推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[灌水] 這些年來

這些年來

版主叫到,唔做d野好似唔係好arm~~~~

呢兩年其實真係好少玩了~~~~好多以前去開的都冇去了~~~

而家偶一為之,比較喜歡探險~~~

這些年來,去過的有:

1. 銀城 / 銀爵:已關門的了,而家d女去哂上海城市,價位好唔定,有時好平,有時好貴~~~~半陀北人妻23-33多,幾好溝,女多水,有時有驚喜!

2. 馬德里:靚妹場,夠靚妹,但典型靚妹場,由大班到女都冇也招呼,但女
就冇咁wet格,有時都撞到一d parttime純妹,玩得好放,但要出聲及有禮貌!

3. 金砵蘭:正宗北場,同以前歡記差唔多,但女較老

4. 金色時代,因以前老友在做,偶去玩下,我自己就覺得價錢最抵,因為有熟
人睇住張單!女就幾多半陀北靚妹,晚舞女幾多靚妹,但只限劈!要去馬都勁
貴!

5. 星色,靚妹場,唔至在錢會幾好玩,但太貴同d大班short short 地

6. 至尊:時平時貴,女就偶有驚喜,但招呼就好一般了!

寫得唔好,多多包含~~~~
本帖最近評分記錄
  • johncage 體力 +60 精品文章 2006-12-4 18:02
  • johncage 威望 +60 精品文章 2006-12-4 18:02
只望妳一切安好~~~~

首先多謝九九兄賞面,一叫到即做野.

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-4 01:51 PM 發表
版主叫到,唔做d野好似唔係好arm~~~~

呢兩年其實真係好少玩了~~~~好多以前去開的都冇去了~~~

而家偶一為之,比較喜歡探險~~~

這些年來,去過的有:

1. 銀城 / 銀爵:已關門的了,而家d女去哂 ...
冇錯,馬德里,星色,至尊冇可否認佢地手靚妹好多都唔錯.唯一,亦係最大問題係D票數問題,唔識人經常開大票.
上海城市偶有佳作,都唔錯架.
金田,嘉寶D女,唉...有D質素不俗.奈可好多high野high到..,D女service往往睇心情,又或者你有野比佢地食,有超好service.
新金坊,D女好多寶記女,冇乜驚喜.

引用:
原帖由 fuk 於 2006-12-4 06:01 AM 發表
首先多謝九九兄賞面,一叫到即做野.
沒有什麼賞面不賞面,只是正如你所講~~~~能由timway到玩在的~~~

又有幾人丫~~~
只望妳一切安好~~~~

To: 99

我想去金漢玩, 九九兄請俾啲意見邊間好, 謝謝!

好耐冇去了喎,只係番過七樓幾次,都算ok~~~~~
只望妳一切安好~~~~

九九兄,你講咁多間場我都未去過, anyway thanks.

引用:
原帖由 UNCLE_3 於 2006-12-4 04:00 PM 發表
九九兄,你講咁多間場我都未去過, anyway thanks.
我只去過金色同銀爵.

Thanks very much for brief but important information

To: 99

Would you mind telling me the name of mami, and the girls you recommend?

Thanks a lot.

女就冇得介紹架了~~~~媽咪你就搵大欣啦~~~不過上去之前比個電話我先啦~~~
只望妳一切安好~~~~

回復 #11 九九 的帖子

多謝撐下場!俾面俾面!

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-4 02:34 PM 發表

沒有什麼賞面不賞面,只是正如你所講~~~~能由timway到玩在的~~~

又有幾人丫~~~
咁又係,仲有邊位半退役軍人請報到

引用:
原帖由 fuk 於 2006-12-4 10:23 PM 發表

現役油尖旺三區前線份子報到

服役時間 : 1995年 至 今

Thanks a lot, those are very good information, good work, support.

引用:
原帖由 fuk 於 2006-12-4 23:53 發表

半退役軍人----->小弟.....在主人嚴密看管下...有時都有機會玩下...都會去天上....
Learning to be good

oh~!~~~~天上~~~~
只望妳一切安好~~~~

退役軍人-----到
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 F/Ry 於 2006-12-5 01:21 PM 發表
退役軍人-----到
X 2
五大有其二

二手買賣
CD推介

已退役三個月軍人報到!!

最後一次係O係甘恭雀戰場!!有熟人的話就唔會中伏!!

報到, 無九九照顧提點, 想唔退役都唔得.
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

咁小退役軍人既?
原來重有咁多人出來玩架

引用:
原帖由 九九 於 2006-12-5 10:49 AM 發表
oh~!~~~~天上~~~~
oh~!~~~~天上~~~~ No

啱啱跳完, 重衰過金色

唔知係唔係我黑仔................

回復 #23 gy4470 的帖子

想請教諸位,
明知香港夜場有扒,
但偏向扒山行呢?

引用:
原帖由 fuk 於 2006-12-5 08:11 PM 發表
咁小退役軍人既?
原來重有咁多人出來玩架
我 都 係 一 件 退 伍 軍 人 啦 ....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。