推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[檔案] 禁言會員:陳永仁

禁言會員:陳永仁

禁言會員:陳永仁
理由:違反自己同大版主的承諾,再度利用利用個人網站張貼其他討論區連結。
執行者:anakin
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 t97782366 於 2011-2-3 01:58 發表
我其實有問題想問,我是陳永仁,之前跟大版主已經有共識,所出圖片不會帶有任何LINK,不作任何宣傳... 我是確實明白的,但我真的不知道不可在自己的資料上填寫這個,是真的......我絕不會解除立即犯罪(如果我知道這是不可填 ...
唔好再講大話,
大版主將你解禁之後,
我睇過你個個人檔案,
當時係個人網站一欄裡面係無任何連結,
我仲以為你係個言而有信既人;
直到我見你係意見箱發言,
無意中將個mouse移去你個名度,
先見到你再用個人網站宣傳你個偷拍網。

你係度咁耐,
應該知道用任何形式連結其他同類網站係死罪,
係你一而再明知故犯既時候,
有無想起自己求情既時候講過既野?
你聲稱對大版主既尊重去左邊?
你係度宣傳左咁耐都仲未夠嗎?

引用:
原帖由 t97782366 於 2011-2-3 19:31 發表
網子是解禁後加番上去,但不知道這樣也不行,這樣也算為宣傳的一種,...

如果我知道一定不會這樣做,唔通博ban咩? 係唔係?
你咁資深,你話比我聽你唔知?
你當然唔係博ban,係博大霧!
我去你個網站度做同樣既事,
派PM叫人過黎呢度玩得唔得?

穿得人地櫃桶底,
就應該預會有日比人踢爆,
衰左咪認左佢。
上次你博同情扮唔知都放過你一次,
而家仲想黎多次?
你好唔好意思呀?

引用:
原帖由 t97782366 於 2011-2-3 23:53 發表
真的沒有機會,最後一次, 如果再犯死左都係與人無由
上次你求情個陣咪又係講呢d說話,
跟住咪又係故態復萌,
你認為你仲有可以要求人地相信你既餘地咩?

陳永仁, 你成日在Xocat貼自己的論壇賣廣告, 大版主已經給了你最後一次機會, 已把你解禁;怎料我也見到你解禁後立即又再次貼上你自己的論壇網址宣傳, 相信你自己攪論壇點會唔知這是犯規, 跟本是明知故犯

先排我見你在, 戀足絲襪美腿美腳論壇討論區, 玩鞋/戀鞋/高跟鞋分享區, 戀足電影版, 戀足線上看視頻/短片區......等,  在以上這些版內貼自己的論壇link宣傳賣廣告, 把Xocat常發帖的重要會員撬哂過去你的論壇, 其實我一早已經想ban左你, 可是我太仁慈.......

如果再幫你解禁, 確實對Xocat 無益

相關搜索目錄: 廣告
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
原帖由 t97782366 於 2011-2-3 19:31 發表 網子是解禁後加番上去, 但不知道這樣也不行, 這樣也算為宣傳的一種,... 如果我知道一定不會這樣做, 唔通博 ban 咩? 係唔係?
早知如此、又何必當初?
利用「個人網站」去宣傳第二個網站根本不能接受!
陳永仁 - 你作為資深會員及前版主比起很多人更加了解 Xocat 討論區運作,
又怎會不清楚這是宣傳?
根本就係明知故犯!

小弟尊重你另類嗜好 (雖然我覺得對女性是一種侮辱),
之不過既然你已經係出邊另起爐灶當起網主,
就不應該利用 Xocat 討論區平台拉客去你的網站,
這種做法沒有道義,
枉你多年來作為 Xocat 資深會員!

一而再、再而三犯同樣錯誤,
仍然繼續找尋藉口狡辯,
証明你根本就係不知悔改,
「面係人地畀、架係自己丟!」

知法犯法,係佢強項,
通街偷拍, 又話去考差人,
如果俾佢考到,係咪會帶住部相機行咇呢?

引用:
原帖由 t97782366 於 2011-2-4 14:00 發表 差人點解唔可以偷拍,差人都係人,一樣有性需要,否則點會係差館到強暴靚妹...
唔該你唔好將你既瘋狂理念當作道理!

作為一個差人需要有正直及誠實的品格,
以公正、無私和體諒的態度去處事和對人,
有承擔責任及接受問責,
為確保社會繁榮穩定必須維護法紀,
維持治安及防止罪案發生。

並不包括你所講既偷拍,
這樣作為差人根本就係「知法犯法、罪加一等」,
完全違背了做差人的目標及價值觀,
市民不會再對警隊有信心。

差人有性需要但唔代表可以亂來,
唔該唔好搞良家婦女,
一系自己去叫雞,
一系自己打飛機!

至於有差人係差館到強暴靚妹,
這是屬於個別例子,
正所謂樹大有枯枝,
唔通你覺得冇問題嗎?

若果其身不正,
胡作非為破壞社會治安,
不論是否差人也應受到法律制裁!
唔該你唔好係到混淆視聽!

引用:
原帖由 t97782366 於 2011-2-4 14:07 發表 估唔到仲有人記得我,仲清楚我的過去,非常感動...但我必須澄清一點,我不是那邊的網主,我只是一個小角色,其實我在很多地方也有玩,當然xocat會是我的主力,因為這邊比較多另類人士,希望大 ...
大名鼎鼎的「偷拍王」陳永仁這麼出名,
如雷貫耳!
試問有邊一個唔認識你?

若果你當 Xocat 係你既主力,
在「個人網站」這欄就唔會填寫。

你若果在第二個網站只是一個小角色,
就不會填寫「個人網站」係第二個網站,
因為是否有人流也不關你的事。

只有那邊的網主,
才會緊張人流問題,
既然在「個人網站」這欄你放第二個網站,
也同時間默認你就係那邊的網主!

我們 Xocat 管理團隊眼睛都係雪亮,
若果以為可以這樣瞞天過海,
那麼你也太睇小我們一眾版主啦!

若要人不知、除非己莫為!

引用:
原帖由 fighterplane 於 2011-2-4 11:20 發表
知法犯法,係佢強項,
通街偷拍, 又話去考差人,
如果俾佢考到,係咪會帶住部相機行咇呢?
能夠通街偷拍.....女性走光,
這種興趣唔係正常人,
而且佢咁鐘意挑戰法律底線以及仇視警察,
小弟唔覺得佢有能力去投考警察,
你估佢真係可以做「無間道」咩?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。