推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

█▇▆▅▃▂火雞情緒病冶療中心▂▃▄▅▆▇█

今日等車不經意在手機聽了一首舊歌使我情緒病又發作了

相識也是緣份 你莫再三強求
無謂情自困 重逢又離別
你不必悔恨 好夢豈能當真

誰又會願意 永守誓盟
共你終生相好
見一次面能共結合永相親
風花雪月 原是過日晨

分手也是緣份 你莫再三強求
祈望距憐憫 誰人重情義
你不必痛恨 天下假情幻似真

誰又會料到
每一段情 代價應該幾高
每一個夢 留下怨恨有幾分
生於世上 原是寄塵

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 Lighter 於 2010-12-6 22:46 發表
今日等車不經意在手機聽了一首舊歌使我情緒病又發作了

相識也是緣份 你莫再三強求
無謂情自困 重逢又離別
你不必悔恨 好夢豈能當真

誰又會願意 永守誓盟
共你終生相好
見一次面能共結合永相親
風 ...
默默的分享 默默的欣賞
路上一切美麗況
人生媲會碰著悲哀苦惱
為何流淚看

幸運不希罕 熱淚不輕淌
願做真正既硬漢
何必口說快樂心中一個樣

相關搜索目錄: 手機

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

上個禮拜成班人飲茶見番個初戀情人,當年為左佢真係死都甘心,依家變左個大肥婆
心諗: 唔係嘛 ...  

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-7 12:34 發表
上個禮拜成班人飲茶見番個初戀情人,當年為左佢真係死都甘心,依家變左個大肥婆
好正常

相關搜索目錄:

今日接了一個很久沒有聨絡的舊網友電話...好感動...仍有人還會想起我的...
真正朋友真的不雖要朝朝慕慕的

火雞雞,乜你條野咁L快就不舉o架!  

o拿,咪話做兄弟的唔幫手送你一程o下!

注意:

呢次扯旗係小弟真金白銀買左的「置頂卡」所做成的效果,

請各方金手指萬勿借此興風作浪,小弟 巴 不得萬分感激!!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 Anonymous 於 2010-12-5 00:12 發表
快D過來睇病  
頭暈去看醫生 醫生在食蕉
笑笑望著我說 不需要退燒
人狂戀中應該要愛到發燒

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2010-12-5 21:06 發表

呢科唔o岩我
小兒料o岩你喇卦!三歲定八十嘛。。。

引用:
原帖由 Butt 於 2010-12-8 15:48 發表
火雞雞,乜你條野咁L快就不舉o架!  

o拿,咪話做兄弟的唔幫手送你一程o下!

注意:

呢次扯旗係小弟真金白銀買左的「置頂卡」所做成的效果,

請各方金手指萬勿借此興風作浪 ...
挑.....好似我錢多過你

引用:
原帖由 Butt 於 2010-12-8 16:05 發表

頭暈去看醫生 醫生在食蕉
笑笑望著我說 不需要退燒
人狂戀中應該要愛到發燒

你自戀狂不算是情緒病

引用:
原帖由 Butt 於 2010-12-8 16:13 發表

呢個科搵到錢

引用:

o岩與唔o岩應該係我決定 ~

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2010-12-9 00:15 發表

o岩與唔o岩應該係我決定 ~
妳都幾「阿嬌」喎!莊閑都未識分,到底妳係咪仲未戒片?!

BTW,唔該妳唔好貪平用埋d cheap 台,時刻都要

引用:
原帖由 Lighter 於 2010-12-8 19:23 發表

你自戀狂不算是情緒病
自大狂又點睇?  

引用:
原帖由 Butt 於 2010-12-9 10:42 發表

咁自大狂又點睇?  
我都有.....但一定沒有葯醫

引用:
原帖由 Butt 於 2010-12-9 10:38 發表

妳都幾「阿嬌」喎!莊閑都未識分,到底妳係咪仲未戒片?! h:" />h:" />

http://i1.hk/u/attachments/day_090113/20090113_c5db98d7755e3784940fysrLM65 ...
我莊閑都未識分都情有可原呀!
況且你第一日識我時都知ga!

引用:
原帖由 Butt 於 2010-12-9 10:38 發表

妳都幾「阿嬌」喎!莊閑都未識分,到底妳係咪仲未戒片?! h:" />

http://i1.hk/u/attachments/day_090113/20090113_c5db98d7755e3784940fysrLM65 ...
我係阿豆,唔係阿嬌,唔好叫錯

引用:
原帖由 Lighter 於 2010-12-9 20:44 發表

無得醫 ~
好過醫左都哂藥費好!

引用:

咁都俾我撞到你唔小兒料  

引用:
原帖由 Lighter 於 2010-12-9 20:44 發表

醫唔好當跌左囉

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-7 12:34 發表
你自己又如何     

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 唔易做 於 2010-12-5 23:36 發表

但我買棺材唔知地, 有咩好介紹
開骨灰店唔好入錯貨  

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2010-12-9 23:49 發表

無得醫 ~
好過醫左都哂藥費好!
係咪講你自己先  

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2010-12-10 01:01 發表

你自己又如何     
仍有80%戰鬥力

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2010-12-10 01:04 發表

係咪講你自己先  

係咪?你自己喜歡啦 ~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。