推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

尖沙咀 凝樂澗

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-24 12:33 發表 佢同KK 食完野一齊翻.
你吾係九樓嗎?走來八樓搵尼泊爾人按摩?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-24 12:33 發表

佢同KK 食完野一齊翻.
你揾左KK幫你按摩?

KK功力如何呢?

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-24 13:43 發表

你吾係九樓嗎?走來八樓搵尼泊爾人按摩?
越南技師就有姐,尼泊爾技師?
真係末試過!

回復 503# 的帖子

這位尼泊爾bg叫Sabrina, 以前在Bali都返了幾日, 是彤彤個朋友,逢星期三返

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-24 14:40 發表
這位尼泊爾bg叫Sabrina, 以前在Bali都返了幾日, 是彤彤個朋友,逢星期三返
昨天你揾左佢按?可否出個報告?

引用:
原帖由 sl5101 於 2011-3-24 14:42 發表 昨天你揾左佢按?可否出個報告?
我都未試過搵尼泊爾bg按...

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-24 13:43 發表
你唔見我話上上落落咩?

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-24 14:48 發表

我都未試過搵尼泊爾bg按...
可能白師兄試左!
你試左那一位技師?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-24 15:08 發表

你唔見我話上上落落咩?
師兄一定好健康,又上又落,
運動量一定足夠,体力足,身体好!

相關搜索目錄: 運動

八, 九樓上上落落?? 令我諗起一個男星係部戲咁講『八枝, 八枝半, 九枝, 八枝半, 九枝』。

睇呢八, 九樓好似幾好咁!!同B記比又如可呢?

引用:
原帖由 yellow40 於 2011-3-24 15:22 發表
八, 九樓上上落落?? 令我諗起一個男星係部戲咁講『八枝, 八枝半, 九枝, 八枝半, 九枝』。

睇呢八, 九樓好似幾好咁!!同B記比又如可呢?
where is it?

引用:
原帖由 sl5101 於 2011-3-24 15:12 發表 可能白師兄試左!你試左那一位技師?
我嗰日試咗彤彤,年青靚女技師,平時在跑馬地spa做,星期三會在婷婷度客串.

骨技似做spa的手勢,比較柔一些

相關搜索目錄: SPA

BB, see.......
Like a 『Feind』rather than a web friend。

引用:
原帖由 sl5101 於 2011-3-24 15:37 發表

where is it?
can find in 141 adv.

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-24 15:56 發表 我嗰日試咗彤彤,年青靚女技師,平時在跑馬地spa做,星期三會在婷婷度客串骨技似做spa的手勢,比較柔一些
哦,可能開門比我果個,個樣幾清新可愛,好生面囗!

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-24 13:27 發表

你番學叫 Miss YY 教你嘛!
返學勤力D,佢一定教你全套功夫
知道,師兄,我會勤力用功,好好學習, 交足學費! 累積多啲飛行哩数

引用:
原帖由 yellow40 於 2011-3-24 16:29 發表
BB, see.......
Like a 『Feind』rather than a web friend。
係fiend.
乜鬼惡魔、好友喎.

見到一位長髮馬尾美女,未知芳名?

引用:
原帖由 裴公子 於 2011-3-24 22:12 發表
見到一位長髮馬尾美女,未知芳名?
點解你唔問婷婷?

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-25 10:50 發表

點解你唔問婷婷?
我走時她不在

引用:
原帖由 裴公子 於 2011-3-24 22:12 發表 見到一位長髮馬尾美女,未知芳名?
昨日一共3個馬尾妹:Kk,yy同nikko
Yy係四眼妹,kk就細粒d,nikko就高少少
希望幫到師兄啦

回復 483# 的帖子

my friend had bad experience w/ her...she r him double of the tip...she was lucky that my friend was a rookie

希望她改.

前兩天終於試了詩詩,真喺詩詩文文清春可人。part 1 可以啦,還有很多改善空間;part 2 就唔錯。

嘉嘉就重未試到,想约兩次自己有空的時間,老闆娘都說她有 booking,無缘分。 重有冇師兄試過她呢?可以分享多些她part 1 and part 2 的表現嗎?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。