推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Hi 我第一次

你老爺真係幸福..隨時可以攞你d底褲同一路幻想你嚟打JJ

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-3 13:49 發表

咁前奏時間長唔長?
都O.K啦....半小時左右

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:49 發表

黑色+吊襪褲
鐘意咩野牌子多呀?
wacol唔錯。
但係你既身型,代安薰會岩你多D

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:35 發表

唔會掛....一星期三次都話多.....你們一星期會做幾多次呢?
我哋最多两次咋。少得可怜,iris姐妳系得嘅

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:50 發表

都O.K啦....半小時左右
其實都好長啦。你進入唔到狀態?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:49 發表

黑色+吊襪褲
IRIS着左幾日既襪褲真係幾吸引
咁窄....好大陣味

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-3 13:50 發表
你老爺真係幸福..隨時可以攞你d底褲同一路幻想你嚟打JJ
其實你們有冇試過拿別的女人底褲打飛機的???????

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-3 13:50 發表

鐘意咩野牌子多呀?
wacol唔錯。
但係你既身型,代安薰會岩你多D
我沒有規定的,只要靚我就會買,有時老公都會買給我

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:51 發表

我無呀...
屋企得我一粒仔
無家姐細妹果D

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-3 13:51 發表

其實都好長啦。你進入唔到狀態?
入到.....都有兩三次高潮...但都是不夠

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:53 發表

2,3次都唔夠....大胃王IRIS

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:51 發表

我未試過呀...我而家最多係電腦睇住你d相嚟打JJ 炸

相關搜索目錄: 電腦

引用:

我都有試過。

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-3 13:51 發表

IRIS着左幾日既襪褲真係幾吸引
咁窄....好大陣味
我自己都覺得大陣味...但遍遍老爺就好鐘意

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:55 發表

點止你老爺....俾我都鍾意啦

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-3 13:54 發表

2,3次都唔夠....大胃王IRIS
感覺不一樣的.....感性上的高潮.陰道裡的高潮和陰蒂性的高潮.......女人就會分3樣不同

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:55 發表

iris姐姐 你同老公做果時有無幻想同你老爺做架?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:53 發表

咁就要抽插期間轉多D姿勢。
等你男人可以中途抖一分鐘再黎。
期間又可以再叫佢幫你乃西同指插。呢兩招我都好強。想唔想試下?

引用:

冇味就唔鐘意啦。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-3 13:57 發表

感覺不一樣的.....感性上的高潮.陰道裡的高潮和陰蒂性的高潮.......女人就會分3樣不同
係你咁識享受先先到咁多樣
咁你最ENJOY邊種高潮

好啦女人。我走喇。
要餵一餵細佬先

引用:

咁妳老爺有冇收埋妳啲内衣啊?

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-3 13:57 發表

iris姐姐 你同老公做果時有無幻想同你老爺做架?
咁就沒有....但老爺就經常聽到我的叫床聲

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-3 13:59 發表

係你咁識享受先先到咁多樣
咁你最ENJOY邊種高潮
陰道是最舒服,陰蒂是最滿足.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。