推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 17897# 的帖子

多謝你SYC7師兄, 我都希望自己快囍n覆。不過Dr Ho 話我免疫力不足,可能因為開OT多,睡又不好像,所以個病咁反覆,可能年底才䦕始隱定。師兄你都要Keep 住做運動,休息足齱C祝師兄完全康復,永不返發。

相關搜索目錄: 運動

你好

我最近一次性活動係5月中, 琴日去左CHECK HIV, 係冇事既, 我而家擔心既係3-5月期間果幾次性活動, 最高風險都係冇套口交

想問中既機會大?

近排下面生左粒暗瘡既野, 過幾日冇左, 於是上網不停CHECK性病既野, 愈CHECK愈驚, 依排開始去唔到大便同(ALL),比以前冇胃口,  我唔知係AIDS病症定緊張過頭, 攪到消化不良

過埋今日就14日, 我係咪可以去CHECK一樣叫P24既野, 準嗎?(我依家多多錢都比, 只要準就OK)

我真係好驚, 去到8月中我真係唔知點過, 一日比一日難過

相關搜索目錄: 暗瘡

各位師兄你地好啊,

我都兩年幾無上過來呢度了, 還記得約2010年左右發現出疣, 醫左同觀察左一年, 而家都無番發過了. 其實花可以醫得好的, 唔好灰心, 番發就即刻去冷凍左佢. 我而家都結左婚一段時間了, BB都出左世.
共勉之.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2014-6-4 02:40 發表
各位師兄你地好啊,

我都兩年幾無上過來呢度了, 還記得約2010年左右發現出疣, 醫左同觀察左一年, 而家都無番發過了. 其實花可以醫得好的, 唔好灰心, 番發就即刻去冷凍左佢. 我而家都結左婚一段時間了, BB都出左世. ...
恭喜哂!! 又證明真係可以完全好翻, 生bb都無問題

引用:
原帖由 sblade 於 2014-5-29 23:42 發表
多謝你SYC7師兄, 我都希望自己快囍n覆。不過Dr Ho 話我免疫力不足,可能因為開OT多,睡又不好像,所以個病咁反覆,可能年底才䦕始隱定。師兄你都要Keep 住做運動,休息齱C祝師兄完全康復,永不返發。
到你身體有抗體同肉眼睇到的疣消滅晒就OK.
努力!

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 stanleysex 於 2014-6-4 19:10 發表

stanley師兄, 好耐無見, 估唔到你仲係度啊
當年知道自己仲左好驚, 無渠道講自己既恐懼同埋擔憂, 呢度個個師兄師姐都好NICE, 好願意解答.
那時還記得有師兄話永遠都係道解答同路人既問題同支持, 但最後都好似我咁消失左了. 哈哈.
但都係好事啊, 證明已經醫番好, 唔使再上來攞資訊.

自從醫好左好, 我都無再去玩了. 修身養身做個好爸爸.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2014-6-5 14:04 發表

stanley師兄, 好耐無見, 估唔到你仲係度啊
當年知道自己仲左好驚, 無渠道講自己既恐懼同埋擔憂, 呢度個個師兄師姐都好NICE, 好願意解答.
那時還記得有師兄話永遠都係道解答同路人既問題同支持, 但最後都好似 ...
非常好,不可再錯.

回復 17877# 的帖子

師兄,盡量放鬆,可能不是你想的那麼嚴重。精神壓力太大會令體質變差的。加油。

回復 17880# 的帖子

多謝byestar12345師兄,承你貴言,希望旱日康復吧。不過唔知幾時先見岸。

引用:
原帖由 sblade 於 2014-6-10 00:20 發表
多謝byestar12345師兄時check承你貴言,希望旱日康復吧。不過唔知幾時先見岸。
我依家都有時check鵅A唯有盡量放鬆自。

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2014-6-4 10:40 發表
各位師兄你地好啊,

我都兩年幾無上過來呢度了, 還記得約2010年左右發現出疣, 醫左同觀察左一年, 而家都無番發過了. 其實花可以醫得好的, 唔好灰心, 番發就即刻去冷凍左佢. 我而家都結左婚一段時間了, BB都出左世. ...
恭喜恭喜, 都話花易搞, 有機會斷尾, 我睇返自已原來係2009月9月開始皰皰, 就快5年啦, 仲係沒完沒了

回復 17881# 的帖子

我都好耐無上來, 已經8年, 無返發, 應該話好晒, 兄弟放心,

回復 17879# 的帖子

係啦, 呢d只係一個病, 唔駛太擔心, 會無事

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2014-6-4 10:40 發表
各位師兄你地好啊,

我同你差唔多時期,到依家都唔記得係09定10年有既,最緊要加強免疫力∼∼∼

引用:
原帖由 stanleysex 於 2014-6-4 19:10 發表

Hi Stanley,

Thank you very much . I'm OK 100% recovered and return new job fine almost 9 months .

Hi all guys,

This can be recovered . Don't worry .... It's need time to recover only ... Add Oil everybody

Eric

突然見到幾個老朋友真係好開心, 希望10年8年後又見到你地發埋達重開心呀哈哈

引用:
原帖由 熊貓 於 2014-6-19 14:03 發表

恭喜恭喜, 都話花易搞, 有機會斷尾, 我睇返自已原來係2009月9月開始皰皰, 就快5年啦, 仲係沒完沒了
熊貓兄你依半年重有翻發咩?

係喎岩岩想body check諗起想去DR HO度, 點知上網睇好似佢去左間新既醫務所係尖沙咀, 請問其他BROTHER是不是真的?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2014-6-28 00:29 發表

熊貓兄你依半年重有翻發咩?
Stanley 兄, 係一直都有, 皰真係好難斷

回復 17893# 的帖子

Stanleysex 兄, DR HO 間新既醫務所在尖沙咀

引用:
原帖由 熊貓 於 2014-7-2 13:49 發表

Stanley 兄, 係一直都有, 皰真係好難斷
唔係甘邪呀, 睇黎你真係比我5年既更苦......加油朋友, 因為你都睇翻之前既兄弟全都好翻, 另外之前睇電視同聽節目都係話皰一定會好翻, 比多小小時間啦, 我都5年, 加油兄弟!!

引用:
原帖由 sblade 於 2014-7-2 14:41 發表
Stanleysex 兄, DR HO 間新既醫務所在尖沙咀
thank you brother!!

引用:
原帖由 熊貓 於 2014-6-19 22:03 發表

你果時好似個陰囊有D好叫乜野青苔既東西啊, 師兄. 而家都仲係間中發出來嗎?

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2014-6-25 17:44 發表

我同你差唔多時期,到依家都唔記得係09定10年有既,最緊要加強免疫力∼∼∼
我而家生活好健康啦, 無再上東莞啦得閒跑步郊遊, 好爽.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2014-6-28 00:28 發表
突然見到幾個老朋友真係好開心, 希望10年8年後又見到你地發埋達重開心呀哈哈
承你貴言. 果一年, 醫花真係心理生理壓力超大, 又去NGO驗A屎.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。