推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

99 1234
發新話題

緣盡~~

回復 74# 的帖子

我也有同感,既然又呢樣又嗰樣,玩得這樣辛苦及虛假,倒不如回家又或者明買明賣算了,說到底囡囡們也不是傻的!

引用:
原帖由 pansir 於 2010-11-17 22:29 發表
我也有同感,既然又呢樣又嗰樣,玩得這樣辛苦及虛假,倒不如回家又或者明買明賣算了,說到底囡囡們也不是傻的!
有經濟能力者)既然鍾意對方又何必計較付出嘅形式同幾多呢.你有家庭唯有喺呢方面儘量彌補,亦都需知你"精"之時女女都唔"笨"咖!二:玩得來又藝名又另類電話咁鬼祟祟就如呢位兄台話劑不如返屋企唔好玩啦.當然男人出邊玩還玩,最緊要唔好影響家庭,家庭先喺中心點.事前同女女講明原委,啲女女都會好識做唔會打擾你.總之都喺個句"尊重"囉.
學有啲兄台所講:每個人都有個底線有個尺度,你嘅底線深啲就玩得長啲,你嘅尺度長啲就玩得耐啲. 所以過唔過火就因人而異.哈哈...
以上屬個人觀點,絕無其他針對成份 歡迎各位兄台交流分享心得

引用:
原帖由 pansir 於 2010-11-13 10:13 發表
個個都話出來工作的技師非常現實,但有時她明知道你有老婆仔女,亦沒有能力供養她,但仍然肯跟妳出來吃飯行街睇戲,到底又是什麼心態呢?真不明白?
技師之所以"現實"喺因為佢哋要面對"現實",好多技師背後都有心酸嘅故事!!相信各位師兄都聽過有唔少個案. (當然有啲都會喺虛構)
但喺人始終都喺感情動物,兄台應該都喺一個明君子,你對女女真而定到女女信任你,多咗一份情,你唔需要探討佢哋什麼心態, 呢個世界好多嘢無得解..

引用:
原帖由 yellowhite 於 2010-11-16 15:59 發表
呢四句簡真係"夜遊"錦囊!
最後一樣, 係廢話少少, 就係記住用"dom dom"
Good point, don't let your irrational excitement overwrite your real heart.........

歡場無真愛,錢財最實際。
認真就吾係玩。
祝君好運。
細佬真係非常珍惜香港的言論自由。

所謂各施各法, 可能無一本性書可以用到老.   

有需要, 有時間, 可考慮改變鼤{時的策略lor!     

回復 78# 的帖子

一笑而過兄真的料事如神,就算我現在問囡囡,我想她也不知道為何會跟我一起。

其實大家試想想...就算玩大咗...跟妳在一起...你能接受她的過去嗎?

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2010-11-18 22:50 發表
其實大家試想想...就算玩大...跟妳在一起...你能接受她的過去嗎?
呢個問題真係唔易答, 各有所思!       

回復 85# 的帖子

你和她一起前應該已知道她的過去,冇理由佔了人家便宜後又嫌三嫌四吧!

如果你真係可以接受, 我真係恭喜係...

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2010-11-19 20:06 發表
如果你真係可以接受, 我真係恭喜係...
係呀!      我都認為值得恭喜.       

如果立法會有囡囡界這個功能團體/組別,相信一定有人可以當選議員。

引用:
原帖由 kkleung 於 2010-11-20 12:09 發表
如果立法會有囡囡界這個功能團體/組別,相信一定有人可以當選議員。
不過功能團體入面都要分"陀地"同"北記"...兩大組別...哈哈...

吹吧,這裡是展示精彩的舞臺

騙吧,那裡才有生存的空間

男人征服世界擁有一切,女人征服男人擁有全世界!

多謝各師兄的的真情流露 不玩啦!

祝各位:聖誕愉快!  

新年進步!

闔家歡樂!

[quote]原帖由 .果. 於 2010-11-20 16:23 發表
吹吧,這裡是展示精彩的舞臺

騙吧,那裡才有生存的空間

.
網上真係有人亂吹作自己經f去引人注意,
boost self-ego.

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2010-11-20 13:21 發表

不過功能團體入面都要分"陀地"同"北記"...兩大組別...哈哈...
甘就要問問佢地係'陀'定係'北'了.........吾.....等陣先,而家政府好似搞緊反歧視法,分開兩個界別可能會違反法例,都係拿回行政會議問問振英哥同唐唐意見先穩陣。

引用:
原帖由 kkleung 於 2010-11-16 18:21 發表
細佬出黎玩嘅四樣必須品:
1)藝名,比錢用現金;
2)71 或者 OK 的太空電話咭;
3)飲食玩出錢無問題,捨借免問,再講就拜拜,開心過便算;
4)就算有幸食免費餐都千萬吾好以為自己係華仔偉仔,歡場係現實 ...
每個出嚟玩的人當佢地未遇上會"沉"的對象時都會有自己的戒條!
認為自己會好清醒及一定不會上身!但當遇上一條會開心鎖的匙就會"沉"醉其中!不能自拔!
我身邊就有兩位這樣的朋友! 所以最幸運是不要碰到會令人"沉"的對手! Good luck everybody!

相關搜索目錄: 飲食

问世间情为何物 佛曰:“废物”
自古多情女子,负情汉

回復 94# 的帖子

C Hing果然係高見!理論同實踐從來都係兩回事!出來”玩”咁耐都冇乜令我會沉的對象出現。真係算好彩!

回復 96# 的帖子

咁其實你想好彩定唔好彩呢?哈哈!

回復 97# 的帖子

哈哈...CHing 你話呢

回復 98# 的帖子

男人都係又怕痕又怕痛!好好享受痛苦吧!

99 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。