推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

IRIS,我俾咗我嗰email你啦,等你send返靓相过我啊

iris,點解你唔send 相俾我ge 我想要

似乎iris就快做到花花接班人...

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-20 15:46 發表
似乎iris就快做到花花接班人...
唔好這樣講...........花花姐是前輩

咩酒樓ar????????

引用:
原帖由 vtmc 於 2010-12-20 15:48 發表
咩酒樓ar????????
明天告知你們....因為今晚要問老公才知

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 15:47 發表

長江後浪推前浪

Ha...距今日開始離開了..以後靠iris你...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 15:47 發表

學無前後, 達者為先, 而且你倆個性敢作敢言, 令人有無限遐想

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 12:02 發表

Bye...........................lunch time?
係呀,食完個快餐番黎

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-20 15:49 發表
Ha...距今日開始離開了..以後靠iris你...
有聽聞過花花離開.....但其實在外國都可以上網呀.又不是中國

引用:
原帖由 Danny1997 於 2010-12-20 15:51 發表

學無前後, 達者為先, 而且你倆個性敢作敢言, 令人有無限遐想
是否好淫蕩..............

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-20 15:52 發表

係呀,食完個快餐番黎
喔..........乜次次都是我就快放工你就回來嫁

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 15:26 發表

總之不準用力.......只能輕輕溫柔的..........
輕摸你的豆豆

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 15:44 發表

你們些男人不要這樣心急啦...............
男人心急係有兩個主要原因
1. 因為鹹濕本能所致, 我女友都話我係超級大鹹濕
2. 因為女主角有吸引力嘛, 身材唔好唔索都唔會嚮呢度瘋犘萬千兄弟

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 15:52 發表

有聽聞過花花離開.....但其實在外國都可以上網呀.又不是中國
如果你地2個一齊坐鎮
就最好喇

外國都唔方便always上..要二人世界

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 15:54 發表

喔..........乜次次都是我就快放工你就回來嫁
timing 差少少。唔緊要啦,第二日仲有大把時間
今日又咁早收工喇?

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-20 15:54 發表

輕摸你的豆豆
一見面就這樣咸濕

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 15:55 發表

一見面就這樣咸濕
你話要細細力唔好心急嘛。

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-20 15:55 發表

timing 差少少。唔緊要啦,第二日仲有大把時間
今日又咁早收工喇?
老板不在.又想去買些東西明天給老媽子

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 15:53 發表

是否好淫蕩..............
不, 關上門後就應該好好去享受性愛的樂趣, 當然不是在大庭廣眾下, 人要風流, 不要下流

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 15:57 發表

老板不在.又想去買些東西明天給老媽子
其實仲有時間可以去偷跳喎。

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-20 15:56 發表

你話要細細力唔好心急嘛。
開始細細力....最後要大力

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。