推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

打完第二針,等三月底再打埋第三支針,不經不覺,病發至此已過一年,暫時未有新花或返發,但皮膚上不時有些小紅點時隱時現,偶爾還夾雜茪@些微突起的小粒,龜頭仍持續發炎(但而有所改善 )。想請問閣位師兄前輩,過往在康復前是否有近似情G? 雖然Dr Ho 説那些不是花花來的,但心裡還是感到不安! 希望快點康復,回復正常生話! 祝大家身體健康。

小弟最近睇過秘尿科醫生,佢話副陰發炎,做過常規尿液檢驗,我想問包唔包檢衣原体架,我睇過份野,無寫其他空0 睇過三個月,dr 叫我唔洗去,係慢性發炎,但成日都好痛個陰囊,呢幾日去左睇dr ho 同佢講過,佢同我驗尿道口,同精,但無叫驗尿,因為有七八個月好驚

各位新年快樂!! 身體健康啊!!

引用:
原帖由 又行錯路 於 2014-11-12 07:58 發表
各位師兄。 小弟想講下最近反覆心情。 理解完何醫生的對話,內容如下。 陰囊的黑色及光滑及扁平百分百係疣,係生殖器的其中一種, 但呢種又唔會再在黏膜上生。 別外, 腰部的扁平疣又唔會再陰囊及陰脛及龜頭出現。
...
其實我都一直好驚形住形住陰囊位有, 因為好難睇, 希望無事啦, 想問下而家dr ho普通睇下檢查幾錢左右?

檢查500蚊

回復 17980# 的帖子

thank you!! 有一粒我諗有d機會係, 所以依個星期應該會去睇睇, 好驚, 如果係再發就10年了........希望吾會係真, 但肉眼睇係既機會都好高,,,,,,,,,

回復 17981# 的帖子

可能未必係的, 希望師兄身體健康!

就係陰囊位置, 我未試過係個個位有, 好似係又吾係, 但確定係一粒黎, 希望係油脂黎啦

以前未生過既位置,事隔咁多年,第一次出新位既機會,應該微乎其微

至於會唔會係再次感染?我問過何醫生,佢話如果你出過,之後好耐冇出 (有人話3個月有人話2年啦),證明體內已有足夠抗體,所以同一類型既HPV係唔會再次感染(正確D講,應該係再次感染後抗體會打死佢)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2015-1-6 22:05 發表
就係陰囊位置, 我未試過係個個位有, 好似係又吾係, 但確定係一粒黎, 希望係油脂黎啦
唔介意,可以影張相研究下,反正見唔到樣...@@

慢慢聽完你講同睇下估下應該又未必係, 可能自己成日形住形住, 等我遲小小得閒pm你相分享下

Hi everybody Ching

long time no log in here, happy to see u again stanley Ching

i am happy to tell u that i am recovery now after saw Dr Ho once only.

Wish u all the best and happy new year!!

good luck stanley!
引用:
原帖由 stanleysex 於 2015-1-8 16:30 發表
慢慢聽完你講同睇下估下應該又未必係, 可能自己成日形住形住, 等我遲小小得閒pm你相分享下

多謝師兄, 我己找何醫生檢查了, 佢話陰囊紅的位置發炎. 無事, 但我要求都凍了佢。

我找了好多網址, 陰囊及陰脛真係可以生扁平疣的。 曾經何醫生告訴我, 我的疣係唔會傳俾太太的, 所以我都好放心。
引用:
原帖由 stanleysex 於 2014-12-31 22:03 發表

其實我都一直好驚形住形住陰囊位有, 因為好難睇, 希望無事啦, 想問下而家dr ho普通睇下檢查幾錢左右?

MAN哥多謝你告訴我的資料,我估你多年前中過兩類疣, 扁平 + 尖尖,如有錯請告訴我。

陰囊己無事,腰部期後出了兩粒唔知是唔是的東西,我自己用醋精KO.

有人講過,只要唔係生在龜頭(膜上)的疣就唔用太重要(因陰囊及脛都係平通皮膚)。 另外通街人的臉上都有疣,我自己親眼見過有裝修工人背部都可以生。 所以唔用太在意。

祝各位身體健康

相關搜索目錄: 裝修

好耐無黎
祝各位師兄身體健康, 平平安安

話說小弟都打左兩針, 第三針下個月打埋
之前上到去發現原來DR. HO已經無係法國
唔知道去左邊?

今日去完時鐘酒店, 但玩前戲同玩具得開心得滯,
姿勢唔好, JJ係咁係張床到磨都唔知, 返黎覺痛發現龜頭紅左, 攪到宜家勁驚......
唉.....咁死法真係唔抵..........

相關搜索目錄: 玩具 酒店

何醫生的地址電話不用在這裡問吧,一GOOGLE就有

我本身都是Cd room ..之前中左耶菜花。好唔開心。睇魕O個網。師兄黚d言。對我謠縝n有用。所以決定post 出來我的經歷。我係五月中發現的。立即去粉嶺政府醫生睇。是只是每一個禮拜一次藥水。但係一孎@用都冇。仲多鬫n多。所以睇私家醫生。佐敦dr Ho 立即做冷凍治療。一個月後好鬫n多。冇咁大同無咁多。但治療後我沒有多加注意。兩個月後有翻發。但無疑第一次咁多。做多一次冷凍治療。醫生叫一定要多休息。戒煙戒酒。現在好番九成九。綜合咁多位師兄意見。增強抵抗力先係王道。別無他法。現在每天吃維他命C。靈芝。十一點前就訓。一發現有大粒麰C菜花就要馬上去做冷凍。唔好拖。疣定寧是for 好細粒先有作用。希望我的經驗可以幫助你們

師兄,點為之好番9成9?

JJ包皮生左粒好似墨既野, 少少突起, 又冇爛冇傷口.  想整走佢.  之前濕疹睇過dr ho, 有姑娘係醫生房入面, 好老尷.  
呢有冇好醫生推介呢?

btw, 其實係咪得hiv同梅毒有得驗血, 其他好似花同\疹都係要發左出來先有得驗???

Thanks

如果你覺得尷尬,完全可以請醫生叫姑娘出一出去,或者拉簾檢查

至於"包"疹,潛伏期好短,即係如果染左,好快就出,你唔使驗血都知;
HPV既話,如果你冇症狀,你驗來做咩?就算驗到有,你都冇野可以做,況且HPV好多種,驗血邊驗得咁多?加上有D HPV會出花,有D唔會...

同意師兄見解, 驗了的地方有病毒唔代表會生,驗到無唔代表會唔生, 因種類太多,可反映的種類太少。 同樣, 普通的疣一樣可以生到陰莖及春代。 有錢又好想知, 都可以驗下, 但驗的地方未必檢查到咁多地方。

quote]原帖由 tkomantko 於 2015-1-26 09:23 發表 如果你覺得尷尬,完全可以請醫生叫姑娘出一出去,或者拉簾檢查至於"包"疹,潛伏期好短,即係如果染左,好快就出,你唔使驗血都知;HPV既話,如果你冇症狀,你驗來做咩?就算驗到有,你都冇野可以做,況且HPV好多種,驗血邊驗 ... [/quote]

我下午去睇政府, 個尿道口有D腫.

咁多位C兄,
想問下召妓全程有用套, 中花的機會大唔大呢......?

引用:
原帖由 mark1628 於 2015-2-10 01:46 發表
咁多位C兄,
想問下召妓全程有用套, 中花的機會大唔大呢......?
小d 但dr ho講過液體都會傳染, 所以都會有機會的

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。