....

回復 3# 的帖子

u will get AIDS for sure.

疣病大慨幾時會發出黎....
好後悔!!好後悔!!好後悔!!
如果早d知道d性病野打死都唔會去試, 貼$俾我都唔會去!!
最衰又唔可以同朋友, 家人講, 所以希望黎呢度同大家傾下, 唔係我會痴線...

出得嚟玩,就預咗要還,驚嚟做乜。

引用:
原帖由 kin28 於 2010-8-27 23:25 發表
疣病大慨幾時會發出黎....
好後悔!!好後悔!!好後悔!!
如果早d知道d性病野打死都唔會去試, 貼$俾我都唔會去!!
最衰又唔可以同朋友, 家人講, 所以希望黎呢度同大家傾下, 唔係我會痴線...
我之前講過, 單一次接觸, 嘢到疣的機會很低. 如果不幸嘢到, 通常一個月就會發出來.
共實疣病並不可怕, 是一種皮膚病而已, 就算有, 去看醫生定期做冷凍治療就OK. 過一段時間後就會好, 而且很少會復發.

最重要是吾好再去滾, 可避免再次感染.  

試想那些做小姐的, 天天接多個人客, 久而久之, 個個都有性病是肯定的.

引用:
原帖由 strange 於 2010-8-28 23:12 發表 我之前講過, 單一次接觸, 嘢到疣的機會很低. 如果不幸嘢到, 通常一個月就會發出來.共實疣病並不可怕, 是一種皮膚病而已, 就算有, 去看醫生定期做冷凍治療就OK. 過一段時間後就會好, 而且很少會復發 ...
天天接多個人客, 久而久之, 個個都有性病是肯定的......
我都好後悔.....
點解我咁冇自制能力......

不玩,就没有事拉。

常在河边走,哪能不湿鞋。小心为妙。

朋友..你去驗左未呀..我都同你一樣 玩左一次 之後就勁後悔 勁驚...唉....

我,有时觉得不满足。.................

吓得我啊,出来玩,就要小心。

我玩左咁耐次次都帶套做, (口交間中), 中左花.

引用:
原帖由 kin28 於 2010-8-29 15:45 發表

天天接多個人客, 久而久之, 個個都有性病是肯定的......
我都好後悔.....
點解我咁冇自制能力......
無中到大鑊野的話, 就要從中吸取教訓, 珍惜身邊既野, 唔好再去玩啦. 又可以慳番D錢.

D小姐一日起碼5-6個客.
5/日*25日/月*12=1,500個客一年, 可能我地十年都做唔到一千五百次.

这个带了套套应该不至于那么点背啊

c hing, 我剛剛係置頂既 post 到分享左我既經歷,暫時仲未知有冇大獲野,仲等緊夠 90 日去驗多次
但唔好意思,我想問問,你而家出左咩病徵令到你咁驚 ????

浏览过。。

出得嚟玩,就預咗嫁啦,驚嚟做乜。

没事既

seems good!!!!

引用:
原帖由 kin28 於 2010-8-27 21:41 發表
上左天后電器....
全程有套吹+做...
我等間會 ...
兄弟你去左驗未?? 我都吾知我自己有冇令野;'( 如果你未去既我可以同你一齊去;'( 我都想去cheak下

引用:
原帖由 黑寒 於 2010-11-21 20:13 發表

兄弟你去左驗未?? 我都吾知我自己有冇令野;'( 如果你未去既我可以同你一齊去;'( 我都想去cheak下
我陪你, 我呢排成日上去, 同班義工打成一片咁滯.

50 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。