推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

XO球彩台,即時啟動!

C.朗似乎係右路孤掌難鳴, 一條友閒閒地對住三個藍衫...
......!

引用:
原帖由 Sax 於 2007-8-5 23:06 發表

咪又係鶩   
唔講著乜野喇 ....佢連現身都懶
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-5 23:09 發表
C.朗似乎係右路孤掌難鳴, 一條友閒閒地對住三個藍衫...
睇少陣都唔得,呢條友仔  

下半場 56"
暫時除左曼聯有一球靚波俾門神施治救左之後, 其餘雙方攻勢都屬隔靴搔癢

......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-5 23:09 發表

唔講著乜野喇 ....佢連現身都懶
得你同我嚮度,梗唔浦頭啦,有『是他』又唔同   

引用:
原帖由 Sax 於 2007-8-5 23:13 發表

得你同我嚮度,梗唔浦頭啦,有『是他』又唔同   

C.朗果球球證唔俾派算車仔好命

......!

暫時黃牌: 賓希(車), 朗尼(曼), 卡華奴(車)

好喇, 車仔兩名中堅都拎晒牌lu ~
......!

新兵拿尼入替 67"
迪亞拉入替 67"
......!

費查要出黎....
如果c朗唔係傷的話, 我想換走布朗!
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-5 23:26 發表
費查要出黎....
費查 換 giggs

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-5 23:26 發表
費查要出黎....
最後原來兩個都唔係, 係換走進攻另一泉源傑斯

另外車路士同一時間亦以洗佳亞換走祖高爾

......!

引用:
原帖由 Sax 於 2007-8-5 23:34 發表

費查 換 giggs
83"
變相所有攻勢都會集中係C朗、拿尼同朗尼了

傑斯出左去, 史高斯唔係度, 真係令人擔心
頭先c朗有一球玩得太耐失機了....

朗尼試左兩三球遠射, 不過今日似乎唔多近磅

......!

米基爾身痕整張無謂的黃牌

另外曼聯除左朗尼好似仲有一兩個有拎黃牌, 不過我睇唔到.
另外值得一提的係今日傳中波質素唔差, 可惜雙方中堅解晒圍

p.s. 係曼迷都係咁話, 拿尼d 斬波幾曳
......!

回復 #1338 Orange+Fai 的帖子

你師承邊位  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-5 23:49 發表
你師承邊位  
基金呢場入球細搞卵掂
......!

12碼, 車路士先炒一球
李奧靚到絕死角
---------------
林柏特再幫車仔炒多粒!
卡域克輕鬆射入, 施生捉錯路
------------------------------------
雲達沙上身再救一球
朗尼搞掂

12碼 曼聯嬴3-0
總計4-1, 唔知係好事定壞事....

基金機關算盡, 最後居然斷左我認為最唔會斷的些路迪, 唔通注定我個吹水基金係咁先
講番場波, 攻勢方面的確係曼聯方面比較佔優, 當然我覺得好大程度上無左泰利等主將有關
講傳球我個人以為車路士比曼聯更為優勝, 不過隊友默契完全唔掂, 睇下要搞幾耐先.
比沙路個人質素唔錯, 而且係中鋒打法, 隨時今季仲好過粒過氣核彈
馬路達人技術唔係話太好, 不過都算快
賓希鶡P泰利有一段距離...
曼聯今日新兵只係得拿尼一個, 所以好明顯配合方面係做得比較好, 可惜能夠真正準確傳波俾隊友的我睇只係得傑斯, 就算C朗已經肯交波, 但去到靚位的唔多, 拿尼長傳真係要練下, 角球點解唔搵過第二個斬?
實在好想睇下其他新兵好似夏格維斯、迪維斯同巴西仔安達臣踢英超會點, 希望佢地的磨合會比車仔快

*編輯: 改錯字

本帖最近評分記錄
  • Sax 體力 +60 好耐未見過咁詳盡的賽後報告 2007-8-6 00:43
  • Sax 威望 +60 好耐未見過咁詳盡的賽後報告 2007-8-6 00:43
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-5 23:53 發表

基金呢場入球細搞卵掂
你答非所問 得0分
另外個卵字好有問題 倒扣十分

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-5 23:55 發表
講傳球我個人以為車路士比曼聯更為優勝, 不過隊友默契完全唔掂, 睇下要搞幾耐先.
同意,咁多新人未必係好事

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-6 00:29 發表

你答非所問 得0分
另外個卵字好有問題 倒扣十分
我係上一版抄sax兄架喎...
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-5 23:55 發表
比沙路個人質素唔錯, 而且係中鋒打法, 隨時今季仲好過粒過氣核彈
不同意

浦左德甲咁耐,佢鴷揪k同英超完全唔會夾,加上秘魯人在英國,a legal alien,我睇未必捱到季尾就鬧箸離隊

引用:
馬路達個人技術唔係話太好, 不過都算快
  絕不同意

馬路達肯定勁,本季 BEST BUY,放長雙眼  

引用:
原帖由 Sax 於 2007-8-6 00:34 發表

不同意

浦左德甲咁耐,佢鴷揪k同英超完全唔會夾,加上秘魯人在英國,a legal alien,我睇未必捱到季尾就鬧箸離隊
點解呢? 佢呢種識"痴"下波、頭腳皆能的前鋒唔可以打英超?

另外講秘魯球員, 我諗你係咪唔記得左近10年傳中助攻次數僅次於碧咸傑斯的蘇蘭奴?
......!

引用:
賓希鶡P泰利有一段距離...
  同意

相差太遠吧,可憐摩仔限米煮限飯,幸虧還有個阿歷斯

引用:
原帖由 Sax 於 2007-8-6 00:36 發表

絕不同意

馬路達肯定勁,本季 BEST BUY,放長雙眼  
我係將佢同洛賓比較

講腳法我覺得佢同洛賓、走左的杜夫差

p.s.打錯字, 我係想打「過人技術」, 唔係「個人技術」
......!

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-6 00:32 發表

我係上一版抄sax兄架喎...
抄得好   

佢減幾多我十倍加番俾你   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。