推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

129 123456
發新話題

最令人失望的一代球星

最令人失望的一代球星

我覺得麥基迪最令我失望,其次就是卡達

麥基迪真係令我好失望,每次都把握唔到機會…
05季後賽,即使有黑哨,作客贏兩場有乜理由淘汰唔到小牛?
07季後賽,主場之利對住爵士打第七場,理論上應佔優,但之前三場主場贏晒ge火箭就響d場輸波…07年原本係最有機會闖入西岸決賽甚至總決賽,但麥基迪就是無法在季後賽發揮自己實力…
所以傷病是一個因素,最重要的因素佢缺乏一種玩命ge精神…
上屆總決賽第七場,湖人同塞爾特人就係玩命地防守,肉搏…湖人就是靠永不言敗精神勝出

麦基迪太5掂啦~35秒13分已经过去~

以前睇麥基迪同卡達打波係一種享受…
依家睇佢地打波係一場災難

姚明因為受傷 打打停停太可惜啦!!!!
不然 也是有機會勁名人堂

麥基迪,廢人

引用:
原帖由 lfrancis 於 2010-12-24 20:39 發表
麥基迪,廢人
認同,太浪費天賦

引用:
原帖由 lovefooot 於 2010-12-24 18:12 發表
姚明因為受傷 打打停停太可惜啦!!!!
不然 也是有機會勁名人堂
姚明同麥基迪真係難兄難弟

其实allan houston也蛮惨的 没能达到期望

引用:
原帖由 376904903 於 2010-12-26 13:12 發表
其实allan houston也蛮惨的 没能达到期望
我仲記得佢個名號叫中投王

我觉得是卡达,他一辈子也只是个扣将。

引用:
原帖由 zcdwzcdw 於 2010-12-26 19:52 發表
我觉得是卡达,他一辈子也只是个扣将。
但NBA真係要感謝Vince,佢將slam dunk發揮到無可逾越的高度…
現在LBJ等人的扣籃,跟他根本不是同等級

T-Mac
他應該是要比高比有更高的成就的

引用:
原帖由 chenarenx 於 2011-1-2 20:12 發表
T-Mac
他應該是要比高比有更高的成就的
可惜佢最當fit時期ge防守力都唔算最top

引用:
原帖由 513142210 於 2011-1-5 01:27 發表
高比囉-.-
仲有邊個
你玩野呀?

我觉得希尔挺可惜的。希望他能好

失望,别人有伤你应该关心,草,没伤他还是全明星

引用:
原帖由 lyx2157578 於 2011-1-11 23:46 發表
失望,别人有伤你应该关心,草,没伤他还是全明星
我夠知…你要說髒話請去高登

艾佛遜 why 唔行打後備呢..?

引用:
原帖由 bluesky0250 於 2011-1-26 03:14 發表
艾佛遜 why 唔行打後備呢..?
依家NBA冇球隊要佢

真係好失望>_<距以前是我最鍾意的球員xd

麦蒂和哈达威都很可惜!姚明其次~

睇黎大家都覺得麥基迪最令人失望

129 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。