推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

有線新聞女主播/記者-鄭閩菁

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2012-1-11 20:55 發表

志雲大師,做乜咁燥火呀?

j兄又係,下次出post再提高啲質素嘛.你都儲夠分啦,唔洗係又出post,唔係又出post喎.
有時會發下神經

搞乜鬼呢期D更亂哂, 令人無所適從

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-1-12 01:09 發表

有時會發下神經
冷靜冷靜......

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-1-12 20:13 發表

問呀春少啦.................
之前睇番維基資料,有線老總係馮德雄,唔係趙應春。

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-1-12 21:57 發表
之前睇番維基資料,有線老總係馮德雄,唔係趙應春。
錯.新聞總監雖然係馮德雄,但趙應春更高級,係執行董事.

Hedy+Trista真係贏晒~~~
下星期係佢地就好喇!!

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2012-1-12 22:29 發表

錯.新聞總監雖然係馮德雄,但趙應春更高級,係執行董事.
咁樣呀......

引用:
原帖由 lwy1314 於 12-1-2012 20:13 發表

問呀春少啦.................
D更表應該係anny編架喎.....佢一個獨大嘛

13/1/2012 有線新聞 (06:00)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 mastervo 於 2012-1-12 22:58 發表
Hedy+Trista真係贏晒~~~
下星期係佢地就好喇!!
要睇呢個TH組合,恐怕都要等一段時間.

而家有線分得好清楚,晚間一班固定主播做,早上同午間就變化多,不過來來去都係同一堆人,通宵就通常搵新仔/女捱騾仔.
hedy而家長駐晚上時段,應該有排都唔會係報其他時段.至於trista,雖然早輪都做過晚間新聞,不過以新人謠,起碼都要過多一年半載先會到姖再做晚間時段.而家搵姖做替工,通宵朝早午間都有份(係無晚間囉)

回復 830# 的帖子

朝早兩個鄭小姐都咁正

10-1-2012 午間通訊

15/1/2012 上午要聞
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 835# 的帖子

閩菁都係長髮最屈機

16/1/2012 Cable早晨

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-1-16 07:24 發表

太正啦
畀你恨到Hedy+Trista
不過我想閩菁企多d

引用:
原帖由 lwy1314 於 2012-1-16 19:41 發表

我要2個一齊企
你send email畀有線,要求姖2個一齊做7:30晚間新聞啦.

俾你恨到個黃金組合~HAHA

恭喜哂~

17/1/2012 Cable早晨

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。