推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 Tony1 於 2006-10-29 09:42 PM 發表
rosa
煙很重要,不要食.
知道

引用:
原帖由 kelvincant 於 2006-10-30 12:51 AM 發表

我諗我同你個CASE唔同
好似我咁
飲酒對我黎講係極度危險我知道
好似上次咁
被人對左飲左一啖紅酒
已經唔舒服左我一個月
DOWN到以為又番發
但我唔飲得酒係因為酒精會令隱藏前列線既細菌再次大量繁殖
...
好可怕唷,,
乜咁多野都唔得 我仲要樣樣做齊
哎...睇黎有排改
唔該晒你既意見先

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2006-10-30 08:01 AM 發表

如果你唔想好,都冇問題
我以前都狂煲煙,o個時復發得好勁,之後我真係戒左,就慢慢好了,
酒我就一向唔飲,奶茶咖啡都係,太酸,太辣都唔食,
每日二份水果,鮮奶同埋多菜小肉,
每晚十點訓六點起身
我都好佩服你...可以做到咁...
我諗如果我要咁做...要好內時間去適應
十點訓6點起身 非常佩服

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 bkandwh 於 2006-10-30 07:24 PM 發表
kelvincant,
支持你呀, 其實你依家keep得幾好呀, 努力! 我係半年前染左椰菜花, 染病過情類似, 心態也有點類似。上個星期又做左一次冷凍, 是第2次復發, 我都唔知會幾時好翻, 但係我知, 一定走得過!
大家努力!!!
...
多謝晒各位咁長盡既解釋
我明左好多唷,,希望自己真係可以control到啦
同埋希望各位都平安無事,,

引用:
原帖由 rosa 於 2006-10-31 05:37 PM 發表

我本身返得早又放得早

引用:
原帖由 rosa 於 2006-10-31 05:37 PM 發表

好左未?

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2006-10-31 05:47 AM 發表

你睇唔睇到minghin留言,佢話"排期07年1月做冷凍治療"
07年1月生到上心口啦,呢o的野可以等的嗎????
係咪等收成!!!
愈遲醫愈死!!!
我睇過幾次,求其唔緊要,醫唔好我咪同我講,
你知唔知我有一次 ...
完全明白佢癈既地方係邊度了
但這是免費午餐
無辦法啦

引用:
原帖由 rosa 於 2006-10-31 05:33 PM 發表

好可怕唷,,
乜咁多野都唔得 我仲要樣樣做齊
哎...睇黎有排改
唔該晒你既意見先
講多無謂行動最實際
究竟你去左睇醫生未架?

我們這題目過了11000人次瀏覽.證明有人看.應該很快追到舊版的50000瀏覽人次.各兄弟繼續努力,祝各位身體健康.

版主LilFluffy,請問有沒有辦法看回或copy之前舊版的文章在這新版?因有兄弟說想看一看.謝謝.記得回覆.

有冇看Dr.董或有包皮龜頭炎的,
可以PM我嗎?

kurtlau2005 :
有呀,是我,你有什麼想問?

有冇人知如用激光會唔會有水腫?謝

伙記兄好似試過.

已經二個月冇,但今天看好似有小小setback跡象,似係又唔似
我用3M搽落去先,如果真係,我唔想再做冷凍,我想知laser會唔會水腫?如果會我寧願搽藥

回復 #634 kurtlau2005 的帖子

dear kurtlau

我有用激光, 激光無水腫, 而且d印好快退, 不過醫生技巧都好重要, 我覺得激光好d

tony 大哥, o甘耐唔pm給我, 是否忘記我呢個老朋友??

回復 #634 kurtlau2005 的帖子

dear kurtlau

唔一定係返發, 你最好比醫生睇o下好d, 唔駛怕, 有時間pm給我

Dear Kurtlau,
好似伙記兄咁講唔一定係番發.我都試過見到𪊲好細粒賫小點以為係番發即去睇dr ho,佢話唔係番發只係敏感.所以唔好估俾醫生睇𠗐好𪊲.

就算翻發, 早 D 睇醫生, 早 D 治療會好快 D

回復 #638 kariyui 的帖子

dear

並實疣唔係絕症, 有得醫, 唔駛怕, 不過一定要早d醫好佢.

mochilo 你點呀, 仲有無返發???

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2006-10-31 09:31 PM 發表

好左未?
我都唔係幾清楚唷,,
不過呢排好似冇''很''
希望係好左啦

希望大家都一樣,唔洗再煩!

引用:
原帖由 kelvincant 於 2006-10-31 10:22 PM 發表

講多無謂行動最實際
究竟你去左睇醫生未架?
要等到番香港先可以睇唷,,

我依家唔係香港,,不過都就快

引用:
原帖由 伙記1 於 2006-11-1 03:00 PM 發表
dear

並實疣唔係絕症, 有得醫, 唔駛怕, 不過一定要早d醫好佢.

mochilo 你點呀, 仲有無返發???
伙記兄,
只不過做完冷凍後三個禮拜,暫時都OK.希望如dr咁講尾聲啦,唔再出.

kurtlau2005

搽咗3M,粒野細咗. 3M係咪有效.
咁我想去醫生檢查一吓.
冷凍是否排期照做呢.
點樣可以被免傳俾屋企人呀.
有咩辨法.請俾意見我..唔該.

mochilo

做冷凍是否很痛

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。