推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

XO球彩台,即時啟動!

引用:
原帖由 cationic 於 2007-3-7 04:39 發表

咁到得!
早晨C中兄
早晨 cat 兄    我都未埳L    12點睇碟睇到3點9就上網睇波  
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 colin 於 2007-3-7 04:38 發表
邊兩個中楣?我買左比拿美首名,及和波........
咪係懷斯一球,施素高一球囉。
施素高果球入左實行笑死人添,因為果球係巴塞龍門解唔到圍「傳」畀佢架!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2007-3-7 04:41 發表

早晨 cat 兄    我都未埳L    12點睇碟睇到3點9就上網睇波  
睇o左兩套乜仔!?

唔該晒

懷斯十九倍其實都好抵買。

總之利記已經穩出線,一個字:爽!!!

引用:
原帖由 cationic 於 2007-3-7 04:43 發表

咪係懷斯一球,施素高一球囉。
施素高果球入左實行笑死人添,因為果球係巴塞龍門解唔到圍「傳」畀佢架!
助攻係[域傻華狄斯]      
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 cationic 於 2007-3-7 04:45 發表

睇o左兩套乜仔!?
CSI ( miami )第一輯    大陸正版碟   

熱烈慶祝利物浦晉身歐聯8強!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2007-3-7 04:48 發表

CSI ( miami )第一輯     大陸正版碟   
訓覺先

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2007-3-7 04:35 發表

等我出絕招,係即場投注買$10利記贏,再買多$10和      
用$20買番幾千分          

引用:
原帖由 cationic 於 2007-3-7 05:37 發表

訓覺先
我都要堀      

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2007-3-7 05:39 發表

我都要堀      
快D去訓,等我係度作反一陣 

引用:
原帖由 cationic 於 2007-3-7 04:32 發表
上半場,兩中眉一護空門,中匡射門11:1!開唔到個半場主勝認真唔抵o勒!
所以我估利物蒲會輸波
不過巴菜出局
五大有其二

二手買賣
CD推介

竟然無人睇波???

摰矷C。。。睇唔到阿仙奴出局  

引用:
原帖由 Sax. 於 2007-3-8 05:41 AM 發表
竟然無人睇波???

摰矷C。。。睇唔到阿仙奴出局  
你冇睇咩?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-8 08:17 發表

你冇睇咩?
我 梗 係 有 睇 , 仲 好 心 涼 添 ! 開 心 到 而 家   

我 話 得 事 , 即 炒 雲 :bird: 加   

引用:
原帖由 Sax. 於 2007-3-8 09:20 發表

我 梗 係 有 睇 , 仲 好 心 涼 添 ! 開 心 到 而 家   

我 話 得 事 , 即 炒 雲 :bird: ?  
點解呢
我覺得佢OK喎!!!!!!
五大有其二

二手買賣
CD推介

我自己唔係好鍾意阿仙奴, 不過事實上, 未來一至兩年後, 英超好有可能係阿仙奴o既天下

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-3-8 10:42 發表
我自己唔係好鍾意阿仙奴, 不過事實上, 未來一至兩年後, 英超好有可能係阿仙奴o既天下
睇班後生仔就.......................癡線上哂身咁
過兩年真係佢地既天下
五大有其二

二手買賣
CD推介

個now無啦啦「斷地線」,駁左駁兩日都唔駁番,殘念。。。
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 利記 於 2007-3-8 10:35 發表

點解呢
我覺得佢OK喎!!!!!!
作為一個生意人,雲加 Number 1

佢幫阿仙奴賺左(或慳左)幾多錢,多到會計師都計唔掂

但以波論波,佢手執不俗人腳,呢三屆只贏得一個足總盃,頂多加個歐聯阿二,根本不合格!

佢而家手上班生牯仔,一兩年後咪又係好似貨物咁,善價而沽,價高者得!我不信佢地可以長留!!!

唉,當年(03/04 球季)全季不敗的王者,好難再見了!!!  

純屬個人意見,阿記、雲加 Fans 勿怒  

相關搜索目錄: 會計 會計師

引用:
原帖由 利記 於 2007-3-8 16:57 發表

睇班後生仔就.......................癡線上哂身咁
過兩年真係佢地既天下
我很贊同,但你個 Name List D 靚仔可能已經 3 個皇馬人; 2 個祖雲人; 2 個。。。。。

God Bless Arsenal  

引用:
原帖由 Sax. 於 2007-3-8 19:09 發表

我很贊同,但你個 Name List D 靚仔可能已經 3 個皇馬人; 2 個祖雲人; 2 個。。。。。

God Bless Arsenal  
完全同意!

車路士 對 熱刺

半場完 1 : 3  

2:3 !!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

3:3!!!!!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。