推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

收到我pm的話,請覆我~thx iris~

岩岩先放工,聽到你話SEND番相真係好驚喜,正呀IRIS
PM左你先

我都系現在先放工.我都系用  已用(青蛙仔仔) 名字pm妳女人

irisc9我已pm請問收唔收到啊???

见到你IRIS返来我就放心啦
这个是网络世界, 什么人也有, 往后你也要自己保护自己啊, 见一事,长一智啊。
希望往后还会收到你的艳照啊。
我的网名虽然是叫九唔搭八,但是我还是个守信用的人, IRIS你可以十万个放心。
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 00:36 發表
早晨....男人......好多謝這麼多人支持我....我都覺得好開心
但我覺得這個pk 太不守信,需然張相片影不到我的樣子,但這個是我們基本的遊戲規則,大家成年人出來開心應該有分吋,應該有道德.
你們叫我以後怎會再搞活動 ...
Never look back and no regret

IRIS。。我终于搞掂头像啦。。。
我的中文网名是 "九唔搭八"
英文是  9NgDap8
Never look back and no regret

女神回歸!!!!!!!!!!

星期四果晚返左大陸,
身為Iris既球迷,經過幾日努力,終於比我搵到方法翻墙上呢度!
追post睇返,見到女神冇事仲留0係度就好了!
仲要又有相send
日後我都會一直支持Iris的~!

btw,我記得女神好似係叫我711的?(如果記錯,或者想轉個第2個易記d,請提下我~loveliness: ):

Hi Iris, 之前"大隻西/大塊田"個account比人ban左
呢個新開, 你可以叫我做"絲紫"

Hi IRIS

之前已收到妳的相片,是否有新相片嗎 可send 比我嗎

早晨......女人, 新加了頭像, 可叫我星星, 之前有過了時間, 錯過了, 今次早d p.m.妳. 記得預我呀..

fix my picture

Dear Iris(my 女神). happy to see you again. I hv fix my picture because your request and i want to recieved you picture. Everyday i come here hope to see. My name "Bar36cc" pls reminder me.

引用:
原帖由 nuvirgos 於 2011-1-29 12:56 發表

d質料一落水LinLin,西西全部都睇到晒,Iris要有心理準備ah!!!
大patpat
這樣才夠性感.....我最鐘意這樣引死啲男人

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-29 12:58 發表
iris ..已有頭象了....
O.K ........你就用波絲猫再PM我一次啦

引用:
原帖由 neofai10 於 2011-1-29 13:03 發表
我有頭像..!!
save我e-mail啦..^^
你用電車男PM我啦

引用:
原帖由 wkeung20 於 2011-1-29 14:54 發表
o.正iris不如我叫藍泳衣啦哈哈
O.K 藍泳衣再PM我一次

引用:
原帖由 kingloo888 於 2011-1-29 15:01 發表
IRIS,
雖然我個頭像係日清仔....
不過你可以叫我Leo或Kit,ok?
你都是用日清仔PM我吧

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2011-1-29 16:33 發表

女神 :聽你話我加左頭像, Peter仔上。
我都想要相!以P.M. 了我的email。謝
你用大口仔PM我啦

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-1-29 17:07 發表
雖然出左去唔知咩事..不過都pm左先..嘿嘿
你再用綿羊仔PM我啦

引用:
原帖由 ah_b 於 2011-1-29 19:55 發表

iris,叫番我亞B都very good喇。
你用阿B pm我啦

引用:
原帖由 Dad 於 2011-1-29 20:22 發表
how about me?
call me...dad
你用白頭佬pm我啦

引用:
原帖由 肥大仔 於 2011-1-29 21:51 發表
IRIS叫我做熊貓,你返黎真係開心,
需然工作時間唔定,好小同你講野,依家補返
己PM你,大家都要講信用
你個新頭像好正
希望你記得我
你再用熊猫仔pm我一次

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。