推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

28 12
發新話題

[原創] 金多港 #126 後門交貨

金多港 #126 後門交貨

師兄比一百貼士、確上等人 。

細路低下層人士、比唔起

難怪囡囡唔比我搓波

細路低下層人士、比唔起

難怪囡囡唔比我搓波

引用:
原帖由 k4apple 於 2010-10-25 15:31 發表
咁又吾同
一百又吾係真係好多
我知有個friend一開始就講明比500
條女好落力
真軍不特止
口爆飲精都OK
事後重寫埋電話叫個friend call佢
我個friend轉個頭掉左
佢話要次次試新野
吾通同佢結婚咩!?
加5舊水玩吞精........?
果然富貴

相關搜索目錄: 結婚

我新手唔係好識o野,點俾tips 馬欖d 囡?
直接俾囡囡定係俾出面收銀keeper

回復 6# 的帖子

直接俾條女就得...............

引用:
原帖由 k4apple 於 2010-10-25 15:31 發表
咁又吾同
一百又吾係真係好多
我知有個friend一開始就講明比500
條女好落力
真軍不特止
口爆飲精都OK
事後重寫埋電話叫個friend call佢
我個friend轉個頭掉左
佢話要次次試新野
吾通同佢結婚咩!?
比500 tips另再加出面380,即係差唔多900落樓,洗成差唔多 1k 點解要去呢d地方玩?

相關搜索目錄: 結婚

樓上的師兄咪咁認真

上次有個囡囡比我中出完、話同我生個仔喎、我夠 即時打賞咗一萬蚊利是過佢啦

引用:
原帖由 WongWaiMing 於 2010-10-28 07:54 發表
樓上的師兄咪咁認真

上次有個囡囡比我中出完、話同我生個仔喎、我夠 即時打賞咗一萬蚊利是過佢啦
各位師兄, 不如我地搞個"中出雜交之夜"......

回復 10# 的帖子

雜交打真軍好剌激,不果好易一獲熟。

引用:
原帖由 169man 於 2010-10-28 14:00 發表
雜交打真軍好剌激,不果好易一獲熟。
分開中出, 同集體中出, 有咩唔同?

引用:
原帖由 oxana 於 2010-10-28 10:39 發表

各位師兄, 不如我地搞個"中出雜交之夜"......
好似出面已經有類似既群組or攪手,不過唔知係邊亦唔知點搵

請問師兄金多港在哪裡多謝

引用:
原帖由 dickmantik 於 2010-10-29 20:40 發表
請問師兄金多港在哪裡多謝
環保大道

外地有個叫「燒乜鳩人節」就是玩集體性遊戲的。

可惜細佬無錢去外地旅行

各位師兄有免費性遊戲記得 叫埋細佬去

引用:
原帖由 WongWaiMing 於 2010-10-30 08:39 發表
外地有個叫「燒乜鳩人節」就是玩集體性遊戲的。

可惜細佬無錢去外地旅行

各位師兄有免費性遊戲記得 叫埋細佬去
香港都有,壹周有提過。
好難有免費啵,房錢都要夾份啦

引用:
原帖由 lo_fung 於 2010-10-30 10:08 發表

香港都有,壹周有提過。
好難有免費啵,房錢都要夾份啦
你諗下: 第日你知道其中一個有aids , 你有排驚, 你好鐘意驚同後悔既感覺?

細路低下層人士、比唔起

昨天去幫襯的時候,因為想mark #39 而等了20分鐘左右,但其間趁機觀察了不囡囡,也見到#126,感覺她的確是一名淫師奶,身形是我喜歡的"有肉地"型,有機會也想一試。

回復 20# 的帖子

39?未玩過,有咩comment?

究竟GDK有幾多囡囡係5味?
我知有d就環保但無5味,有無巴打可提出no.?

126ok

11#都可以,得闲多D去。

引用:
原帖由 zwt114 於 2010-12-4 01:47 發表
11#都可以,得闲多D去。
#11 可以環保咩?

回復 24# 的帖子

係唔得環保....
有五味無六味.....

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。