推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

你會包條女幾耐?

我講緊香港,係大陸包同香港包完全兩回事,心態完全5同...

引用:
原帖由 veryhoty 於 2010-11-23 10:19 發表
我講緊香港,係大陸包同香港包完全兩回事,心態完全5同...
完全同意,香港佗地甚至手段高好多,其實係香港有貨使乜去色情場所包呀?最大問題條女實逼你幫佢贖身,好多時唔係錢銀問題喇,所以奉勸各位玩完早劈,甚至到最後可以好多原因唔易劈架in HK,睇造化啦。

Only 1 mth.  Ok

引用:
原帖由 zzmanman 於 2010-11-25 13:47 發表
Only 1 mth.  Ok
1 mth?for fxcking too long lar.....if for  fxcking too boring....

引用:
原帖由 veryhoty 於 2010-11-14 21:38 發表
各位C-hing,如果你有能力,你會包條女幾耐?
真係視乎包既金額幾多,金額少的話梗係包耐少少啦;包得既段估唔會娶返去做老婆呱

引用:
原帖由 veryhoty 於 2010-11-19 02:54 發表
在大陸的朋友,我聽說最久的5年唔到,可能因為平。香港週期短些,平均半年到一年,10個月果個都好犀利,因為成本太貴,連包連使,5∼7萬一個月冇得走,起碼﹗長包唔抵。甚麼大美人都厭啦。
5年?5係嘩﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗

引用:
原帖由 fishcat 於 2010-11-14 10:43 PM 發表
如果100%明買明賣,我一日都唔會包,鋪鋪清算。
我都係咁話,用包的錢去食散餐,所試的菜色更多更正。

所謂包,都唔止你一個食啦(可以出去偷食。)

引用:
原帖由 fifi6688 於 2010-12-6 00:57 發表
5年?5係嘩﹗﹗﹗﹗﹗﹗﹗
大把!  5年好濕碎.     

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-12-15 04:10 PM 發表

大把!  5年好濕碎.       
五年已變老走樣。

引用:
原帖由 Newnam 於 2010-12-16 14:52 發表

五年已變老走樣。
同意.   

p過有d內地人唔志在, 好多時有10個8個.   

未夠5年, 有d可能已被斬纜.  

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-12-17 15:45 發表

同意.   

p過有d內地人唔志在, 好多時有10個8個.   

未夠5年, 有d可能已被斬纜.  
我講的係香港,包金加使費,一年大大話話使50,60萬起碼,5年使成三百幾萬,甘各位係咪覺得唔太符合經濟原則呢?除非億萬富豪啦,李+欣咩?

一定`會`同佢過夜

引用:
原帖由 veryhoty 於 2010-12-23 13:05 發表
我講的係香港,包金加使費,一年大大話話使50,60萬起碼,5年使成三百幾萬,甘各位係咪覺得唔太符合經濟原則呢?除非億萬富豪啦,李+欣咩?
咁真係好貴呀!      

等我發鬙la!           

很多沉船c-hing D女都俾人包o左!....

咁7多元包一個月..出去搵女..吊到你陽痿都得..

Fun

just together for fun is better than hire for month base

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2011-2-3 15:37 發表
有時有錢包條女 , 而條女又交足戲獻溫柔 , 咁計落可能仲平過養一條香 港女 友 ~

嗯....俾錢買演技,都啱。
但聽桑拿人講,依家俾2,3蚊包條女同以前銀碼差天共地。

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2011-2-3 15:37 發表
有時有錢包條女 , 而條女又交足戲獻溫柔 , 咁計落可能仲平過養一條香 港女 友 ~

做地女梗好戲啦,呢d無話分大陆,香港.
/敢問c-hing,其實大陆依家咩行情呢?謝謝!

一日都吾會包.最好鋪鋪清,大家無拖無欠.
男人沒有所謂忠誠,忠誠是因爲背叛的籌碼太低;

引用:
原帖由 Newnam 於 2010-12-15 11:25 發表

我都係咁話,用包的錢去食散餐,所試的菜色更多更正。

所謂包,都唔止你一個食啦(可以出去偷食。)
Well, this is a fair play. You can find this girl to get tohether at the back of your wife, of course, this girl has the freedom to find another boy at your back while you are away.  I think as long as she can give you the happiness you want and of course play safe.

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-2-23 09:59 發表
One Year.....is enough
一年咁大約洗左幾多錢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。