推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

請問仲有無人一直都有睇風雲

练级练到没有边了。。。。。
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 -20 文不對題 2007-8-3 14:24
  • 冰河 威望 -20 文不對題 2007-8-3 14:24

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-7-28 06:25 發表

唔好咁講,一本寫18年拖完再拖黈恁A莫講話我地,分分鐘老馬都記錯如果我地唔講起老馬可能懵盛盛傻起上蟀藒M間過幾期出現聶人王同斷帥再現江湖就搞洢
想唔到.............

香港有一本銷路幾好既公仔書既主角係三個阿佰(聶風,步驚云,無名)

而每年書展都會出三個阿佰既精品,仲要幾好賣先吹脹.....

如果再拍風云電影,我諗......四哥做步驚云,修哥做聶風,無名就................

相關搜索目錄: 精品

我睇完今期, 覺得第三部應在兩年內完結.

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-8-6 03:55 發表

想唔到.............

香港有一本銷路幾好既公仔書既主角係三個阿佰(聶風,步驚云,無名)

而每年書展都會出三個阿佰既精品,仲要幾好賣先吹脹.....

如果再拍風云電影,我諗......四哥做步驚云,修哥做聶風 ...
無名當然係胡楓啦!

相關搜索目錄: 精品
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 gregoryliu 於 2007-8-6 04:35 AM 發表
我睇完今期, 覺得第三部應在兩年內完結.
Finish within 2 years ?! too long la

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2007-8-6 08:42 發表

無名當然係胡楓啦!
修哥好似係胡楓鴷~號謘A不如石堅做無名

我最鍾意奰s兒終於再度登場,一個字 "勁"!

有冇回過呢條theme????
5記得~~~
回多1次~~~~
打完雄霸已戒了買及睇~~~~
好明顯,那時已出現拖橋了~~~~
亦都由那時開始馬榮成由我心中的"馬仔"變成,上了神檯的"馬sir"~~~
哈~~~哈~~~"馬sir"喎~~~~~~~~~~

stop buying it already,
break the habit for a week and you will not waste money the following week.

又再講下年齡問題........

今期見到有第二夢出場,(聶風老婆)佢係唔係食左龍元?定係有咩秘方?如果唔係佢應該都.....50-60歲啦嘛

點解仲係好似未戒奶咁?

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2007-8-9 13:22 發表
又再講下年齡問題........

今期見到有第二夢出場,(聶風老婆)佢係唔係食左龍元?定係有咩秘方?如果唔係佢應該都.....50-60歲啦嘛

點解仲係好似未戒奶咁?
因爲佢吸收咗聶風D"精“元嘛!!!

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2007-8-9 15:34 發表

因爲佢吸收鷘翮嵯"精“元嘛!!!
X2!

今期聶風以氣(意)馭刀,超帥!

當年劍聖龍兒鉯W劍樓戰神鋒時都曾經用過劍廿三劍陣要神鋒破陣,當年初出茅廬黚姥W都已經可以輕易破陣,何G今日儮鴾漇Y來自劍界"唔係人" 黻炊漶A雖然家麰荋葧敯o夾樣衰,但係都唔使搞幾日先可以破到神鋒陣問就破嚗C陣掛?

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-8-23 12:51 發表
當年劍聖龍兒鉯W劍樓戰神鋒時都曾經用過劍廿三劍陣要神鋒破陣,當年初出茅廬黚姥W都已經可以輕易破陣,何G今日儮鴾漇Y來自劍界"唔係人" 黻炊漶A雖然家麰荋葧敯o夾樣衰,但係都唔使搞幾日先可以 ...
唯一解釋就是龍兒的功力比當時精進的好多,同一的招式威力以幾何級上升!

係諢A當日佢嚗C廿三只係雛形,今日佢嚗C廿三已經係大成,威力應該係差天共地!

其實風雲都算係咁, 起碼d人會老, 會殘廢(聶風廢眼, 無名斷手), 唔係年年都一樣樣........至於死唔死既問題, 我覺得如果武功真係勁到好似佢地3個主角既話, 兼且又有龍元等神物護體, 活過100歲真係唔奇......

不過講番故事就的確係愈來愈悶, 其實去到無名戰完慕應雄就應該完了, 但又偏偏要再為後生果班延續落去, 咁樣都唔係辦法.......

小武玩完,改玩赤猊,天下『小鬼當家』到底還要玩多久?

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-8-22 23:51 發表
當年劍聖龍兒鉯W劍樓戰神鋒時都曾經用過劍廿三劍陣要神鋒破陣,當年初出茅廬黚姥W都已經可以輕易破陣,何G今日儮鴾漇Y來自劍界"唔係人" 黻炊漶A雖然家麰荋葧敯o夾樣衰,但係都唔使搞幾日先可以 ...
當年龍兒劍陣得廿二劍, 而小劍聖當年有心敗給神風, 所以神風能一口氣破之.
今次劍陣多了劍廿三, 又沒有想敗之心, 應該勁好多.

明顯老馬都好想求變,如果唔係佢都唔會出咁多新人嚟不斷咁式邊個有觀眾緣,再"提携"佢擔正,但佢而家所創嘅角色真係一D魅カ都無,什麼小武、赤猊、易正、易邪、小龜•••真係睇見佢地就煩,早死早着!

仲有呀,老馬你D劇情成十年都唔係魔道作惡就係東瀛入侵,俾D心機編好D劇情啦!

刀、劍代表名單出爐,易風vs赤猊.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。