推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

老爺臭岡臭摩! 你地好野!! 唔好俾我係元朗撞到你地, 山水有相逢!!

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-8-18 10:36 PM 發表
終於又捱到 weekend la...............
火哥................
哈!係呀,呢個禮拜好快過,忙到嘔…
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-18 02:37 PM 發表

哈!係呀,呢個禮拜好快過,忙到嘔…
大遲到一日......蛇左大半日........跟住老細食左一日...........
咁就一個禮拜囉.....................

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-8-18 10:43 PM 發表

大遲到一日......蛇左大半日........跟住老細食左一日...........
咁就一個禮拜囉.....................
跟老細食左一日咁好?食咩好野?
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-18 02:45 PM 發表

跟老細食左一日咁好?食咩好野?
佢地食 d 我唔敢食既野.............

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-8-18 10:49 PM 發表

佢地食 d 我唔敢食既野.............
即係上大陸食野味啦…哇哈
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-18 02:50 PM 發表

即係上大陸食野味啦…哇哈
火哥你咁冰雪聰明既.............
真係野味喎......不過係名副其實既野味................

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-8-18 10:53 PM 發表

火哥你咁冰雪聰明既.............
真係野味喎......不過係名副其實既野味................
識行識講野爹聲爹氣既野味呀?又會帶你去既?
定係鎖係籠度哇哇叫果的呀…
我係大陸食過隻炸kit子,好細隻,炸到好脆,入口即溶…
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-18 02:57 PM 發表

識行識講野爹聲爹氣既野味呀?又會帶你去既?
定係鎖係籠度哇哇叫果的呀…
我係大陸食過隻炸kit子,好細隻,炸到好脆,入口即溶…
有呀.........真係有 scorpion 架.......................
仲有 "賴哈毛" (唔識寫)...........
總之就嘔心 la........................

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-8-18 11:07 PM 發表

有呀.........真係有 scorpion 架.......................
仲有 "賴哈毛" (唔識寫)...........
總之就嘔心 la........................
我都好驚,但呢的野又貴又補身架喔…
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-18 03:10 PM 發表

我都好驚,但呢的野又貴又補身架喔…
我虛不受補呀...............
咁火哥你食多 d 呀..............

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-8-18 11:14 PM 發表

我虛不受補呀...............
咁火哥你食多 d 呀..............
咪搞,我重好後生好有火…
去大陸無dup骨咩?
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-18 03:17 PM 發表

咪搞,我重好後生好有火…
去大陸無dup骨咩?
foot massage 算唔算................
不過我都係無 join....................

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-8-18 11:19 PM 發表

foot massage 算唔算................
不過我都係無 join....................
咁你老細可能偷去滾你都唔知囉?哇哈
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-18 03:26 PM 發表

咁你老細可能偷去滾你都唔知囉?哇哈
由佢囉...........
老細既野...........
邊敢理咁多.......................

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-8-18 11:28 PM 發表

由佢囉...........
老細既野...........
邊敢理咁多.......................
你偷影佢捉佢王腳雞丫嘛…
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-18 03:39 PM 發表

你偷影佢捉佢王腳雞丫嘛…
咁我仲要洗好多$$ 洗眼架喎............
blackmail 返黎 d $$ 都唔知夠唔夠用...........

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-8-18 11:42 PM 發表

咁我仲要洗好多$$ 洗眼架喎............
blackmail 返黎 d $$ 都唔知夠唔夠用...........
要黎食野味嘛,食龍虎鳳…
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-18 03:45 PM 發表

要黎食野味嘛,食龍虎鳳
咩黎....................

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-8-18 11:47 PM 發表

咩黎....................
蛇貓雞
砵砵砵

wqer asdf adfadfadf

wqer asdfa dfasdf asfd adfadfaf

引用:
原帖由 xocatII 於 2006-8-18 11:49 PM 發表
wqer asdfa dfasdf asfd adfadfaf
ddvmdl okfoekf ere0rew rodfd
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-18 03:49 PM 發表

蛇貓雞
哦~~~~~~~~~~~
火哥你咁熟路既...............

引用:
原帖由 xocatII 於 2006-8-18 03:49 PM 發表
1234 2234 3234

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-8-18 11:55 PM 發表

哦~~~~~~~~~~~
火哥你咁熟路既...............
聽人講架,以前鳳好似係孔雀添呀,驚嗎?
我唔敢食架,會作嘔…
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-18 03:59 PM 發表

聽人講架,以前鳳好似係孔雀添呀,驚嗎?
我唔敢食架,會作嘔…
驚呀......點解 d 人咩都敢食架
雞 (chicken) 都算係野味咩.........
hooker 就話係 jer..............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。