推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

Hi 我第一次

一睇e-mail就有一對大波波彈出黎,好彩反應快一手捉住,
跟手捧住狂搓猛啜Iris兩粒紅提,真係人生樂事
收到哂啦Iris

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 15:32 發表

yes.......你有留心聽書.但上次只有兩張
yeah....你一舉一動我都有留意架
但平時做野未必好似今日咁得閒咁 回應得咁密囉
希望你唔好介意
但願你記得我吧!  

引用:
原帖由 akirakong 於 2011-1-24 15:33 發表

未試過 唔知既
渣唔哂用埋個口 啜囉
咁就差不多................

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-24 15:33 發表
一睇e-mail就有一對大波波彈出黎,好彩反應快一手捉住,
跟手捧住狂搓猛啜Iris兩粒紅提,真係人生樂事
收到哂啦Iris
馬高哥好似好鐘意足球....是嗎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 15:31 發表

怕你好快就射野
唔會啦.. 等你食埋條腸都未啦..嘿

引用:
原帖由 akirakong 於 2011-1-24 15:34 發表

yeah....你一舉一動我都有留意架
但平時做野未必好似今日咁得閒咁 回應得咁密囉
希望你唔好介意
但願你記得我吧!  
你加個頭像我會是較容易記得你

引用:
原帖由 neofai10 於 2011-1-24 15:36 發表

唔會啦.. 等你食埋條腸都未啦..嘿
我還在等你口爆中呀

除左足球其他球類我都好有興趣架

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-24 15:38 發表
除左足球其他球類我都好有興趣架
真係天生波才

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 15:24 發表

你問問jame哥哥
女神粒lin頭重係pink架,令人睇到垂涎欲滴,真係好想啜住唔放,不過冇機會,希望下次可以啦!

口爆....my favourite
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 15:38 發表 我還在等你口爆中呀

係天生愛波姐
由其妳的大波波梗加喜愛

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 15:38 發表

我還在等你口爆中呀
我都等待你的深喉...溶化我..

引用:
原帖由 james3504 於 2011-1-24 15:40 發表

女神粒lin頭重係pink架,令人睇到垂涎欲滴,真係好想啜住唔放,不過冇機會,希望下次可以啦!
好彩給你上次見過......不然真的得我自己講就冇意思啦

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-24 15:42 發表
係天生愛波姐
由其妳的大波波梗加喜愛
多謝你先...............

引用:
原帖由 neofai10 於 2011-1-24 15:42 發表

我都等待你的深喉...溶化我..
O.K ............

我都想要你的靓相,行吗?

引用:
原帖由 ren62 於 2011-1-24 15:45 發表
我都想要你的靓相,行吗?
PM你的E-MAIL給我吧

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 15:43 發表

好彩給你上次見過......不然真的得我自己講就冇意思啦
c兄就好啦..可以睇到iris美麗的紅棗..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 15:37 發表

你加個頭像我會是較容易記得你
現在易認嗎 ?  

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 15:00 發表

等老公給你們這個機會吧
我鐘意女人唔鐘意男人,由其是喜歡抽插女神,關妳老公乜事呀?

引用:
原帖由 james3504 於 2011-1-24 15:49 發表

我鐘意女人唔鐘意男人,由其是喜歡抽插女神,關妳老公乜事呀?
女神講過如果佢老公偷食..先會開性門..

Iris姐﹐已PM電郵給您﹐謝謝﹗

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。