推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

Hi 我第一次

早晨美人玩完返嚟啦!Happy 嗎?分享吓

早晨呀,,,,,,,,,,,男人

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-28 10:40 發表
早晨呀IRIS
呢幾日玩成點呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-28 10:40 發表
早晨~~~~~~~女人

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 10:43 發表

早晨呀IRIS
呢幾日玩成點呀
都是一般.....頭一日就頭威頭勢......第二三日就.........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-28 10:46 發表

都是一般.....頭一日就頭威頭勢......第二三日就.........
哈哈IRIS又食唔飽
仲有呀,你上次又話睇下下午有無時間同我出去
最尾就咁走左

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 10:47 發表

哈哈IRIS又食唔飽
仲有呀,你上次又話睇下下午有無時間同我出去
最尾就咁走左
要跟老板去客戶到送聖誕禮物......應該是咸濕客戶

望穿秋水終於見到Iris 女神出現,聖誕節性生活愉快嗎?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-28 10:49 發表

要跟老板去客戶到送聖誕禮物......應該是咸濕客戶
咁你今日會唔會履行返你既承諾先

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 10:50 發表

咁你今日會唔會履行返你既承諾先
我要等網友告知我邊款電震棒是最震先啦............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-28 10:52 發表

我要等網友告知我邊款電震棒是最震先啦............
好呀,然後我同你一齊去買

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-28 10:50 發表
望穿秋水終於見到Iris 女神出現,聖誕節性生活愉快嗎?
早晨呀.....James哥

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 10:53 發表

好呀,然後我同你一齊去買
點解你一定要啫..............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-28 10:55 發表

點解你一定要啫..............
因為可以陪女神買野係我既夢想

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 10:55 發表

因為可以陪女神買野係我既夢想
遷就得你我就死啦..........個個都話倍我去時我怎樣辦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-28 10:53 發表

早晨呀.....James哥
Iris 女神,我由早晨等妳等到就黎中午喇,今日咁遲先出現,是不是昨晚的戰況好激烈呀?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-28 10:58 發表

遷就得你我就死啦..........個個都話倍我去時我怎樣辦
我係你仔仔呀嘛,仔陪媽行街好正常HAHA

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-28 10:58 發表

Iris 女神,我由早晨等妳等到就黎中午喇,今日咁遲先出現,是不是昨晚的戰況好激烈呀?
Sorry 昨晚食自己.....今早多野做囉

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-28 11:00 發表

Sorry 昨晚食自己.....今早多野做囉
尋晚又係食自己咁慘....

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 11:00 發表

尋晚又係食自己咁慘....
是呀......唔知係咪老公驚左我....一早就話好累要訓覺.除左佢條褲幫他含都無反應

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-28 11:02 發表

早晨.... 女人
早晨............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-28 11:03 發表

是呀......唔知係咪老公驚左我....一早就話好累要訓覺.除左佢條褲幫他含都無反應
咁既大美人幫自己含緊都會無反應...
比我可能真係....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。