推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[灌水] 久久久...但願聚多久車聚專用吹水交友區~

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-11-26 10:55 發表
今晚佢地個班要2.30a.m 先出來
仲去唔去?
tp仔飲完搵我地起碼都要11.00-12.00
咁我地有咩攪作
我地好耐冇去過飲夜茶同篤波喇

相關搜索目錄:

回復 1026# 的帖子

我今晚12點ok

大家晚安了

找唷

C U ALL TONIGHT

大家努力吧

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-28 01:42 發表
大家努力吧
你出回應一刻我地已經散水了......尋晚套戲真係...

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-11-28 12:54 發表

你出回應一刻我地已經散水了......尋晚套戲真係...
尋晚真係太眼訓,下次再來

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-28 16:55 發表
尋晚真係太眼訓,下次再來
唯有係咁啦~

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-11-28 14:15 發表
做咩咁既樣?

爽呀..又义完電

終於可以過番d正常生活     搵到份好工

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-11-29 15:49 發表
終於可以過番d正常生活     搵到份好工
咁你咪可以浦返頭囉?

正~

回復 1039# 的帖子

壞消息來了 佢話底線9000仲要跑中港。即時走左

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-11-29 16:49 發表
揸貨車??

咩人來

引用:
原帖由 平凡之人 於 2010-11-30 00:58 發表

咩人來
唔識.................

回復 1041# 的帖子

私人司機

引用:
原帖由 道地柑桔檸檬 於 2010-11-30 01:15 發表
唔識.................
唔好識啦依D......咁老.....

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-11-30 01:31 發表
私人司機
私人司機 , 起碼雞半啦.......最少....

我公司係大陸請個司機可以落到香港果D........都要八千蚊人仔............

依D位唔係雜工呀......好辛苦的~

引用:
原帖由 傻強1212 於 2010-11-29 16:49 發表
出 人 仔 係 上 邊 請 呀
酒 店 代 客 泊 車 都 冇 咁 少 啦
我 都 係 聽 圍 內 做 緊 私 人 私 機 D  大 哥 講

引用:
原帖由 麻煩新 於 2010-11-30 12:35 發表

私人司機 , 起碼雞半啦.......最少....

我公司係大陸請個司機可以落到香港果D........都要八千蚊人仔............

依D位唔係雜工呀......好辛苦的~
貢刻薄既咩
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

回來

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-11-30 17:59 發表

貢刻薄既咩
仲刻薄? 我覺得算唔錯架啦......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。