推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

真系好人iris~.........咁我留o左第一次相可以補給我iris.........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 12:19 發表 YES.............要公平些好.....只此一次
pm already
期待你的美乳特輯

Iris...午安呀....
收到我pm嗎?

Can't wait for your new pics, my lovely Iris
引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 12:19 發表 YES.............要公平些好.....只此一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 13:14 發表

又要給相片你們呀???????????
Lady....enjoy tonight la.....886   (最頂癮係我無車la)

Iris would you give me a nickname too pls?????

好期待

美人我已PM了妳;唔好意思晏了PM給妳

請CHECK呀;唔該哂美人

iris派相好似有規矩架

其實....今次送相...係唔係之前收左相果埋人係唔係唔洗再pm多次?
定係照pm,但會加相?

Iris去左食晏????

引用:
原帖由 phowong 於 2011-2-9 12:41 發表 Iris去左食晏????
佢唔係帶左湯番嚟飲咩?

引用:
原帖由 kingloo888 於 2011-2-9 12:42 發表
佢唔係帶左湯番嚟飲咩?
似係忙多d啦

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-2-9 12:32 發表
iris派相好似有規矩架
我都唔清楚, 好似要 IRIS 叫你個名  ???

SOORY........回來了.和姐妹們講電話

相片和新年前一樣的,如果收過就請不是再PM我啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 12:45 發表
SOORY........回來了.和姐妹們講電話
今晚一定大搞啦

引用:
原帖由 Prj 於 2011-2-9 12:45 發表

我都唔清楚, 好似要 IRIS 叫你個名  ???
還一定要先加頭像

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 12:46 發表
相片和新年前一樣的,如果收過就請不是再PM我啦
我未收過呢!!!

咁iris,你del左我個pm啦...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 12:47 發表

還一定要先加頭像
唔識咩野叫頭像, 請指點

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-2-9 12:47 發表

今晚一定大搞啦
唔一定..........另外有個姐妹都是M到

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 12:47 發表

還一定要先加頭像
我返工啦.886,
如果係新年可以延長時間嗎??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。