推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

[灌水] 愛一人,會那麼容易放棄嗎?

愛一人,會那麼容易放棄嗎?

我同佢差不多3年了,,,最近分開了,,
上幾個禮拜,佢星期6 day off,我問佢星期6我放工,佢黎唔黎接我,
佢答:要過海咁遠車費又咁貴,唔黎啦.
我話:十幾蚊都度,其實電話費都唔平,你以後可以唔洗打黎!
之後我就cut左佢線
佢跟住打左2次黎,我無聽,
第2日我放工,我send左個message俾佢:
"我以為琴日你話唔黎接我係講笑,我以為今日你會黎,
我以為我地個幾禮拜無見,你會好掛住我....
你又令我失望...."
佢覆:不如分手啦好嗎?
之後佢打左2次黎,我無聽.
到我返到家後,佢打黎我家,
問我係咪嬲,我話仲洗問?!
之後佢話佢今日已經好煩(關於夾band D野),加上我又send埋D咁ge野黎,
因為我隔離有線,我話過一陣先打俾佢,之後佢好嬲咁話唔洗就cut左我線!
過左4日,佢好夜打黎問我0係佢家D野仲要唔要,
我問佢係咪真係決定左,我話D咁小ge事,唔足以分手,我問佢係咪有第2個,
佢話唔知要點做先可以令我滿意,佢覺得好煩,話我鍾意點諗就點諗.
之後0個日放學,我0係佢放工前同我fd上佢家執野,
點之走0個陣0係門口撞到佢返黎,我fd話佢見到我好似好後悔咁...
但e+為止,我地分左手差唔多2個禮拜...
真係愛我,會趕我走嗎??

引用:
原帖由 sasaki2000 於 2006-12-18 02:18 AM 發表
上幾個禮拜,佢星期6 day off,我問佢星期6我放工,佢黎唔黎接我,
之後我就cut左佢 ...
我睇完第一個感覺係... 惡人先告狀...
我諗唔係有你d咁既女仔... 香港女仔唔會比d男人咁數法...

我想問你... 你唔覺得自己有錯咩???
係你問人地愛唔愛你之前... 請你先問下自己,
put yourself in his shoes... 如果人地咁對你... 你係唔係趕左人走十世喇???
你究竟又有幾愛佢呀???? 唔接放學... 你無腳去搵佢既咩?...
我都係慳番少少手指力...

你自己諗下先喇...

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2006-12-18 13:40 發表

我諗唔係有你d咁既女仔... 香港女仔唔會比d男人咁數法...

put yourself in his sh ...
何必咁勞氣, 現今社會大部份人都只係活在自我之中架啦~
這個世界並無懷才不遇,只是力有不逮而已

引用:
原帖由 四哥 於 2006-12-18 07:02 PM 發表

何必咁勞氣, 現今社會大部份人都只係活在自我之中架啦~
講真, 我都算自我中心得好緊要架喇...
不過, 佢講果d, 真係.....

OT: 四哥... 好耐無同你say hi喇... 順手say 個 hi 先...

引用:
原帖由 allure 於 2006-12-18 11:51 AM 發表

講真, 我都算自我中心得好緊要架喇...
不過, 佢講果d, 真係.....

OT: 四哥... 好耐無同你say hi喇... 順手say 個 hi 先...
你都算自我中心
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

我算旺角中心
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 allure 於 2006-12-18 01:40 PM 發表

put yourself in his sh ...
好多呢d ge人架啦
我都識一個女仔係咁呢....有咩咁奇

引用:
原帖由 cfamba1 於 2006-12-19 07:48 PM 發表

好多呢d ge人架啦
我都識一個女仔係咁呢....有咩咁奇
我估... 佢可能唔係事主... 可能阿sasaki2000都唔係女仔...
攪錯晒添~~~

引用:
原帖由 allure 於 2006-12-19 09:07 PM 發表

我估... 佢可能唔係事主... 可能阿sasaki2000都唔係女仔...
攪錯晒添~~~
點解咁估?
轉貼?

引用:
原帖由 cfamba1 於 2006-12-19 10:23 PM 發表

點解咁估?
轉貼?
不! 只是[灌水]

引用:
原帖由 sasaki2000 於 2006-12-19 11:56 PM 發表

不! 只是
sorry la... 鬧錯人喇...

already 淡咗啦! don't look back la....aiiii

引用:
原帖由 allure 於 2006-12-19 03:58 PM 發表

sorry la... 鬧錯人喇...
不過寫呢篇野果個作者真係自我中心到不得了....俾我係個男仔飛左佢十世都似
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-1-9 10:16 PM 發表

不過寫呢篇野果個作者真係自我中心到不得了....俾我係個男仔飛左佢十世都似
我係女既, 都覺得佢過份左d...

引用:
原帖由 sasaki2000 於 2006-12-18 02:18 AM 發表
之後我就cut左佢 ...
算吧!這世上還有一些比他更好的人,何必再想他啦!
你還年輕,總會遇上更好的!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。