推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

36 12
發新話題

10月2日 活動(飯局)

go go go... weekend 既話要早D book.... 當普通人book 就得... 用我個名反而係2nd priority.... 只要比錢前先表明身份仍舊有折....   

btw, 大佬大大計算有少少要紏正.. 應該係...

原價x0.7 + 原價x0.1 = 折完優惠價... ;)

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2010-10-5 22:52 發表
go go go... weekend 既話要早D book.... 當普通人book 就得... 用我個名反而係2nd priority.... 只要比錢前先表明身份仍舊有折....   

btw, 大佬大大計算有少少要紏正.. 應該係...

原價x0.7 + 原價x0.1  ...
yes, yes, 不同演譯、價錢一樣
weekend $498x0.7+$498x10% service charge=$399
    百變BB淑女  

引用:
原帖由 Japan 於 2010-10-6 10:02 發表

yes, yes, 不同演譯、價錢一樣
weekend $498x0.7+$498x10% service charge=$399
大佬大大, 我無計過麻.... 因為佢唔係即時收我錢架, 係人工扣架... 我都要等出糧先知上個月扣左幾多錢架咋...   

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-10-5 12:15 發表
私房菜 ????????
尋 日 維 多 利 亞 介 紹 左 間 係 旺 角 既 私 房 菜 有 冇 興 趣 試

講 返 正 經 有 幾 個 朋 友 以 經 問 我 幾 時 係 邊 BBQ 啦
有 冇 提 議

相關搜索目錄: BBQ

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-7 21:11 發表
講 返 正 經 有 幾 個 朋 友 以 經 問 我 幾 時 係 邊 BBQ 啦
有 冇 提 議
i'm ok gar... 定左日子先喇...

相關搜索目錄: BBQ

引用:
原帖由 allure 於 2010-10-7 23:16 發表
i'm ok gar... 定左日子先喇...   
如 果 星 期 六 晚 燒 就
10 月 30 或 11 月 6
星 期 日 中 午 燒 就
10 月 17 或 31 呢 幾 日 大 家 點 睇

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-10-10 13:49 發表

如 果 星 期 六 晚 燒 就
10 月 30 或 11 月 6
星 期 日 中 午 燒 就
10 月 17 或 31 呢 幾 日 大 家 點 睇
我4日都唔得..... >.<

引用:
原帖由 allure 於 2010-10-11 12:26 發表
我4日都唔得..... >.
咁 你 俾 個 日 子 我
星 期 六 或 日 都 得

無記錯既, 星期六: 23 & 30 Oct..
6 Nov 晚可能得...不過, 我夜晚11點至12點要返公司睇場...
13&14 Nov都得...   

引用:
原帖由 allure 於 2010-10-11 22:28 發表
無記錯既, 星期六: 23 & 30 Oct..
6 Nov 晚可能得...不過, 我夜晚11點至12點要返公司睇場...
13&14 Nov都得...    
23 要 拜 山 夜 晚 都 OK 既 不 過 唔 知 邊 個 得 閒 去 買 野 先
30 我 應 該 得 不 過 唔 sure

36 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。