推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

good morning iris

其實你的笫一次恦幾多歲?where and how?enjoy?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 10:21 發表

no.....我唔鐘意,,,,請刪除
雖然我冇未問iris女神send相比我,但我已經睇到xyz師兄既頭象,iris女神真係好波又好籮,真係熟女既典範!

引用:
原帖由 chiugor 於 2010-12-20 10:37 發表
iris ,有相睇,林下都硬哂
可以e-mail 俾我嗎? MILLION THANKS
你和我談多幾片心先啦........

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-20 10:42 發表
good morning iris
早晨.......我等你很久了......

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-20 10:44 發表

雖然我冇未問iris女神send相比我,但我已經睇到xyz師兄既頭象,iris女神真係好波又好籮,真係熟女既典範!
唔好讚壞我這個肥C9...............

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 10:45 發表

女神IRIS  咁我呢
我都PM左你

引用:
原帖由 chiugor 於 2010-12-20 10:43 發表
其實你的笫一次恦幾多歲?where and how?enjoy?
什麼叫做恦?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 10:46 發表

早晨.......我等你很久了......
我都掛住你成個weekend呀
今個weekend有朋搞野呀?
我都仲未收到你既e-mail呀 ,只係一開始收到一張相。
不過我知你都好多e-mail要覆。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 10:47 發表

唔好讚壞我這個肥C9...............
你真係唔算肥喎。

你自慰個時會諗咩??

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-20 10:49 發表

好羨慕師兄可以得到女神的等待

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 10:45 發表

談下你片花瓣,一定又甜多汁滑

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-20 10:49 發表

是呀....真的好多e-mail未覆....我又不鐘意兩邊走.所以大家最好就是在這網頁裡公開聊天

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 10:48 發表

什麼叫做恦?
typo

第一次扑野在幾多歲?

咁你post D相在這裹

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-20 10:50 發表

好羨慕師兄可以得到女神的等待
唔好咁啦
大家都係鰫O度傾下計之嘛

IRIS 姐, 你多唔多水, 會唔會好易濕, LIKE 唔 LIKE 俾人奶西呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 10:51 發表

是呀....真的好多e-mail未覆....我又不鐘意兩邊走.所以大家最好就是在這網頁裡公開聊天
但係我仲有幾張相未收喎。哈哈。
都係你得閒先啦,都唔知你記唔記得邊個e-mail係我。

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-20 10:54 發表

唔好咁啦
大家都係鰫O度傾下計之嘛
我19歲
無師兄你地咁多經驗
睇黎我都要努力博取女神IRIS既歡心

咁就吾使覆e-mail lor

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-20 10:55 發表

但係我仲有幾張相未收喎。哈哈。
都係你得閒先啦,都唔知你記唔記得邊個e-mail係我。
sorry 真的唔記得邊個打邊個.......不過如果你們想睇下真人就可以明天晚上......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 10:59 發表

sorry 真的唔記得邊個打邊個.......不過如果你們想睇下真人就可以明天晚上......
點解呀?
我要睇呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 10:59 發表

明天晚上..............點呀

引用:

真人?
可以點睇呀女神

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。