推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 14:13 發表
我新春前一定會再出多一套相片

多謝iris先
不過你度好點影未啊

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-26 14:11 發表

我果邊多中女ol啊,睇落唔錯啊
C兄講唔講得咩區先

什么新照片
自摸奶奶, 还是自摸妹妹呢?最好什么也不穿。。。
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 06:13 發表
我新春前一定會再出多一套相片
Never look back and no regret

引用:
原帖由 9NgDap8 於 2011-1-26 14:27 發表
什么新照片
自摸奶奶, 还是自摸妹妹呢?最好什么也不穿。。。
正在考慮貼邊套

午安呀,,,,女人

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 14:29 發表

正在考慮貼邊套
可唔可以貼哂呀IRIS

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 14:29 發表

正在考慮貼邊套
大家投票啊
iris今日你要晏先可以走啊

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-26 14:30 發表

可唔可以貼哂呀IRIS
幾百張相喎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 14:33 發表

幾百張相喎
希望你可以貼多D啦,新年大家都想睇多幾張
IRIS新年係唔係難D上黎呢度??

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 14:33 發表

幾百張相喎
wow咁多啊 ,人盡精亡

两套一齐上映。。。。
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 06:29 發表

正在考慮貼邊套
Never look back and no regret

iris今日真係好忙,day off都撞唔正好日

引用:

幾百張相喎
今日比較忙,,,但點都要同Lady   say Hi........妳都要Tea 一 tea relax 下la

新春大禮一定要大份dd,派多幾張呀iris

引用:
原帖由 牛仔褲 於 2011-1-26 14:55 發表

今日比較忙,,,但點都要同Lady   say Hi........妳都要Tea 一 tea relax 下la
今天我都好鬼忙...................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 15:04 發表

依家都未走得啊,平時依家好似走左啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 15:04 發表

關唔關近年尾事? 你地果行有冇分淡旺季

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-26 15:09 發表

關唔關近年尾事? 你地果行有冇分淡旺季
都無嫁...有個美國客人到左

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 15:11 發表

iris你招呼佢啊

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 15:11 發表

唔怪之得咁忙啦//////////////

引用:

IRIS你真係好忙咁喎,今日我都想收到相呀。係呢你睇唔睇到呀之後仲?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。