推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 ansonw38 於 2011-2-15 09:26 發表
德國腸對Iris 真係好好ge 情人節禮物
是呀....如果給他放入陰道裡一定會好舒服...他的JJ還滿是青根,給人好有力的感覺.....最鐘意佢個龜頭,好大好多肉

引用:
原帖由 ansonw38 於 2011-2-15 09:32 發表

鬼老D味係唔係好味D?  
好似差不多....但JJ就真的特別大特別硬,可能他真的很久沒有掂過女人,他的精液很濃很杰射了好多.............

引用:
原帖由 sexyroma 於 2011-2-15 09:35 發表
IRIS good morning
早晨呀.................

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-2-15 09:41 發表
恭喜美人啊, 幾時又試下我d 精液呢
有機會一定會..........

剛剛收到Raymond 簽給我們的合同啦.....他在和老板的電話中力讚我做得好好喎.............如再有下一次叫我單獨上去談就可以.....老板話估不到這麼快就簽回來.....因為還有幾間公司爭的

引用:
原帖由 sexyroma 於 2011-2-15 09:42 發表

Iris 你張相好正喎, 如果睇埋粒lin 就仲正, 成條德國大肉腸比你含晒, 你就飽啦
我都發過我乳頭的相片.....你無收過嗎

引用:
原帖由 ansonw38 於 2011-2-15 09:45 發表

個鬼老真識食
佢讚我對奶好大好堅庭.............

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-2-15 09:47 發表
美人上海之行都幾多收獲呢
只試過一晚咋.....星期六晚都要自己在洗手間自慰呀

morning~
iris~~

引用:
原帖由 ansonw38 於 2011-2-15 09:51 發表

睇相都知Iris 好波
多謝............................

引用:
原帖由 vaderchow 於 2011-2-15 09:54 發表
morning~
iris~~
早晨..........咸王

引用:
原帖由 sexyroma 於 2011-2-15 09:56 發表

我有收過呀, 但睇埋你個 report 即刻硬晒, 0係公司都忍唔住要入去打次飛機先掂
好浪費喎................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 09:48 發表

我都發過我乳頭的相片.....你無收過嗎
  個陣你都未做漢方療程,而家做完療程對奶奶應會更堅庭更彈手的......

不要灰心

人是要經過很多路才能得到滿足 不是隨便找一個人偷情就可滿足 因性伴侶不是單方面滿足 是要兩人一起達到性快感才得滿足 不需要每天相見也不用天天電話聯絡 衹要大家有一點點時間 相約在酒店讓大家將自己對愛全部發洩 令雙方也得到很久很久也沒有滿足心底裡的情慾發放出來 在床第之間細說近況 然之後回到現實世界做回自己 這樣身邊的人也不會受到傷害

相關搜索目錄: 酒店

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。