推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

有線新聞女主播/記者-鄭閩菁

Very beautiful and elegant.

冇得睇trista全身住喇...唉...

唔知要等到幾時呢...

引用:
原帖由 jay88 於 2011-9-19 18:07 發表
冇得睇trista全身住喇...唉...

唔知要等到幾時呢...
我驚佢今晚要翻夜了

冇得睇閩菁
朝早番工都冇咁精神
有冇師兄知佢調左去咩時段呀?

我要trista...>.<
可能佢返完呢更,有得放下假掛...
放下假都好既~唔係殘左就唔靚喇~
支持trista~

引用:
原帖由 jay88 於 2011-9-20 13:18 發表
我要trista...>.<
可能佢返完呢更,有得放下假掛...
放下假都好既~唔係殘左就唔靚喇~
支持trista~
畀佢抖下la

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-9-20 20:08 發表

畀佢抖下la
做完cable早晨就有得抖,都幾好喎.

趁放假入定多啲唔同款式既靚C(最好梗係繼續薄黑),等再做早晨時騷下quali!

引用:
原帖由 nakgnof 於 2011-9-21 02:11 發表
趁放假入定多啲唔同款式既靚C(最好梗係繼續薄黑),等再做早晨時騷下quali!
冬天機會大好多

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-9-21 18:56 發表

冬天機會大好多
有得姖做返cable早晨就係.

話唔定佢返夜晚個更~

一樣要企~一樣會SHOW美腿~期待期待~

引用:
原帖由 jay88 於 2011-9-22 11:44 發表
話唔定佢返夜晚個更~

一樣要企~一樣會SHOW美腿~期待期待~
冇咁快有咁ge機會…
唔見左閩菁四日

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-9-22 12:58 發表

冇咁快有咁ge機會…
唔見左閩菁四日
唔通Trista放大假?

閩菁做乜咁耐都唔歸隊?莫非又學人放產假?

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-9-26 02:11 發表
閩菁做乜咁耐都唔歸隊?莫非又學人放產假?
Trista應該未有男朋友,或者未結婚吖?

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-9-26 02:16 發表
Trista應該未有男朋友,或者未結婚吖?
你又知

相關搜索目錄: 結婚

26/9/2011 Cable早晨
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 438# 的帖子

閩菁終於翻黎

今朝一開電視見到閩菁
真係感動到想喊

trista終於返黎~YEAH~
放左一星期假,又靚左~
聽日妳要著下短裙仔~慰勞下我地班FANS啦~

引用:
原帖由 jay88 於 2011-9-26 10:27 發表
期待已久

引用:
原帖由 jay88 於 2011-9-26 10:27 發表
trista終於返黎~YEAH~
放左一星期假,又靚左~
你又知佢今日無著短裙?

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-9-26 13:37 發表

你又知佢今日無著短裙?
冇企出黎報天氣,著都冇用la

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。